Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    12. Prosinac 2016. 12:21

Meni su dosta narasle,za skoro dva broja...ima dana kad su mlitave,a recimo jučer,tvrde ko kamen...nista mi još ne curi,samo su jakooo izražene vene po njima

DixaPixa
    12. Prosinac 2016. 18:48

Ja isto koristim kokosovo ulje, nakon svakog tuširanja se namažem cijela. Koristim ga i za čišćenje lica od šminke, ponekad i za kosu, a nekad ga ubacim i u smoothie. Tako da preporučam, i da zagrije se među dlanovima pa se super razmaže.

Netko je spominjao ginekologa Hermana? On mi je zamjena kod moje ginekologice koju još nisam ni upoznala jer je na bolovanju cijelu moju trudnoću hhh.

I pitanjce..jel mislio tko ići na na trudnički tečaj u Petrovoj? Ja sam se prijavila, počinje 10.1.2017.

• Lotta12
    12. Prosinac 2016. 19:20

Dixa,ja idem kod njega u TA u utorak slijedeći....čitam po netu da je dobar
    Meni je dolazio u vizite ujutro,dok sam ležala na pt1,čini mi se ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.