Mi imena imamo već neko vrijeme, ali nismo znali da moramo smišljati dva.
Ako budu 2 dečkića biti će David i Lukas.
Ako budu 2 curice biti će Eli i oko drugog se dvomumimo.. Stela ili Vita. Meni je i Eva lijepo, čak se i dragom počelo sviđati no ne znam jel Eli i Eva previše slično. :D
Htjeli bi da imena ne budu baš previše slična, ali da pašu.
Ako budu dečko i curka biti će David i Eli.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Mrs ajoj imena su predivna💕
Meni je David lijepo ime, i Eli isto😍
Meni su mislili dati ime Ela,ali su se predomislili pa.okrenuli na Tina. Kad sam imala 9 godina rodio mi se brat i dali o mu ime David.. Kad mi se rodila sestra imala sam tad 13 i priliku da joj biram ime i izabrala sam Leona a to mi je ime o danas lijepo❤
Svako ima svoj izbor imena,nekima se svidaju duza dok se nekima svidaju kraca..
Neki daju cak 2 imena😆
Tako da, dvoumimo se oko Ela,Marita,Mia i Lana..
Muz mi se vratio nakon tjedan dana, i kaze da mi je trbuh skroz porastao, skroz se iznenadio. Takodjer, kaze da su mi i grudi jos vise buknule, tako da mu je bila lijepa dobrodoslica kuci
Ljubicica, koristim kalcij od Nature Made, ne znam ima li kod nas. Nasmijala si me sa tjesteninom i jogurtom....tebe i seku bi bilo lako hraniti!
Slazem se sa Marinom, i ja mislim da je uravnotezena prehrana vaznija. Znam da je nezgodno dobiti sve vitamine i minerale iz prehrane, ali trudim se jesti zdravo. Svako jutro napravim smoothie, i mislim da mi to puno pomaze i sa probavom.
Ana nenadic, da sam blize, sama bih se pozvala na svadbu . Nadam se da ces nam nakon svadbe, kad se malo odmoris i kad se smire dojmovi, napisati puni izvjestaj
Zabice, i ja sam se probudila oko 6, a bas sam se veselila vikendu. Vani kisa, izgleda tako depresivno da mi se ne da iz kreveta, Ja sam ko i mrs kepolas, uslikala trbuh samo na pocetku trudnoce, ali budem danas!
Ti i ja smo tu negdje, i ja isto ne osjetim bebu. Dr kaze da je kod prvorotkinja moguce i do 22.tjedana da se ne osjeti, da puno faktora na to utjece, tako da se pokusavam ne sekirati, iako jedva cekam!!
Ja sama sve radim po kuci, stvarno mi se energija vratila, i pocela sam polako opet i vjezbati. Ne pretjerujem u nicemu, i bas vidim koliko se i nesvjesno pazim...npr.ne radim nikakve nagle pokrete, ustajem/okrecem se polako...
Tina, tako mi je drago da je beba dobro!! Ti nam odmaraj i cuvaj to malo zlato!
Trudnice moje, da vas pitam sto bi vi uradile na mom mjestu:
dr mi vec drugi put govori da se moram cijepiti protiv gripe. Ne znam kakva je praksa u Hr, ali cini mi se da ovamo puno vise propisuju te stvari koje mozda i nisu nuzne. Npr.kad sam rekla dr da ne mogu spavat i da imam mucnine, ona me odmah pitala da mi propise dva lijeka za to
Rekla sam joj da ne treba...da mogu izdrzati.
Uglavnom, sto se tice gripe...zadnji put me bolilo prije 4 god. Hvala Bogu imam stvarno dobar imunitet, i ne vidim razlog da izlazem bebu tolikoj kemiji. Ona me isprepadala, i sad sama ne znam sta da radim.
Pumpkin - gde živiš?
Ja se užasavam svih cjepiva, i onih obaveznih kod djece, i ovih neobaveznih kod odraslih...
I neka obavezna cjepiva mi ne drže vodu, a ni ova dodatna nemaju smisla, skoro pa ćem postajati cjepivo za sve..
Znam da ima za gripu, vodene kozice, ma svašta nešto...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Uh meni su ta cjepiva koma.
Ne mogu gledat kad mi idu onu iglu zabost u mene😣
I kad mi kcer cijepe, ne mogu gledat tu iglu jer mi dode slabo.. Znalo se desit da mi dode lose kad gledam kako cijepe mene ili nekog drugog.
A vadenje krvi obozavamo i ja i curka.. 😋
Joj bas mi je grozno ovo mirovanje.. Kosa mi je za prat taman a ne mogu je oprat jer se ne smijem umarat ni dizat. A toliko mi fali pranje kose i peglanje.. 😩
Inace volim baratati kosom i mojom i tuđom a sad ne mogu nista... Ne mogu ic u setnju ni nista ,ali eto moram mirovat.. ☺
A bez svoje mame ne bih mogla nista,brine se za sve za mene muza i curu tako da me stvarno lijepo zamijenila i stvarno mk je drago sto je imam.. Ma sto bi mi bez nasih mama,zar ne?
Jana, zivim u Americi. Sjecam se da sam jednom pitala dr jel ok ako nekad popijem malo vina ili pive, jer znam da su sve moje prijateljice u Hr ponekad malo pile. Naravno, nijedna se ne bi nalijevala, ali malo vina uz veceru jednom tjedno ne moze nastetiti (bar ja mislim). Dr se nasmijala i rekla kako smo mi Europljani puno opusteniji, a svejedno imamo manje stope nekih urodjenih nepravilnosti.
Aha, onda sve jasno :)
Ja se zapravo ne grozim samog cijepljenja, već trajnih nuspojava koje cijepivo nosi....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Pumpkin baš sad kad si spomenula mi je palo na pamet da mi flu shot iz američkih filmova dosta poznato zvuči, kao da je to nešto što rade svi i vrlo često... Meni iskreno nikad nije ni palo na pamet ići se cijepiti, znam da to ovdje rade samo penzioneri. U djetinjstvu sam prebolila valjda sve i svašta pa mi je imunitet sad dosta dobar. Najbolje da procjeniš sama, a ako se odlučiš ne cijepiti pokušaj smanjit šanse da se zaraziš, npr. Nemoj putovat javnim prijevozom, izbjegavaj razne čekaonice pune ljudi i sl.
Jutros sam nakon onog posta išla malo pikat bebu, onak lagani pritisak prstom, pa mi se učinilo da mi odgovori, ali jako jako blago... Al opet, možda si samo umišljam...
Uspjela sam skoro sve pospremit što sam zamislila, ali uz kraće pauze. Ne mogu biti dugo pregibnuta jer mi počne podražaj na povraćanje. Bit će da se maternica širi prema želucu polako...
Jana joj ja bi već sad počela kupovati one stvari na Bubamara, ali nisam imala pojma da je tako skupo... Jel ima smisla kupovat izdajalicu unaprijed? Možda neće biti problema s dojenjem... Zašto si u 2.trudnoći morala biti 2mj u bolnici?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji