Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Viki_ri
    01. Listopad 2016. 09:58

Dobro jutro cure...
    Nisam se bas naspavala noćas... Nije zbog jastuka, nego mi je bilo vruće, dizala sam se piskiti 4 puta i bilo mi teško na želudac. Jastuk je OK, posto još nemam trbuha nema svoju puno funkciju, ali super je za staviti ga između koljena i staviti nogu na njega.

Od jučer se osjećam bolje, dosta tegoba je nestalo. otkada imam manje problema sa želucem i trbuh mi je manji. Zapravo, uopće se ne osjećam trudno. Da li je to normalno?
    Svako jutro se probudim uplašena jer osjetim kako se rastezem u snu jer imam dosta problema s ledima. Bojim se da ne pretjeram i da ne napravim nešto bebici, jer sam negdje čula da se ne bih smjela rastezati...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Tina2901
    01. Listopad 2016. 10:11

ej cure!

Nisam dugo dolazila,ali vidjela sam da ste bome napunili stranice🙈. Hvala vam sto mislite na mene❤

E sad, donosim vam lijepe vijesti, a isto tako i one losije.
    Onaj dan sam.prokrvarila i krv nije stajala. Mislila sam da je gotovo. Otisli smo u bolnicu i dr nam je vidjela da je s bebom sve sve ok , krasna curica i razvija se, ali ono zbog cega sam sr sokirala js da sam otvorena 1.5 cm ,zapravo skoro 2 cm..Nisam mogla vjerovati. 18. sam tt i vjerovatnk je to krvarenje uzrok ranog otvaranja..  😔
    Uglavnom, moram strogo strogo mirovat,znaci ijedan pokret ne smijem napraviti najvise radi otvaranja. Dalo mi je da pijem tablete.. Evo majka mi je uvijek na raspolaganju,brine se za mene i moju mrvicu jer mm radi..

Eto,samo sam vam se htjela javit da znate da sam dobro..
    Samo mi je bitno da je moja curica dobro. Ali me sokiralo to otvaranje jer sam tek skoro 20.tjedan.. Termin mi je 09.03 😊
    Sto se tice mene,ja sam dobro. Osjecam se dobro ali mi je uzasno to mirovanje. Ali eto,odmaram i ne mrdam.. Sve zbog moje buhtlice💞
    Ne osjecam nikakav pritisak dole, samo me probada u ledima, grudi su mi jos uvijek k'o dvije nogometne lopte😅

Eto toliko od mene, ugodan dan vam zelim hvala vam i puuno pusica od mene!😙😙

mrs.kepolas
    01. Listopad 2016. 10:46

Napokon si nam se javila! :) 
    Bitno da je mrvica dobro.. Znam da ti je teško mirovati, ali znaš zašto to radiš.
    Super je što imaš mamu da ti pomaže u svemu. Joj, ova tvoja mala je neka opasna zafrkantica! :)
    Naoružaj se dobrim knjigama, filmovima, serijama i mazi bušicu. Brzo će doći treći mjesec, vidjet ćeš! 

Viki meni su mučnine skroz nestale prije par tjedana, evo danas mi se bas ne spava, uspjela sam počistit kuću što je šok jer inače je to sve preuzeo dragi. Osjećam se dobro. Doduše, ostanem bez daha dok pričam, bradavice ne mogu ni pogledati koliko bole. Nekad zaboravim da sam trudna. Uskoro će buša narasti i doći će druge "tegobe" koje trudnoća donosi, tako da nećeš moći ni pomisliti kako se ne osjećaš trudno. Misli pozitivno, budi zahvalna na dane kad se osjećaš dobro, jer neće oni dugo potrajati :D Svako razdoblje donosi nešto svoje. Dobro i "loše". :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    01. Listopad 2016. 11:02

Da, evo nasla sam si vec neki filmic i bas cu ga popodne pogledati i opustiti se malo uz kokice i dobro pice😅😊

Jeste li vi razmisljale o imenu?
    Ja od dosade sam cijeli google pretrazila jer stvarno nemam izbora!
    Malo je prerano,ali eto😊
    Ja inace ne volim preduga imena, dobra su mi ona sto kraca,jednostavnija... Ne znaju svi spol,ali onako koje biste mu/joj ime dali tj.koje vam je najljepse za svoju bebu?
    Meni sd svidaju imena tipa Ana,Marija,Ela,Tea,Marita...😇
    A najljepse musko ime mi je Luka😍

JanaH.
    01. Listopad 2016. 11:41

Tina - znam da mirovanje teško pada, ali treba izdržati.. Ja sam u trećoj T mirovala uz dvoje klinaca mlađih od 3,5godine... 
    A u drugoj sam bila u bolnici zadnja dva mjeseca trudnoće, na infuziji (a doma beba od 14mj), užas, neusporedivo mirovati doma i u bolnici... 
    Zato, u ležeći i pred tv, lakše je doma

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    01. Listopad 2016. 11:42

Mi imamo "zalihu" imena još od prošlih trudnoća, 
    tako je je taj dio kod nas riješen 

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

LenaLenov
    01. Listopad 2016. 11:55

Tina,drago mi je dasi nsmde javula,brinuli smo :grli:
    Samo ti miruj i pazi na sebe,a tako i na curucu da dodje na svijet :-)
    Mali borac je :-)

Mi imamo isto imena od prosli put..
    Posto bi trebaobiti dječak,bit će Sanjin :-)
    Ako bi se ipak desilo da je curica,onda Iris.

Zene jel vas u trudnoci boljela/boli kada stidna kost?
    Vec par dana bas me boli oko jajnika i donji dio trbuha,probada me i vec sam zabrinuta..
    Boli kad hodam i okrecem se..
    Jedi ako se kosti zdjelice tako pripremaju ali me nije bas u prvoj trudnoci tako nesto boljelo..

JanaH.
    01. Listopad 2016. 12:04

Jos su mi lijepa imena Maša, Mura, Una, Led i Jakob,
    ali nasi su svi na T tako da nijedno od tih ne dolazi u obzir 😊

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    01. Listopad 2016. 12:05

Joj kako me ljuti da tu nema opcije "uredi poruku"
    Nije Led nego Leda, ahhaa

Lena - bolovi se vjerojatno javljaju usljed sirenja maternice...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Tina2901
    01. Listopad 2016. 12:28

Lena poznata mi je ta bol u stidnoj kosti,i mene je to boljelo u prvoj T, to je najvjerovatnije sirenje maternice, to mi je i dr rekao.. Jedino ako te boli  bas donji dio trbuha,to je nes drugo. Uglavnom,ne brini🙈

Meni je ime Maša preslatko, meni moja cura voli gledat  onaj crtic Maša i medvjed, pa mi se i svidjelo to ime jos vise!

Meni mm predlozio ime Lara ili Leonarda ,meni Lara nije lose,a od Leonarda mi se dize kosa na glavi!😊😅

Ela,Mia,Marita,Ana i Lana su mi bas lijepa imena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.