Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Viki_ri
    02. Listopad 2016. 18:35

Marina_Maria kada sam pročitala tvoj post kao da sam ga ja napisala. Još sam ga i muzu pročitala da mu pokažem da nisam jedina.

Mene danas cijeli dan boli, kriza, kukovi, jajnici, jutros me bolilo nisko u trbuhu po sredini. Popodne se ta bol nisko smirila ali sada me bile crijeva i želudac. Jako sam napuhana. Sutra cu se javiti doktorici da vidim sto ona kaže, da li je to normalno... Pregled mi je isto 13.10.

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Marina_Maria
    02. Listopad 2016. 19:37

Viki pitaj doktoricu svakako, oni ipak najbolje znaju na sto treba obratiti paznju...ovo s crijevima je normalno to je tzv.sindrom lijenih crijeva u trudnoci..trebalo bi unositi dosta vlakana, kod mene je situacija malo bolja od kad sam pocela piti elevit. Mi smo isto trudne, koliko ti je bila beba velika na proslom pregledu, za usporedbu☺

JanaH.
    02. Listopad 2016. 20:54

Marina - ja sam počela piti Elevit prije par dana i baš se osjećam napuhnuto, mislim da ću prestati i kupiti nešt drugo... Nisam ništa jela/pila drugačije osim što sam uvela taj elevit pa e sigurno od toga... 

Ja ujutro idem na vađenje krvi... Kolko se čekaju ti nalazi? idem privatno, to bude vjerojatno prije nego u bolnici jel tak?

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Zabica29
    02. Listopad 2016. 21:05

Večer buduće mamice.
    Viki i mene baš potrese kad pročitam da je netko imao spontani, odmah se zabrinem i za ostale cure koje se dulje ne javljaju. (Vi koje čitate a ne komentirate, javite se bar na prijavu ). Zato mi je drago da nam se Teta javila i da je pozitivna. Na proljetnim bebama od prošle godine se i jedan dečkić rodio jako jako rano, sa nekih 20 i nešto tjedana i nije preživio. To su baš tragedije. Ali ljudi moraju dalje.

Viki probaj malo više vjerovat da je sve dobro i opustiti se, ja vjerujem da u ovoj trudnoći činiš baš sve ispravno i kako te tvoja treća srećica čeka za par mjeseci. Ponekad brige samo navlače crne misli i crne osjećaje a to prenosiš i bebi. Zato ja uvijek počnem gledat kolica ili dječju robicu kad me tako nešto uhvati. I maštati kako će biti....
    Iako me u zadnje vrijeme svašta boli: stidna kost, oko trtice, leđa, trbuh presjeca u svim smjerovima, kak je posteljica na lijevo tak i ovo sve oko lijevog jajnika više boli.... Ali na neki način ignoriram, imam unutarnji osjećaj da je ok, i da nije to ta bol zbog koje bih trebala dići paniku.
    A i danas sam službeno odlučila priznat da ipak neke udarce osjećam, gospođica je otkrila da ima ruke i noge. Nije mi nimalo slično leptirićima i mjehurićima, al ne znam opisat. Shvatila sam da ne voli kad pogrčena sjedim.
    Pusa svima 😘💞

[/url

• ana23
    02. Listopad 2016. 21:48

Neozbiljna ja vodim u cito kod dr.Poljaka

Viki_ri
    02. Listopad 2016. 22:35

Zabica29 trudim se biti pozitivna i zaokupiti se drugim stvarima... Vjerujemo u to da cu u 4. mjesecu držati svoje zlato u rukama.

Marina_Maria danas sam punih 13tt. Na pregledu sam bila sa 11tt+5, izmjerio mi je bebu 55 cm, promjer glavice 19 mm i NN 1 mm. Po nekim tablicama je izračunao da beba odgovara 11tt+4. Rekao mi je da je sve OK i da smo preživjeli najgori period. Vidjet ćemo sto ce mi doktorica reci, voljela bih da me pogleda.

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• neozbiljna
    02. Listopad 2016. 22:50

Ana23 molim te samo ukratko mi reci jesi zadovoljna i cijene...ceka me tek prvi pregled, a voljela bih tamo,jer sa svojom ginićkom nisam bas najzadovoljnija 

Ljubicica9
    02. Listopad 2016. 23:41

Neozbiljna moja prva dva pregleda su bila u Cito kod Ivana Palade i odlican je! Svakako otidi vidit! 😊
    Jana a sto pijes elevit? Zar se ne pije folna do 12tj pa onda elevit i sve sta ti treba? 🤔
    Ima li tko nizak tlak i ubrzani ritam srca? Meni jicer bilo 97otkucaji i 86-54tlak... bas me srusilo... nikakva sam i trbuh mi je bas porastao... al mi je smijesmo bilo danas kad sam sjela - inace mi je pupak uvijen unutra ali kad sjednem onda se izvrne vanka i strsi hehehe pre slatko 😁 zeli li netko napravit face grupu? Zvuci uvrnuto al bas bi tila da izmjenjujemo se sa slikama slatkih trbuscica kako rastu i sto se zbiva 😊
    Sva sam nekako emotivna i majcinski raspolozena valnda hormoni lude

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

• ana23
    03. Listopad 2016. 06:58

Neozbiljna ja sam prvi pregled i papa test platila 300,00 kn a drugi put kad sam bila 250,00.
    Meni dr.Poljak super sve ti lipo objasni sta god ga pitas. Ja sam svaki put pitala slikicu i dao mi je, meni je on stvarno super. 

LenaLenov
    03. Listopad 2016. 08:07

Ljubičica,
    Napravi grupu i zovni nas :-)
    Ja cu se rado odazvati :-)

Ja imam niski tlak,visoke otkucaje..
    Kad mi je bas lose,usne mi poplave..to su bas srčane smetnje.

Uz to zbilja vise se necu zaftkavat i danas popodne idem doktoru da pitam zbog tih bolova..
    Jedna zena mi kaze kako je ona prosla ove god..
    Isto takvi jaci bolovi,nisu je ni pogledali,zena se pocela otvarati i za dva tj izgubila bebu..
    Bolje ipak provjeriti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.