Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zabica29
    01. Listopad 2016. 16:27

Super da je sve dobro završilo! Tog je mene dosta strah, da ne stignem pripremiti sama nego da moram telefonski mužu i mami govoriti šta da kupuju. Valjda neće tak biti.. još malo i krenut ću sa krevetićem i sl.

[/url

pumpkin
    01. Listopad 2016. 16:28

Jana, da...bas tako, sve jasno 
    Zabice, u pravu si-stvarno je ko na filmu. Nazalost,  moram koristiti javni prijevoz svaki dan kad idem na posao, a i radim u skoli. Al svejedno, mislim da sam 80% sigurna da se necu cijepiti.
    Joj, i ja sam neki dan pokusala pikati bebu, isto tako mi se ucinilo da reagira. Ja mislim da nam bebe misle "opet me ova gnjavi"  Al sta cemo kad smo nestrpljive.
    Sto se tice kupovanja, ja cu cekati Bozic i snizenja, iako jedva cekam shoping. 
    Jana, pretpostavljam da ti ne moras nista kupovati?

Viki_ri
    01. Listopad 2016. 19:14

Tina jako mi je drago da si se javila i da ste ti i bebica dobro. OK, situacija nije savršena, ali bitno da napredujete i uz malo žrtve sve ce biti savršeno na proljeće...

Lena mene zadnjih dana dosta boli u trbuhu. Jutros sam se žalila da se ne osjećam trudnoće, kihnula sam oko podna, presjeklo me da sam sve zvijezde vidjela a još sam i vozila. Otada me steže cijeli dan. Najgore mi je kada me boli po sredini nisko, onda se sva uspanicim. Znam da se sve sada siri, ali mene boli bas cesto. Ali srećom, bol je dosta umjerena pa još nisam dizala paniku.

Cure, divna su vam imena. Mene muci muško ime, meni se jako svidaju Borna i Niko, suprugu ne. Nakon toga bi moglo proc Karlo. Za curicu Marta, Dora i Ela. Ako bude curica mislim da ce biti Marta.

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

LenaLenov
    01. Listopad 2016. 19:49

Viki,ako se nastavi,oces ici doktoru?

Ja sam danas pomagala svekrvi s muzem oko drva evo me boli cjela zdjelica,jajnici i stidna kost..
    Bas onako bol kao kod mjesecnice ili pritisak kao u zadnjim tj trudnoce..
    Ako se nastavi,mislim da cu ipak ici doktoru..
    Nista mi se to ne sviđa..
    Cure,bas su mi lijepa sva vasa imena :-)
    Mrs pogotovo tvoja,Eli i David :-)

Viki_ri
    01. Listopad 2016. 20:01

Lena dokle god ta bol nije jača neću. Meni srećom ta bol nije niti približna menstrualnim tako da za sada to pripisujem rastezanju. Imam super ginekologicu kojoj se mogu obratiti u bilo kojem trenutku, pa ako stvarno postanem prestravljena javit ću joj se za pregled. Inače redovno idem 13.10. pa ću pokušati pričekati do tada.... Sada kada sjedim s podignutim nogama skoro pa da me ništa ne boli...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Tina2901
    01. Listopad 2016. 20:06

Viki ajme sad si me podsjetila na ime Dora😍 Bas je lijepo ime.. A Ela  mi je preeedivno a i vidim vam se vecina svida to ime.. Ja mislim da ce se najvjerovatnije moja curka zvati Ela ili Lana😇 

Ajme i mene ti probada nekad u zelucu al umjereno.. Ja sam bas panicarka, cim me zaboli u donjem djelu trbuhu odmah dizem paniku.. 

Joj osjetila sam je maloprije. Bas sam je osjetila a i vidjelo se kako se mrda.. Bas je danas borbena 😄 Prekrasan osjecaj..
    Sad kad se sjetim da sam vec malo otvorena pocnem se bas brinuti. Ali mislim da ce sve proc dobro.

Sutra punimo 18.tjedan! 😍👶💝

1.2.3.surprise
    02. Listopad 2016. 00:56

Hej cure, evo citam vas u ove kasne sate.
    Uopce mi se ne spava, a i rebra me tak danas bole da je to koma, skroz sam zaboravila na ta rebra, u svakoj trudnoci me rasturaju.
    Imena su vam super, mi imamo spremno Mihael ili Lena.
    Kaj se opreme i robice tice, ja cu kupiti samo kolica nova jer sve ostalo imam spremljeno. 
    Imam ja doduse i kolica al sam si jedna prekrasna vidjela 

Tina samo ti miruj, znam da je koma kad nemozes iz kreveta, evo ja vec tjedan dana lezim i ludim lagano. Jedva cekam kontrolu i drzim fige da se taj glupi hematom povukao.
    Isto tako vjerujem da ce sve biti u redu sa tvojom trudnocom i da ces kao i muzeva sestricna jos i termin docekati, a bila je u tvojoj situaciji samo kaj je ona u bolnici lezala od drugog mjeseca trudnoce do kraja. 

Odoh sad probat zaspat, vise se ni namjestit nemogu, trbuh mi je poceo rasti ko lud.

LenaLenov
    02. Listopad 2016. 08:25

1 2 3,meni se sbiđa Lena za curicu,al muzu ne :-(
    On se "zaljubio" u ime Iris jos 2009 :-)
    Ako bi konim slucajem bila cura..

Jutro svim zenicama,kako ste spavale?
    Ja sad se pribzdih,jos u pidzami pijem kavu(ako se ta skoro bjela tekucina zove kava),njuskam tu..
    Nisam dobro spavala, boljelo me nocas jos jace, pred jutro se smirilo..
    Mislim da cu danas mirovati sto vise mogu..

Marina_Maria
    02. Listopad 2016. 09:27

Jutro curke, imam pitanje, sto mislite moze li se bebi nesto dogoditi uslijed povracanja. Ne mislim pritom na dehidraciju i sl.jer se ne radi o cestom povracanju, ali kad se dogodi imam osjecaj da je to napinjanje toliko jako da osjecam pritisak dolje.....mozda zvucim paranoicno ali vjerujem da me razumijete...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.