Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • am10
    30. Rujan 2016. 20:08

Cure trebam pomoć. .da li je koja pljuvala krv nakon naprezanja kao da ce povracat?

Marina_Maria
    30. Rujan 2016. 20:22

Am bez straha, to se meni dogodilo u prvoj trudnoci...zbog vece prokrvljenosti tijela u trudnoci kod naprezanja hoce puknut kapilarica....a moze biti i iz desni u pljuvacki

Viki_ri
    30. Rujan 2016. 21:48

Evo ja kupila svoj jastuk, upravo taj s granulicama. U Baby centru, nije bas ni jeftin, 400 kn, ali dobro, nije ni tako strasno. Ionako si dugo nista nisam kupila, pa sam se odlučila počastiti. Večeras cu ga isprobati pa cu vam sutra znati reci...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

JanaH.
    30. Rujan 2016. 21:54

Brza si! 
    Je skup (ima i jeftinijih, naravno) ali velim, meni vrijedi svake kune.... 
    Moj je još dan danas kao nov! 
    Dobro da sam se sjetila, na posudbi je, moram ga tražiti natrag :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Zabica29
    01. Listopad 2016. 06:51

Jutro proljetnice!
    Jučer sam zaspala oko 10 i sad od 6 budna i ne mogu zaspat. A guštala sam se kako danas ne moram na posao.
    Jel još netko redovno slika svoj trbuh? Ja svako jutro dok ležim na leđima. Da mi netko vidi galeriju na mobitelu rekao bi luda baba. 
    Lagano se brinem da beba ne raste dovoljno. Još uvijek ju ne osjetim, i ne kuži se taj trbuščić ispod mojeg gornjeg šlaufa. A nisam ništa ni dobila na kilaži već mjesec dana.
    Jel još uvijek same usisavate i ribate kadu? Muž mi pomaže oko usisavanja, ali za kupaonu ga još ne mogu ucijenit...

[/url

01. Listopad 2016. 08:47

Dobro jutro cure!
    Nisam vas zaboravila, citam vas redovito i veselim se s vama :)
    Ja sam bolje fizicki i psihicki, od ponedjeljka opet na posao, jedva cekam :)
    Budite mi i dalje tako super, lijep vikend vam zelimmmm! :-*

mrs.kepolas
    01. Listopad 2016. 09:34

Dobro jutro cure! 

Ja sam, priznajem, lijena po pitanju slikanja i okinula sam jednu kad sam saznala (sa 4 tjedna) i od tad ništa..

Viki super za jastuk! Ja bi si naručila jastuk preko neta. Pokušat ću još malo odgoditi :D Kako je bilo spavati sinoć?
    Ja bi baš naručila onaj veliki koji ide skroz oko tijela jer treba mi potpora. Za leđa pogotovo. 

Teta drago mi je da si dobro. Povratak na posao će ti baš dobro doći. Uživaj i ti u vikendu sa dragim! 

Kako ste danas?

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

JanaH.
    01. Listopad 2016. 09:51

Evo upravo vidjela na fejsu; 
    http://www.bubamara.in/aktualne-akcije/pomagala-za-dojenje--15-od-30-9-do-2-10-2016

Nije loše učlaniti se u te sve klubove, dm, babcentar, bubamara, itd, 

Sunčani vikend, nema škole, do maloprije smo izležavali, klinci ja, muž otišel na posl, sastanak u Graz (namjeravala sam i ja s njim, pa usput u shoping ali preksno sam se sjetila pa su moji već nešto drugo organizirali, a oni nam inače čuvaju klince)..

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.