Jutro proljetnice moje,evo nas u drugom tromjeseču baš sam ponosna :)
Eto,mene vam šoraju hormoni i imam toliku želju svakome reći u facu kaj ga ide :) ne zna, kak je sa vama ali ja sam počela biti jako osjetljiva,a inače nisam..,kako ste mi vi??
Jutro!
Obavila sam vađenje,
Nalazi sutra nakon deset sati!
Elevit sam kupila jer nije bilo folne u ljekarni a neat ham htjela poceti piti, pa sam to uzela...
Tko ce napraviti grupu nek napravi, ali tajnu grupu, pa nas pozove da uđemo!
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Ljubicice - ja inace imam nisak tlak, pogotovo za vrijeme juzine, kak je bilo ovaj vikend! Nist ne pomaze, samo odmor i lezanje!
Srecom pa je danas pala kisa pa se sve normaliziralo!
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Dobro jutro svima! Jeste se naspavale uz ovu kišu?
Ja sam se jedva uspjela natjerati dići iz kreveta, sva sreća danas radim od 11
Naspavale, hahahah
Najmlađi se probudil u 4 i ostao budan do jutra!
A navecer kad smo legli veli muz kak ce biti lijepo spavati uz kisu, hahhhaa
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jutro☺Jana sto se tice elevita mislim da je to individualno, neke trudnice ne podnose njega, neke ne podnose neke druge tr.vitamine..meni je super, pila sam ga i u prvoj trudnoci, a primjetila sam da lijecnici najradije njega preporucaju..uglavnom i moj tlak je 95 sa 70, ubrzani otkucaji...doktor je rekao da malo vise solim hranu i pijem puno tekucine, ali da osim kaj mogu razbit nos ak mi se zavrti nema drugih opasnosti i da je niski tlak puno bolja opcija u trudnoci nego visoki. Primjetila sam da sve cesce po noci imam problema s kicmom, uklijesti me s lijeve strane u krizima i onda mi bol strujo kroz kukove i noge....ali kak vec sad pa kaj ce onda biti kad beba naraste?!
Dobro jutro svima!
Curama koje su usle u drugo tromjesecje cestitam!!!
Viki, Nelica.. Nadam se da nisam nekoga zaboravila.
I ja bi u facebook grupu! Samo pazite da je tajna jer mi npr još nismo obznanili svijetu, a vjerujem i mnoge od vas :)
Baš sam jutros uslikala škembicu :D Ima neka tajna veza :D
Jučer smo bili kod mojih, morala sam uzeti nalaz koji su mi ljubazno podigli i poslali me doma sa čokolinom. Dokaz da iako imamo bebe, još uvijek smo nečije baš to.
Lena još jednom sretno danas!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Mrs.kepolas hvala! Nadam se da ce stvari krenuti na bolje.
Marina_Maria kolika je tvoja bebica?
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Evo cure, ako već koja nije ja ću napraviti grupu na fejsu,
javite mi se tu u inbox s porukom pa vas ubacim :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
bok bok zenskice
vec dugo vas citam al nikak da nekaj napišem pa me uhvatila panika sad kad bježite na fejs
meni je termin 8.3.,jos neznam spol al evo u petak imam pregled pa se nadam da ce se odlucit rasirit nogice i pokazat se haha
Sortiraj odgovore
Najstariji