Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    02. Listopad 2016. 10:59

Jutro!
    I ja još u piđami, pijuckam kavicu, idemo kod sveki na ručak pa netrebam kuhati :))))

Evo, što psiha radi, ja nikad ali nikad ne doručkujem, niti jedem prije ručka, samo kavu popijem i to je to.. Već dva tri dana pojedem nešt sitno za doručak, jer sam trudna, hahahah
    Tako sam u svakoj T dosad počela doručkovati, čim sam saznala za trudnoću

Lena mi je krasno ime...

Naši klinci su Tena, Teo i Tomo....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Viki_ri
    02. Listopad 2016. 11:02

Pozdrav cure,

Sinoć sam bila sama i išla sam malo čitati druge teme na forumu. Na jednoj temi sam pročitala da je Crna35 (upisana je u nasu tablicu) imala spontani u 14tt+1. Mene je to tako jako uznemirilo, toliko me izbacilo iz takta, ulovila me paranoja da vam ne mogu opisati... 
    Ako se ne smirim kroz dan, dva, mislim da cu morati zvati doktoricu da me pogleda jer neću izdržati još 11 dana...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

JanaH.
    02. Listopad 2016. 11:08

Viki - samo polako, nemoj paničariti..
    Tako sam ja aprošle godine tipkala  na proljetnim bebama, od nas jedno dvadese i nešto ja i još jedna cura imale spontani.. TO je tako nažalost...
    Sad mi isto nije svejedno čekati pregled, još tri tjedna (a prošliputa sam prokrvarila samo dan prije prvog pregleda).... Pokušavam ne o tome misliti...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Tina2901
    02. Listopad 2016. 12:24

Dan cure😙

Evo danas je baš nešto kisno u Splitu.. Bas je dobro došlo..
    Mene je danas cijelu ukocilo.. Leda me bole.. Mislim da je razlog to sto sam slucajno zakunjala na kaucu u dnevnom boravku a nisam bila ni svjesna😱 Pa me vjerovatno bole zbog toga leda.. Ma proc ce to.. 🙈

I hvala bogu spavala sam na lijevom boku jer se inace okrecem o ringispil.u krevetu a lezanje na boku je najbolje u trudnoci.. Danas mi se nesto cura umirila ..Ne mrda se danas kao sto mrda svaki dan.. Mozda joj bas ne pase ovo kisno vrijeme..😊

Pijete li vi folnu? Ja pijem , pogotovo zbog ovoga svega sto mi se izdogadalo.. Dr mi je i dao Duphaston i bas mi pomaze.. Imam pregled 13.10 a ja ne mogu cekat do tada

Tina2901
    02. Listopad 2016. 12:27

I da,danas smo napunili 18 tjedana! 😄👶💕🎀🎉❤

Gabi14
    02. Listopad 2016. 14:32

Dobar dan drage trudnice ! :)
    Kako ste?
    ...i kod nas u Zg hladno i pada kiša cijeli dan, ali moram priznat da mi odgovara hladnije vrijeme 
    Draga Tina drago mi je da sve ide na bolje....eto ja ti od prvog dana mirujem...pijem Duphaston 3×1...pikam se i još uz to druge tablete ukupno 8...ali eto ide, ima dana kad je grozno tesko....ili kad nemam mučnine onda sam zabrinuta zašto mi je dobro..čudljive smo mi trudnice i sve možemo.Kad vidim na ultrazvuku svoju veselu bebicu, to mi daje snagu i sve mogu....i tako polako eto nas u 13 tjednu....držite nam se cure naše i samo hrabro

♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)

LenaLenov
    02. Listopad 2016. 14:40

Marina mislim da povracanje ne smeta bebi i ne moze joj nastetiti..
    I najgori slucajevi s povracanjem nisu naskodili bebi,vec vise mami..
    I ja na kontrolu idem 13.10..
    Zaista sam isto mirnija kad vidim bebu i kad dr kaze da je sve u redu..
    Mislim da ce biti lakse kad ju budem migla osjetiti u trbuhu..
    I ja sam usla u 13tt..

Marina_Maria
    02. Listopad 2016. 15:21

Jooj cure, ja na sljedeci pregled idem tek 18.10....a do tad cu odvrtit 100 filmova u glavi, ako me nesto boli ne valja, ako ne boli opet ne valja...kad na pregledu cujem da je sve u redu dobujem krila i samopouzdanje i to me drzi cijela 3 dana a inda opet pocnem previse razmisljati. Jedva cekam da prodju jos 3-4 tjedna mislim da cu biti mirnija kad cu osjecati bebine pokrete. Iz tog nekakvig opreza ili straha jos ne razmisljam ni o imenima dok ne saznam spol, a stvari cu poceti polako kupovati iza nove godine, ne prije....

• ana23
    02. Listopad 2016. 16:50

Tina kod koga ides u Split na pregled? Ja isto imam 13.10 pregled

• neozbiljna
    02. Listopad 2016. 18:29

Mene zanima jeli mama iz Splita koje su vodile trudnocu u poliklinici Cito?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.