Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    29. Rujan 2016. 18:06

Da, ležanje leđima se ne preporuča u kasnijoj trudnoći jer maternica i beba pritišču žile, isto tako većini trdnica niti ne paše ležanje na leđima (upravo  iz tog razloga),
    preporuča se najviše lijevi bok,,,, 

Znam da je meni najgore bilo ležat na leđima kad sam išla na ctg, i to od pola sata do 45 minuta, jedva izdržala...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    29. Rujan 2016. 18:08

viki - jel imaš mućnice s povraćanjem?

Ja sam u svakoj T dobila po desetak kila, a izgledala skroz drugačije... 
    U trećoj sam imala mučnine cijelu trunoću, uz povremeno povraćanje, srećom pa to prestane istog trenutka kad se beba rodi, hahahaha

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Viki_ri
    29. Rujan 2016. 18:19

JanaH.
    Niti jednom nisam povraćala, mučnine sam imala pri početku samo. sad vrlo rijetko. Imam žgaravice i često me baš boli želudac, ne znam kako bih to objasnila. Jednostavno nemam apetita, hrana mi teško pada i nemam gušta jesti.

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Ljubicica9
    29. Rujan 2016. 20:58

Neozbiljna kad sam saznala da sam trudna sam nazvala svog ginekologa u hrv i pitala sto smijem i sto ne, on mi je rekao samo da folic acid 400mg pijem, nasla sam neke britanske tablete koje su uz to imale i omega3 tablete koje su isto dobre i ginekokog je rekao da mogu ih uzimati i to je to bilo dok nisam dosla u hrv... njih sam pila do 12 tjedna i onda od tad su mi preporucili Elevit za vitamine, koje pijem kako se sjetim jer mi sveki svaki dan radi sokove od masu vrsta voca povrca hehe jedem dosta raznoliko i zapravo trudnoca mi je prosla brzo sad do 16tj... nesto razmisljam ne volim tablete ali dal mozda neko iskusniji ima iskustva kad bi trebala piti mozda dodatni kalcij ili magnezij? Nesto me kopka to jer bebine potrebe mogu se dosta odraziti na kosti i zube...
    Pumpkin totalno te razumijem po pitanju plakanja i emotivnih ispada hehe meni je to bilo zadnjih mjesec dana intezivno iako se i sad zna desit.. npr glupost dok gledam seriju ja se nerviram oko nje ili placem na najobicniju glupost hahaha M me gleda i ne vjeruje jer inace emocije drzim za sebe.. plakanja na totalne nebuloze da se raspametim al proci ce to, to je samo faza...
    Vidim da smo po datumu slicni ... koliki ti je sad trbuh? Mene je iznenadilo kako mi se tek sad pokazuje i pupak mi se nekako izvinuo prema naprijed pa mi smisno 😊

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

pumpkin
    30. Rujan 2016. 03:38

Rinama, ti i dragi radite po svome! Vjerujem da ti svekrva, kao i moja meni, zeli samo najbolje...al nekad odu predaleko. Ja svoju obicno fino saslusam, onda joj kazem da cu razmisliti...i na kraju uradim onako kako ja mislim da je bolje za nas. Pade mi sad napamet, nailazila sam po Facebooku na dosta slika gdje su mladenci sa bebom 

Ljubicica, bas si me utjesila! Drago mi je da nisam jedina nestabilna u grupi! 
    Ja sam pocela uzimati kalcij...al ne uzimam bas svaki dan. Tableta je dosta velika, i onda me nagoni na povracanje. Ja inace obozavam jogurt i sireve, pa se nadam da mi i to pomaze.
    Cim si spomenula svoj pupak, ja sam isla provjeriti svoj 
    Nije se nimalo promijenio, a trbuh mi se onako bas fino zaokruzio. Danas su mi cure na poslu rekle da se bas primjeti za razliku od proslog tjedna. Dragog mi nije bilo vec tjedan dana, pa me bas zanima sta ce reci kad dodje. Jel se tebi kuzi?

mrs.kepolas
    30. Rujan 2016. 08:28

Dobro jutro cure!
    Kako ste danas? 

Ja evo samo mislim na Tinu i čekam da se javi.. Nadam se da je sve u redu.. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

JanaH.
    30. Rujan 2016. 09:12

Jutro!
    Magnezije se preporuca kasnije, kad krenu bh kontrakcije ili grcevi u nogama...
    Za vrijeme prve T kupila sam sumeci s okusom narance, bas fini... Kasnije ga vise nije bilo za kupiti, samo okus limuna a to mi nije odgovaralo....

Ja razmisljam da ipak odem sljedeci tjedan izvaditi bhcg, cisto da vidim kakva je situacija... 20.10 je daleko :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Marina_Maria
    30. Rujan 2016. 09:50

Ofnica dobro dosla!
    Kepolas i meni je cudno da se Tina ne javlja, ali nadam se da je sve ok.
    Meni se vratila energija, super se osjecam...sto se trbuha tice...ovisi kak se obucem, imam tunike rezane ispod prsa u kojima izgledam 6mj trudna, a danas sam u kosulji i trapericama na navlacenje izgledala kao da nisam trudna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.