Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    15. Travanj 2016. 12:45

Dan cure..
    Evo i mene sa pregleda..
    Noćas ispao čep, smeđi iscjedak do jutra, ctg očitava trudove koje ja ne osjećam,a i dalje cm pol otvorena pa su me doma poslali..
    Sunshine koji doktor ti je bio?
    Kako to da ideš na indukciju?
    Meni rekao pregled u ned..

Čestitke novim mamicama...

0905
    15. Travanj 2016. 18:41

Minnie i Sunshine sretno !!!

A ostale proljetnice kako se vi danas osjecate ? Ja ne znam dal je zbog vremena, ali cijeli dan mi je neka slaba muka prisutna i umor nevideni- valjda sam odrijemala vec 4 puta tokom dana !

• Piki83
    16. Travanj 2016. 10:33

Dancek curice

Cestitke novim mamicama

Klokanica to ti je proljetni umor. Neki dan ujutro bilo oblacno i naglo suncano popodne i ista stvar mi se desila. Malo mi se spavalo, malo muka, a malo vrtuljak u glavi. Nadam se da si sad bolje.

Ja redovito imam neke senzacije. Lagani bolici u kicmi, trbuh kao kad stvari trebam dobit, pa se pocela znojit ko blesava... Curka luduje sve vise, trbuh leta sa svih strana i svasta nesto.
    Napokon sam slozila torbe samo jos par sitnica treba ugurat kad krenem. Bili po kolica, zvali iz ducana da su stigla i konacno mogu reci da sam spremna i mirna.
    Eh da i papirice si pripremila sto sam sad mogla da ne trcim previse kad rodim za porodiljni, zdravstvenu i sl.

Ovo lijepo vrijeme nas sve potjeralo van da se ne javljamo vise ovdje cesto.

0905
    16. Travanj 2016. 11:12

Piki pa da, bome me onda oborio proljetni umor. Cesto zaboravim da me sad sve pogada 10 × jace nego prije ! Ali onaj dan kad je pala kisa mi je toliko odgovaralo to svjeze vrijeme i bas sam rekla mm da sto se mene tice sunce nemora ni izaci dok ne rodim, meni lakse haha

Piki bravo i za organizaciju oko svega , samo me zanima sta je uopce od papira moguce rijesiti prije rodenja bebaca?! 

Uzivajte u vikendu novopecene mamice i drage trudnice !

• Piki83
    16. Travanj 2016. 12:30

Klokanica ja sam vec digla na hzzo papire za porodiljni i jednokratnu, kupila obrazac za djeciji i zdravstvenu prijavu i kopirala tonu papira svojih i od muza sto ce trebati tako da sam si skratila dio puta i posla.
    Jer kod nas u Ri moras s jednog kraja grada na drugi i ode cijeli dan u obavljanju. Ovako kazem sam si pola skratila.

kiki_ca
    16. Travanj 2016. 18:33

Helou klokanice
    Ja dosla u bolnicu na pregled a oni me ostavili... nista se ne pokrece, skacem po lopti, setkam, no nista
    Do utorka ako nista ne krene ide drip, ako ne budem reagovala onda carski. A bebac je 4100 
    Zeznuh se pravo sto dodjoh ikako, ali moja me doktorica prevesla da dodjem I eto... :(

• Piki83
    16. Travanj 2016. 22:04

Jao kiki_ca ljube
    4100!!!!!!!!
    Uvijek ti mozes na svoju odgovornost kuci sto se toga tice, ali iz svoje sigurnosti i bebine izdrzi. Mislimo na tebe.
    Pa zar nikakvi trudovi?
    Probaj cucnjeve ( cucnes i cupkas lagano ). Lopta je ok ali ona i gura glavicu natrag.
    Joj ma drzim palceve da izdrzis i da sve prode u najboljem redu.

Sunshine-ri
    17. Travanj 2016. 17:29

Cure moje drage evo moj zadnji dan kao 2 u 1. Sutra ujutro idem na indukciju i bas se jako bojim. Samo da sve bude u redu i da sto prije grlim svog malenog frajera. 😍 Mislite na nas! Javim se cim budem u stanju. Veliki pozdrav svima i sretno!!! 😙

Minniee
    17. Travanj 2016. 18:02

Sunshine sretno i neka bude brzo i čim manje bolno i da brzo grlis tu svoju pinkicu. 
    Meni nisu spominjali indukciju. Ja sam se još mrvu otvorila ali u uto opet pregled..moj bebi je baš odlučio pajkiti u tibi do zadnjeg trena.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.