Dan cure..
Evo i mene sa pregleda..
Noćas ispao čep, smeđi iscjedak do jutra, ctg očitava trudove koje ja ne osjećam,a i dalje cm pol otvorena pa su me doma poslali..
Sunshine koji doktor ti je bio?
Kako to da ideš na indukciju?
Meni rekao pregled u ned..
Čestitke novim mamicama...
Minnie i Sunshine sretno !!!
A ostale proljetnice kako se vi danas osjecate ? Ja ne znam dal je zbog vremena, ali cijeli dan mi je neka slaba muka prisutna i umor nevideni- valjda sam odrijemala vec 4 puta tokom dana !
Dancek curice
Cestitke novim mamicama
Klokanica to ti je proljetni umor. Neki dan ujutro bilo oblacno i naglo suncano popodne i ista stvar mi se desila. Malo mi se spavalo, malo muka, a malo vrtuljak u glavi. Nadam se da si sad bolje.
Ja redovito imam neke senzacije. Lagani bolici u kicmi, trbuh kao kad stvari trebam dobit, pa se pocela znojit ko blesava... Curka luduje sve vise, trbuh leta sa svih strana i svasta nesto.
Napokon sam slozila torbe samo jos par sitnica treba ugurat kad krenem. Bili po kolica, zvali iz ducana da su stigla i konacno mogu reci da sam spremna i mirna.
Eh da i papirice si pripremila sto sam sad mogla da ne trcim previse kad rodim za porodiljni, zdravstvenu i sl.
Ovo lijepo vrijeme nas sve potjeralo van da se ne javljamo vise ovdje cesto.
Piki pa da, bome me onda oborio proljetni umor. Cesto zaboravim da me sad sve pogada 10 × jace nego prije ! Ali onaj dan kad je pala kisa mi je toliko odgovaralo to svjeze vrijeme i bas sam rekla mm da sto se mene tice sunce nemora ni izaci dok ne rodim, meni lakse haha
Piki bravo i za organizaciju oko svega , samo me zanima sta je uopce od papira moguce rijesiti prije rodenja bebaca?!
Uzivajte u vikendu novopecene mamice i drage trudnice !
Klokanica ja sam vec digla na hzzo papire za porodiljni i jednokratnu, kupila obrazac za djeciji i zdravstvenu prijavu i kopirala tonu papira svojih i od muza sto ce trebati tako da sam si skratila dio puta i posla.
Jer kod nas u Ri moras s jednog kraja grada na drugi i ode cijeli dan u obavljanju. Ovako kazem sam si pola skratila.
Helou klokanice
Ja dosla u bolnicu na pregled a oni me ostavili... nista se ne pokrece, skacem po lopti, setkam, no nista
Do utorka ako nista ne krene ide drip, ako ne budem reagovala onda carski. A bebac je 4100
Zeznuh se pravo sto dodjoh ikako, ali moja me doktorica prevesla da dodjem I eto... :(
Jao kiki_ca ljube
4100!!!!!!!!
Uvijek ti mozes na svoju odgovornost kuci sto se toga tice, ali iz svoje sigurnosti i bebine izdrzi. Mislimo na tebe.
Pa zar nikakvi trudovi?
Probaj cucnjeve ( cucnes i cupkas lagano ). Lopta je ok ali ona i gura glavicu natrag.
Joj ma drzim palceve da izdrzis i da sve prode u najboljem redu.
Cure moje drage evo moj zadnji dan kao 2 u 1. Sutra ujutro idem na indukciju i bas se jako bojim. Samo da sve bude u redu i da sto prije grlim svog malenog frajera. 😍 Mislite na nas! Javim se cim budem u stanju. Veliki pozdrav svima i sretno!!! 😙
Sunshine sretno i neka bude brzo i čim manje bolno i da brzo grlis tu svoju pinkicu.
Meni nisu spominjali indukciju. Ja sam se još mrvu otvorila ali u uto opet pregled..moj bebi je baš odlučio pajkiti u tibi do zadnjeg trena..
Sortiraj odgovore
Najstariji