Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    20. Travanj 2016. 10:08

Ok sad bila piskit meni i dalje ispadaju smedi komadici. Jel se trebam brinut ili

• Kriszta
    20. Travanj 2016. 10:51

PIKI i MALAMIMI držite se. Ja sam rodila u 36.tjednu i sve je bilo dobro. Malena immala 2820g.ma super.
    Sve će biti dobro. Mislimo na vas 
    Meni je čep ispao,kad je i plodna voda počela curiti,ali isto na više puta.

Sunshine i ilovecats ČESTITKE!!!!!!! 

crna123
    20. Travanj 2016. 10:56

Tako su i meni rekli bar do 37 tjedna, nakraju se rodila sa 36+6 i zbog tog jednog dana se vodi ko nedonošće, a imala je 3290, šta bi bilo da je u terminu bila... bitno da je sve razvijeno..

mamasita4
    20. Travanj 2016. 11:21

Piki, ne brini se za smedkasti iscjedak, sve je to ok, ali mislim da neces jos dugo....ocekuj trudove....

• Piki83
    20. Travanj 2016. 13:39

Evo me curke od dok. Dobila uputnicu za radaona pa sad kad sastavi. Smedi komadici su djelici tog cepa. Pritisak i lagano boluckanje jos tu i sad se molim samo da izdrzim jos ovih par dana do 37.

Kako ste vi, ima li pomaka?

• Piki83
    20. Travanj 2016. 13:48

Malamimi beba ima tulum, samo kad zaboli i stegne onda je ne osjetim neg samo kao da glavicu gura dolje

• Piki83
    20. Travanj 2016. 14:19

Ma samo neka su svima nama nase bebane zibe i zdrave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.