Meni je jedan termin u cetvrtak a drugi u subotu, sama ne znam sta da radim
Doktorica rekla da se javim na termin u porodiliste, ali bojim se da ce me ostaviti pa inducirati porod, a ne zelim to
Plus, da ne slusam sve one price sa poroda I da budem u toku svega, nekako mi lakse kod kuce
A odjeca, jos uvijek sam u hlacama koje sam kupila u cetvrtom mjesecu trudnoce, a gore mi jos uvijek sve moze, malo priteze preko grudi ali ok je
A obuca isto, sve isto, iako sam 20 kila nabacila lol
Kiki_ca samo jedan termin ti se vodi trudnickoj knjizici, imala sam i ja termin po uzvu koji je prosao, preksutra mi je pravi termin pa idem u bolnicu na pregled.
Ja sam još u tajicama i tunikama, a obuća mi je malo tijrsna ali podnošljivo...
Gdje nam je sunshine, ona je imala pregled/termin danas?!
Mamasita, a zeljezo znaci! Povera ja glupava. Znaci to cudo me zatvorilo.
Kiki ma nece ti inducirati porod pogotovo ako je sve u redu, a ni va bolnici ostavit bezveze. Samo smireno ljube i beba ce sama polako kad bude trebala van. Drzim palceve da ti sve krene prirodno bez doktorakih naklapanja.
Joj da sunshine! Mozda je i u radaoni pa neznamo!
A ja robicu nosim kao i prije...imam samo +5 kg od pocetka trudnoce.
Gdje ste, dame moje?
Evo ja sam iskoristila danas lijepo vrijeme za prošetat po bhsb nalaz i piše "bhsb nije izoliran". Vjerujem da to znači da je nalaz ok, ali vidjet ćemo u čet.
Što se odjeće tiče, stanem u trenerke ali u hlače ne, a u trudničke hlače još skočim od 4-5 mj trudnoće. Majice mi nisu tijesne, ali mi dođu do pupka i neke potkošulje, imam 2 koje mi prekriju sve. Obuća mi je malo postala tijesna u zadnja 3 tj jer su mi noge otekle, ali nije neizdrživo, nije da moram u veći broj. Srećom pa sam na kraju i da sam cijelu trudnoću izdržala bez prevelikog troška na trudničke stvari.
Eto, raspisala se ja imate li vi snove o porodu i sl.? Dosad nisam sanjala ništa, a sad kako vrijeme odmiče sve češće sanjam stvari u vezi poroda. Kako je vama u ovim posljednjim odbrojavanjima do finala?
Hej curke.. i ja bila danas na prvom pregledu u TA.. Prst otvorena, sve ok, a bebacica jos uvijek na zadak.. iduci pon idem ponovno i ako se nekim cudom ne okrene u utorak idem na carski..
Sto se robe tice...ove trudnicke tajce iz kojih se ne skidam mjesecima prvom prilikom idu u smeceeee..i jedva cekaaaam!!!
Piki meni su ti super zobene pahuljice za probavu. Skoro svaki dan si napravim kasicu i probava je supaaac!! 👍
Anna ja snove imala prije... sanjala sam bebicu.. a sad pred kraj vec dugo nisam nista slicno sanjala... To valjda podsvjesno..puno sad razmisljas o svemu tome pa ti dode i u snove..
Loptice, kako se vrijeme bliži sve više razmišljam o tome, istina. U kojem si tt? S moba sam pa ne nađem listu termina.
Ajme snovi...Nije da sanjam bebu i porod ali snovi stvarno izgledaju stvaaaarno!
Meni samo frka da ne krenem prerano u bolnicu. A torba i dalje ceka prazna.
Neznam ni kako cu bebanu obuci za izlazak iz rodilista, plasim se da je ne obucem pretoplo ili prelagano.
Ma primjetim da sam sve vise nervozna. Vrlo velik PMS!!!!
Pozdrav svima !😊😊
I cestitke svim novopecenim mamicama kojima nisam imala priliku cestitati 😊
Ja trebam ovaj prvi put ici u TA pa sam se puno i raspitivala o bolnicama , da bi na kraju jos zbunjenija bila jer koliko ima pozitivnih , toliko i negativnih strana svake bolnice ...ali mislim si , Boze moj, svi znaju poroditi- treba misliti pozitivno i bit ce sve ok !
Samo se moram pripremiti sad na visesatna cekanja u TA
Inace i mene sve vise muci to da li cu prerano stici u bolnicu, da li ce biti super pa da mi pocne sa trudovima sve ili ce mi vodenjak puknuti prvo pa cu dumati koliko mogu doma ostati , ali nema smisla nicime se zamarati !
Piki i kod mene torbe prazne iako sve stvari imam i sve sam nabavila
Poceti cu piti i caj od maline sada sa nadom da ce pomoci
A od robice za bebu sam se malo raspitivala i mislim malenome ponijeti bodi dugih rukava, hlacice ili jednodijelno odjelce , kapicu i dekicu. Mislim da je to taman za taj pocetak 5 mj .
A snovi- isto sam ranije i trudnoci sanjala bebicu , sada i manje spavam pa se snova ni ne sjecam
Drzi te se trudnice drage
Anna ja sam ti sad 38+1... termin mi je 24.04. a po svemu sudeci bebica nam dode 19. ☺kad je tebi termin?
Jao Piki to je i meni bila glavna briga.. da ce curka pozurit a ja necu imat sve spremno!! 😅 kofer je vec neko vrijeme spreman a jos uvijek nisam provjerila kaj mi fali... I ja bila na sto muka kako obuc curku kad cemo ic van..malo se savjetovala okolo i na kraju se odlucila za bodic, ono odijelce s tregerima, kapica i naravno dekica... ako neka od cura slucajno vidi tu neki propust nek me upozori jer mi svaki savijet dobro dode!!☺😓 kak cete vi obuc bebaca za van?
Sortiraj odgovore
Najstariji