Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    12. Travanj 2016. 14:02

Stramplice upravo kupljene pa neka se nadju pri ruci :) 
    Nasa cura ce se zvati Ina <3 , Piki za popis :))

• Anna123
    12. Travanj 2016. 14:12

Hvala cure! 
    Gdje je sunshine? Možda se već mazi sa svojom mrvicom 

• Piki83
    12. Travanj 2016. 15:15

Ina dodana

Da neke nam se ne javljaju vise. Ako se maze sa mrvicama cestitam od srceka i nadam se da je sve najbolje proslo.

Sunshine izgleda ima posla...
    Sunshineeeeee???????

Cure drage moja malecka ima tulum. Sad sam pukla od smijeha u ducanu. Trbuh mi dobil veliku grbu na lijevoj strani.

Kakvo je vrijeme ja mislim da cemo bebace u kupacim kostimima iznosit van.

• Anna123
    12. Travanj 2016. 15:53

Piki, cura ima svoj privatni bazen pa tulumari, gušta i ona po lijepom vremenu 
    Meni je jučer malac napravio grbu na donjoj lijevoj strani i gornjoj desnoj, presmiješno je izgledalo. Šta je radio, pitaj Boga  slatko me nasmijao.

Cure, pišite nam ubrzo gdje ste nestale i jeste li napokon sa svojim mrvicama. Sve nam pišite

• iv-ka
    12. Travanj 2016. 21:07

Pozdrav cure,evo da se konacno javim... prvo cestitam svim curama koje su postale mame!
    28.3. stigla je na svijet i moja mala curica,carskim rezom zbog nekih komplikacija.pa sam dobila upalu dojke i temperaturu kad sam dosla kuci iz rodilista.ali evo,sad smo dobro i stvarno uzivamo,bebica je predobra,puno jede i puno spava :-D lijepi pozdrav svima!

• Anna123
    13. Travanj 2016. 02:29

iv_ka, čestitam na bebolini, hvala Bogu da je sve dobro prošlo. 

Maya, bez panike, to je sad već i normalno jer ti je i termin blizu. Tjedan dana si sigurno još mirna, a polako počneš već prati i peglati robicu i nemaš brige. Ak te tješi, ja sam oprala samo spavaćice i robicu za izać van a ostatak ću za koji dan prati i peglati. Posteljinu isto, uh.. I mene čeka još posla.  

• Kriszta
    13. Travanj 2016. 06:30

Iv-ka čestitam 
    Bitno je da ste sad dobro..badem se da uživate sa curicom. Ljubim vas

• Lena_7
    13. Travanj 2016. 09:03

Dosada sam vas samo citala. Evo da se i ja javim. Termin 20.4. Decko. Cestitam svima koje su "obavile" porod i drzim fige ostalima.

• Piki83
    13. Travanj 2016. 10:38

Iv-ka cestitam i drago mi je da ste sada dobro ti i tvoj mali cvjetic.

Lena_7 dobro dosla.

Maya30 ti nisi slozila kolica, a nama jos nisu stigla, a narucili smo. Nisi jedina sa nespremljenim stvarima. Ja mislim da cu otic rodit pa ce biti dragi odi sa mojom mamom u sobu i kopaj i trazi, a da ne pricam da ni ime jos nismo smislili. Uf frkica.

Moram reci da me glava ubija jutros. Valjda ova glupa naoblaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.