Stramplice upravo kupljene pa neka se nadju pri ruci :)
Nasa cura ce se zvati Ina <3 , Piki za popis :))
Ina dodana
Da neke nam se ne javljaju vise. Ako se maze sa mrvicama cestitam od srceka i nadam se da je sve najbolje proslo.
Sunshine izgleda ima posla...
Sunshineeeeee???????
Cure drage moja malecka ima tulum. Sad sam pukla od smijeha u ducanu. Trbuh mi dobil veliku grbu na lijevoj strani.
Kakvo je vrijeme ja mislim da cemo bebace u kupacim kostimima iznosit van.

Piki, cura ima svoj privatni bazen pa tulumari, gušta i ona po lijepom vremenu
Meni je jučer malac napravio grbu na donjoj lijevoj strani i gornjoj desnoj, presmiješno je izgledalo. Šta je radio, pitaj Boga slatko me nasmijao.
Cure, pišite nam ubrzo gdje ste nestale i jeste li napokon sa svojim mrvicama. Sve nam pišite
Pozdrav cure,evo da se konacno javim... prvo cestitam svim curama koje su postale mame!
28.3. stigla je na svijet i moja mala curica,carskim rezom zbog nekih komplikacija.pa sam dobila upalu dojke i temperaturu kad sam dosla kuci iz rodilista.ali evo,sad smo dobro i stvarno uzivamo,bebica je predobra,puno jede i puno spava :-D lijepi pozdrav svima!
Pozdrav cure,evo da se konacno javim… prvo cestitam svim curama koje su postale mame!
28.3. stigla je na svijet i moja mala curica,carskim rezom zbog nekih komplikacija.pa sam dobila upalu dojke i temperaturu kad sam dosla kuci iz rodilista.ali evo,sad smo dobro i stvarno uzivamo,bebica je predobra,puno jede i puno spava :-D lijepi pozdrav svima!
Cestitam na bebici i super da je sve proslo dobro i sad samo uzivancija.
Mene malo pocela hvatat panika da ne bi beba ranije krenula, a ja jos nisam spremna....jos nisam nasla u cemu ce beba i ja doma....troba za rodiliste je spremna, ali nisam jos ni kolica slozila, ni krevet do kraja i sve nekako jos stoji....
Jos zadnja dva dana trbuh mi se stvrdnjava, bebac je aktivniji, dole me nesto probada pa sam malo u brizi....valjda nece jos tjedan dana da stignem sve polako sloziti jer brzo ni ne stignem
I ja nosim samo trenirke i par majca jer u drugo ne stanem.
Maya

iv_ka, čestitam na bebolini, hvala Bogu da je sve dobro prošlo.
Maya, bez panike, to je sad već i normalno jer ti je i termin blizu. Tjedan dana si sigurno još mirna, a polako počneš već prati i peglati robicu i nemaš brige. Ak te tješi, ja sam oprala samo spavaćice i robicu za izać van a ostatak ću za koji dan prati i peglati. Posteljinu isto, uh.. I mene čeka još posla.
Iv-ka čestitam
Bitno je da ste sad dobro..badem se da uživate sa curicom. Ljubim vas

Dosada sam vas samo citala. Evo da se i ja javim. Termin 20.4. Decko. Cestitam svima koje su "obavile" porod i drzim fige ostalima.
Iv-ka cestitam i drago mi je da ste sada dobro ti i tvoj mali cvjetic.
Lena_7 dobro dosla.
Maya30 ti nisi slozila kolica, a nama jos nisu stigla, a narucili smo. Nisi jedina sa nespremljenim stvarima. Ja mislim da cu otic rodit pa ce biti dragi odi sa mojom mamom u sobu i kopaj i trazi, a da ne pricam da ni ime jos nismo smislili. Uf frkica.
Moram reci da me glava ubija jutros. Valjda ova glupa naoblaka.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji