Stramplice upravo kupljene pa neka se nadju pri ruci :)
Nasa cura ce se zvati Ina <3 , Piki za popis :))
Ina dodana
Da neke nam se ne javljaju vise. Ako se maze sa mrvicama cestitam od srceka i nadam se da je sve najbolje proslo.
Sunshine izgleda ima posla...
Sunshineeeeee???????
Cure drage moja malecka ima tulum. Sad sam pukla od smijeha u ducanu. Trbuh mi dobil veliku grbu na lijevoj strani.
Kakvo je vrijeme ja mislim da cemo bebace u kupacim kostimima iznosit van.
Piki, cura ima svoj privatni bazen pa tulumari, gušta i ona po lijepom vremenu
Meni je jučer malac napravio grbu na donjoj lijevoj strani i gornjoj desnoj, presmiješno je izgledalo. Šta je radio, pitaj Boga slatko me nasmijao.
Cure, pišite nam ubrzo gdje ste nestale i jeste li napokon sa svojim mrvicama. Sve nam pišite
Pozdrav cure,evo da se konacno javim... prvo cestitam svim curama koje su postale mame!
28.3. stigla je na svijet i moja mala curica,carskim rezom zbog nekih komplikacija.pa sam dobila upalu dojke i temperaturu kad sam dosla kuci iz rodilista.ali evo,sad smo dobro i stvarno uzivamo,bebica je predobra,puno jede i puno spava :-D lijepi pozdrav svima!
iv_ka, čestitam na bebolini, hvala Bogu da je sve dobro prošlo.
Maya, bez panike, to je sad već i normalno jer ti je i termin blizu. Tjedan dana si sigurno još mirna, a polako počneš već prati i peglati robicu i nemaš brige. Ak te tješi, ja sam oprala samo spavaćice i robicu za izać van a ostatak ću za koji dan prati i peglati. Posteljinu isto, uh.. I mene čeka još posla.
Iv-ka čestitam
Bitno je da ste sad dobro..badem se da uživate sa curicom. Ljubim vas
Dosada sam vas samo citala. Evo da se i ja javim. Termin 20.4. Decko. Cestitam svima koje su "obavile" porod i drzim fige ostalima.
Iv-ka cestitam i drago mi je da ste sada dobro ti i tvoj mali cvjetic.
Lena_7 dobro dosla.
Maya30 ti nisi slozila kolica, a nama jos nisu stigla, a narucili smo. Nisi jedina sa nespremljenim stvarima. Ja mislim da cu otic rodit pa ce biti dragi odi sa mojom mamom u sobu i kopaj i trazi, a da ne pricam da ni ime jos nismo smislili. Uf frkica.
Moram reci da me glava ubija jutros. Valjda ova glupa naoblaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji