Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine-ri
    13. Travanj 2016. 16:48

Drage moje kod mene jos nikakvih novosti. I dalje smo 2 u 1. Otvorena samo 1 cm. Za poludit je vise ovo iscekivanje. A secem okolo ko luda,jucer sam radila generalku stana samo da nesto pokrenem,ali ovaj moj tvrdoglavko se ne da van! 😄

Ivka cestitam od srca!😚

Halila
    13. Travanj 2016. 19:19

Čestitke novim mamama! 

Čitam vas i dalje, ali ne pišem.. čekamo vas na novoj temi 

Sunshine, suosjećam! Ja sam bila točno 41 tjedan kad sam rodila, tjedan dana bila u bolnici sve skupa, pripremne trudove imala valjda tri tjedna stalno.. za izludit mi je bilo. Jedino što sam ja bila zatvorena, ti si u prednosti.  Držim fige da se uskoro pokrene kod tebe! Sretno svima!

Minniee
    13. Travanj 2016. 21:38

Sunshine suosjećam..
    .. ja otvorena cm i pol i potpuno omekšana ali niti jednog truda tako da ako ne krenu trudovi ili ne pukne vodenjak ponavljam pregled ..i ja ribam kuću svaki dan, mozda pomogne...
    Ovo je sad lagano igra isčekivanja.. 

Maya30
    14. Travanj 2016. 00:27

Mene uhvati panika ko da taj porod lako dode, nadam se da ce bar na vrijeme poceti, da necu prenesti....danad ipak me prosla panika, a i lakse je kad znam da nisam jedina koja nema sve tip top spremljeno....a ni ne treba biti tip top nista, sve se i naknadno da donjeti i spremiti.....
    Valjda tak dode pred kraj....ne znam sto mogu ocekivati....

Zelim vam cure da sto prije rodite da neprenesete puno, ja se moram strpiti jos malo, a do tad ce i sve bit spremno :)
    Ma dijete treba najvise ljubavi, sve ostalo se da nabaviti i kasnije.....

Maya

• Lopticaaa
    14. Travanj 2016. 06:54

Maya upravo to sto si rekla... onog najbitnijeg kaj bebici treba imamo napretek a to je ljubav!! ;) ;) 
    Nema mjesta panici.. uvijek se moze kupit kaj ti sfali.. ne treba glavu razbijat sto i kako... samo se fokusiraj na to da ce uskoro to malo stvorenje bit u tvojim rukama i sve ostalo ti postane nebitno!!
    Hehehe... mene sad pred kraj pere zesca sentimentalnost!! ;) :)
    P.s. neznam kako vase bebice al moja curka je ful ful aktivna sad pred kraj... hahahaha.. dragi i ja se nemozemo prestat divit gimnasticarskim sposobnostima koje ima!! 😂😂😂😂

linopp
    14. Travanj 2016. 21:58

Evo da se i ja javim. Moj andeo se rodio 7.04. U 10:30. Porod je bio bolan ali brz. Naravno isplatilo se 😍😍 doma smo isli cetvrti dan. Sad se oporavljam jer sam rezana, ali bebica je odlicno😄😄 iako sam u planu imala epiduralnu nije islo jer sam se prebrzo otvorila. Dosla sam 5 prstiju a u radaonu usla 8 prstiju otvorena. Za bolnicu i osoblje same pohvale (Vinogradska). I cestitke svim novim mamama 😊😁😊

Ninachh12
    15. Travanj 2016. 08:27

Čestitke ivka i linopp 

Malamimi
    15. Travanj 2016. 08:43

Cestitam ivka i linopp!!!

Mune
    15. Travanj 2016. 10:43

Cestitam od srca novim mamicama! :)
    Nama je danas tocno 2 tjedna i jutros je otpao pupak..koliko jos treba pricekati da ranica zaraste pa da je okupamo?

Sunshine-ri
    15. Travanj 2016. 10:52

Dan okruglice!

Cestitke linopp!
    Mi jos uvijek u komadu. Ako ne krene do ponedjeljka,u ponedjeljak me hospitaliziraju i induciraju! 

Minnie kakvo je stanje kod tebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.