Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    19. Travanj 2016. 22:51

Hahahah kod tebe ko na tulumu neznas tko kada trkne.

Da iscjedak ja nisam ni imala do sada...Neki bijeli sa krvavim nitima pocel.

Ni meni se nikak ne svida. Prvo me doktorica poslala da se odma javim va bolnicu, a onda doktor rekal da odem po uputnicu kod nje i da dodem ako sto krene, a ak ne u utorak nek se obavezno pojavim.
    A nitko nis pravo ne govori.

Ti jos i dvojceke nosis. Pa di ces vece brige. Pogotovo oni bi trebali sto duze biti u busici da porastu.

Mozemo mi to

0905
    19. Travanj 2016. 22:53

Sunshine i Ilovecats cestitam i zelim brz oporavak !Bravo mame!

Piki i Malamimi drzim fige !Bit ce sve ok ! 

Maya30
    20. Travanj 2016. 06:50

Hej cure, evo opet ja, meni poceli neki bolovi ali jos ne znam dal su lazni trudovi ili pravi, bas mi tesko odgonetnuti....ali vise mislim da su lazni....ispao mi i onaj sluzni cep tak da eto novosti. To me probudilo ovu noc.

Pretpostavljam da pravi trudovi ne pocnu odmah na 5 min, a jos ni ne znam da li su razmaci tocni, a i nekako vise me grci sprijeda ko jaki menstrualni bolovi.

Sto vi mislite?

Maya

mamasita4
    20. Travanj 2016. 07:48

Maya, ispao ti je čep, ali imaš još dan dva do poroda sigurno....
    Ako su ti odmah na 5 min i boli ko kad imas menstruaciju, mislim da su sigirno lazni.....odmaraj kuci, setaj, radi sve normalno i budi spremna. Moj savjet - ne idi prerano....

mamasita4
    20. Travanj 2016. 07:50

A pravi bi te boljeli od leda prema naprijed....probaj se otusirat toplom vodom i vidi oce prestati...ili topla kupka....

• Piki83
    20. Travanj 2016. 08:04

Hej curke...

Maya30....Samo polako, znati ces kad te pravi tresne...

Meni su pravi poceli u prvoj trudnoci direkto jako u kicmi i prema trbuhu, ali kao jaaaaka mentrualna bol i odma na 5 minuta.

Malamimi ja sam se budila na rate (boli ko kredit).

Sad se stisala bol nakon jucerasnjeg cijelog dana, i dalje prisutna ali puno manje. I meni je ispal sluzni cep. Predpostavljam jer izgleda kako su cure prije bile opisale (nesto u velicini kovanice slinavo i krvavo sa smedim). Cira se rasteze, proteze...

Malamimi
    20. Travanj 2016. 09:22

Majo, kako si? Ima promjene kakve? 
    Meni je npr. taj sluzavi cep ispao isti dan kad sam i rodila curu. Za sad se jos drzi. 
    Piki, te nam kontrakcije direktno omeksavaju i skracuju grlic. Porod nam se ocito blizi. I kad ovako krene, mislim da nam je svaki sat dragocjen. Cudno mi sto te nisu ostavili u bolnici kad su te vec isprepadali da je beba sitnija...

• Piki83
    20. Travanj 2016. 09:56

Pa neznam ni ja iskreno...doktor rekao da se razvija dobro samo nije u velicini prosjeka i da ce biti vjerojatno sitna na mene tj moje grade. Ja 160 cm. A i spomemuo je da je to ipak samo utz na kojem ne mozes biti 100% siguran.
    Kazem narucil me za tjedan dana obavezno pa cu vidjet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.