Hahahah kod tebe ko na tulumu neznas tko kada trkne.
Da iscjedak ja nisam ni imala do sada...Neki bijeli sa krvavim nitima pocel.
Ni meni se nikak ne svida. Prvo me doktorica poslala da se odma javim va bolnicu, a onda doktor rekal da odem po uputnicu kod nje i da dodem ako sto krene, a ak ne u utorak nek se obavezno pojavim.
A nitko nis pravo ne govori.
Ti jos i dvojceke nosis. Pa di ces vece brige. Pogotovo oni bi trebali sto duze biti u busici da porastu.
Mozemo mi to
Sunshine i Ilovecats cestitam i zelim brz oporavak !Bravo mame!
Piki i Malamimi drzim fige !Bit ce sve ok !
Hej cure, evo opet ja, meni poceli neki bolovi ali jos ne znam dal su lazni trudovi ili pravi, bas mi tesko odgonetnuti....ali vise mislim da su lazni....ispao mi i onaj sluzni cep tak da eto novosti. To me probudilo ovu noc.
Pretpostavljam da pravi trudovi ne pocnu odmah na 5 min, a jos ni ne znam da li su razmaci tocni, a i nekako vise me grci sprijeda ko jaki menstrualni bolovi.
Sto vi mislite?
Maya
Maya, ispao ti je čep, ali imaš još dan dva do poroda sigurno....
Ako su ti odmah na 5 min i boli ko kad imas menstruaciju, mislim da su sigirno lazni.....odmaraj kuci, setaj, radi sve normalno i budi spremna. Moj savjet - ne idi prerano....
A pravi bi te boljeli od leda prema naprijed....probaj se otusirat toplom vodom i vidi oce prestati...ili topla kupka....
Hej curke...
Maya30....Samo polako, znati ces kad te pravi tresne...
Meni su pravi poceli u prvoj trudnoci direkto jako u kicmi i prema trbuhu, ali kao jaaaaka mentrualna bol i odma na 5 minuta.
Malamimi ja sam se budila na rate (boli ko kredit).
Sad se stisala bol nakon jucerasnjeg cijelog dana, i dalje prisutna ali puno manje. I meni je ispal sluzni cep. Predpostavljam jer izgleda kako su cure prije bile opisale (nesto u velicini kovanice slinavo i krvavo sa smedim). Cira se rasteze, proteze...
Majo, kako si? Ima promjene kakve?
Meni je npr. taj sluzavi cep ispao isti dan kad sam i rodila curu. Za sad se jos drzi.
Piki, te nam kontrakcije direktno omeksavaju i skracuju grlic. Porod nam se ocito blizi. I kad ovako krene, mislim da nam je svaki sat dragocjen. Cudno mi sto te nisu ostavili u bolnici kad su te vec isprepadali da je beba sitnija...
Pa neznam ni ja iskreno...doktor rekao da se razvija dobro samo nije u velicini prosjeka i da ce biti vjerojatno sitna na mene tj moje grade. Ja 160 cm. A i spomemuo je da je to ipak samo utz na kojem ne mozes biti 100% siguran.
Kazem narucil me za tjedan dana obavezno pa cu vidjet.
Sortiraj odgovore
Najstariji