Dobar dan drage proljetnice
Kako ste danas, kako ste provele noć? Ja se nisam puno puta dizala na wc, nasreću. Sve je više manje ok, samo ti odlasci na wc me već više izluđuju. Ali izdržat ćemo i to još malo
Dancek trbuscici...
Da se i ja opet malo javim. Bila kod doktorice kaze da su nalazi u redu ali me narucila ranije za neke briseve na bakterije koje sam kao trebala vec obavit.
Mi bili u kupnji za kolica malo i svasta nesto.
A robiceeeeee...Samo pranje i peglanje, muka mi vise.
Cestitke novim mamicama na malim mrvicama.
Anna123 ja sam se opet pocela dizati po noci jer se mrvica spustila glavicom dolje pa piskim svake 2 minute, ali zato opet imam zatvor na drugoj strani.
Piki, ja sam sad na zadnjem pregledu radila bris na BHSB, sutra po nalaz.
Ja nisko nosim pa skoro cijelu trudnoću moram često na wc, a sad pred kraj još češće jer osjetim da me bebica udari po mjehuru, nema milosti.
A što se zatvora tiče, jel piješ kavu? Možda bi ti ona pomogla oko toga.
Cestitke novim mamama :-)
Mi sutra idemo raditi briseve.
Za zatvor Piki, probaj ujutro na taste narance, jogurt sa zitaricama, 2 deca donata, vode dosta... jedno od , ne sve :-D
Ja idem radit briseve 19., a za stolicu sam probala vec svasta i ne pali bas. Kakam na rate da izvinete.
A joj, sut u mjehur cesto dobijem.
Kamilica sa šećerom ili kruške isto
Ili jednostavno tako je kako je, proći će i to još malo.
Anna, ja sam imala jos tjednima poslije poroda muku sa stolicom. Suhe sljive su mi bile zakon za to.
Jutro klokanice :)
Za stolicu, psilijum, redovno piti I problema nema. Meni bilo nestalo, a nije bilo u apoteci :O slomila se sa svim.i svacim dok nisam ponovo nabavila kapsule
Za poslije poroda sam zbavila dulkolaks I eva q, pa se nadam da ce I to proci ok
Ej klokanice,
evo ja baš pijem mljeveni lan u smoothieu, al inače mi stolica ok zadnjih par tjedana, a uvijek sam imala problem s tim....valjda i prirodno došlo...što mi je čudno jer pijem željezo, a to redovito uspori probavu...
Inače, mi još brojimo malo, nekih 10 dana...Već sam si jako teška, al stalno govorim kako moram bit dobre volje i guštat još ovo malo jer znam da mi je s prvim djetetom nakon što sam rodila nedostajala trudnoća...a ko bi nas zadovoljio...:-)
Inace, kod nas sunce, predivno vrime, a meni se ne izlazi jer, majke mi, nemam više što obuć....samo jedne hlače od trenerke (tute) i one grooozne tajice koje ne mogu više vidit...sve su mi majice kratke, ne prelaze mi trbuh nikako....tunike su mi sve zimske i vruće mi u njima.....ma nikako skontat što obuć...pa ni ne idem vani....doma u pidžami.
Kako vi s odjećom i obućom?
Sortiraj odgovore
Najstariji