Ninac kako je lijepo citati o tvom porodu I iskustvima... sad bih se zaputila u Sisak :D
Mene su sinoc copili grozni bolovi, prvi ovakve vrste u trudnoci
Od pola 1 do 3, beez prestanka... znala sam da su lazni kad nisu imali pauze, pa ne odoh u bolnicu, a malo mi je falilo, muka me uhvatila od svega
I stalno imala nagon u wc, odem... nista
Evo danas me grcevi pucaju, I skontala sam da me bubrezi bole pa su I oni pripomogli bolovima, izgleda sam se negdje nahladila :/
Dan okruglice moje! 😊
Evo mi jos uvijek 2 u 1. Niakkvih novosti,osim sto me sinoc glavobolja ubila u pojam. U 4 ujutro sam isla piti lupocet. Mislila sam da ce mi glava eksplodirati koliko me bolila. Sad da li je do promjene vremena ili neka viroza,ne znam,samo sam sretna sto je proslo jer je bilo neizdrzivo.
Sunshine, joj i mene je jučer boljela glava i isto u 4 ujutro popila pola Lupoceta. I onda sam barem mogla zaspati, a danas je bolje iako još uvijek osjećam lagani pritisak u glavi. Bit će da je od vremena. :/
Oh, pa ti nam brojiš još jako sitno! Kad imaš pregled, koliko često te zovu na pregled u ovom tj?
Joj Anna tako i meni. Danas mi je isto cijeli dan lagani pritisak i bas se nekako bezveze osjecam. Ali sinoc me bas ubilo u pojam,doslo mi da placem koliko me bolilo.
A saf na pregled idem na polikliniku u ponedjeljak jer mi je tad termin i onda svaki drugi dan do poroda. Uf nadam se da ce brzo izaci van. 😂
Koliko ti jos brojis?
Sunshine i meni je danas baš neki čudan dan, razdražljiva sam, a vrijeme nam je nikakvo vani. Ako se šta ne dogodi u sri se vidimo na poliklinici..
Čula sam da je najbolje doći rano ujutro. Jel treba uputnica ili ne?!
Sunshine, nadajmo se da će nam sutra biti potpuno bolje
Mi brojimo još 3 tjedna, 27.4. je termin. Bila sam prošli tjedan pa idem opet u čet i onda vjerojatno opet razmak tjedan dana.
Ali ssve to tako brzo da se nekad opustim, u stilu ima još puno vremena
kiki_ca pa mogu ti reći da se ja osjećam odlično i ništa mi nije teško...dečki su zaista dobri i olakšavaju i puno...s kćeri, koju sam rodila prirodno mj dana nisam mogla nikud...bila sam koma...rezana...nisam mogla sjedit...sve me to boljeljo...krvarila mjesec dana...ma užas...a ona je bila cendrava beba...plakale smo i ja i ona...uf kad se sjetim...tako da mi je sad ovo milina...carski je operacija i prva tri dana je prestrašno...bar je meni bilo...mislila sam da neću još dva mj hodat normalno...ja jureč isprobavala štikle za svatove...a prošlo je 16 dana od poroda...svi se čude kak hodam i da me ništ ne boli, al stvarno je tako...a ožiljak je predobar...već sad se gotovo ni ne vidi...ja sve ne vjerujem da je to moguće...al opet sve to ovisi od žene do žene...kod svake je oporavak drugačji...evo cimerica u sobi se ustala nakon manje od 12 sati od cr i šetala po sobi...ja sam tek iz trećeg ustajanja uspjela prehodat par koraka uz pomoć sestre...treći dan...druga cimerica tek peti dan stala na noge...
...više nikad se ne idem porodit...moja era rađanja je gotova...ali sad kad znam kak je to prirodno i kako je carski, izabrala bi carski...početak je grozan, al kasnije mi je puno lakse...a prirodno se namučiš ko idiot, u jendom trenutku boli ko vrag u drugom više ništa...prednost je jer već 2 sata nakon poroda možeš hodat, tuširat se, jesti normalno...što kod carskog nije slučaj...
malamimi imam jastuk za dojenje i odličan je...dojim u tandemu...na sjedećki, ležećki...kak nam dođe... :))
mama10
Mama, izgleda da ce i kod mene biti cr. Prvi na zadak, drugi poprecno i tvoje me rijeci malo smiruju.
Svaka ti cast i samo tako nastavi!
Uskoro ti se pridruzujem pa mozemo tipkati i na ona onoj drugoj temi.
Sortiraj odgovore
Najstariji