Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    23. Ožujak 2016. 12:13

Ja sam steznik kupila za 50 kn obicni samo preko trbuha, ali sam nakon 5 dana od poroda dobila urtikariju preko trbuha pa sam ga prestala koristit. Sad se to povuklo pa cu ga pocet opet sutra nositi..

Malamimi
    23. Ožujak 2016. 12:49

Isplati se ovaj vikend do kozma. 

Lola29
    23. Ožujak 2016. 14:08

Znaci sto se tice steznika svaki je manje vise dobar samo ovisi sto kome pase (to s gacama ili bez). 
    Ninach sto si to dobila od nosenja steznika?

Od bocica ja sam uzela aventove 2x plasticnu i 1x staklenu. Dude isto aventove, sterilizator cu posuditi (aventov), ali to samo ako necu moći dojiti uopce.

crna123
    23. Ožujak 2016. 14:09

Ja sam kupila tri steznika jedan s gacama, drugi je bodi, i treci ko haljina, sva tri su jako uska tako da ne može odmoc. Bocice sam kupila od dr.browns, navuklo me to sta ima u sebi to za zrak pa ćemo vidjet... dobro je sta imaju to u kozmu al ja se nadam da mi vise nista ne treba, stvarno sam se opskrbila svime vec...

crna123
    23. Ožujak 2016. 14:14

A na kozmo stranici pise da imaju ovaj vikend 15-20% na svu kupovinu??

Lola29
    23. Ožujak 2016. 14:22

Crna di si kupila sve te steznike i koliko si platila? 
    Ovi chiccovi su preko 200 kn to mi se cini malo 2much, ne znam dal vrijedi toliko?!

crna123
    23. Ožujak 2016. 14:26

Zadnji s gacama je kupljen u c&a mislim da je bio oko120 kn ak se ne varam, drugi su kupljeni u rosesu lagala bi sad jel bio yamamay il intimissimi, na njima nemam etikete vise.

• Audrey2016
    23. Ožujak 2016. 15:01

i ja sam mislila uzeti dr browns, ali ne znam mogu li u aventov srerilizator, nisu mi to znali reci, ali jucer mi je iskocila aventova reklama s novim bocicama koje su anticolic....nemaju cjevcice ali su anticolic tako da opet ne znam sta cu :) 
    za steznike bi najvise volila onaj koji pokriva stomak i noge, kao biciklisticke hlace, da zategne i guzu :) 
    bude u Lidlu, ako nikako naletiti na njih.

Abies
    23. Ožujak 2016. 15:41

Bocice su sve tu negdje. Neki klinci ne prihvate neke neki sve. Oblik ili kao avent ili tommy ili nuk...kako tko. Bocice su mom malcu sve bile ok.l duda je bila bljak. Meni i drago.
    Steznik nakon poroda nisam imala. Od reza me bilo strah ista staviti :(  a i nakon poroda cimerica je pitala doktora, rekao da nema potrebe za sve (u sobi) ali i 3/4 smo imale cr

Ninachh12
    23. Ožujak 2016. 17:00

Lola-ma mislim da nije to od steznika, čitala sam da se urtikarija pojavi nekada nakon poroda po cijelom tijelu, meni je samo po trbuhu bilo i trajala je svega par dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.