Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    21. Ožujak 2016. 22:30

Hahahaha loptica tocno tako vise im pase za naniti.
    Za malog su mi govorili isto da se stigne do kraja okrenut, ma nije frajer neg sam ga rodila na zadak.
    Zato i jesam sad u strahu za ovu frajericu. Ma biti ce sve ok, samo nas iskusavaju mali njurgavci.

Halila
    22. Ožujak 2016. 05:16

Dobro jutro! 
    21.03.2016. u 10:14 sati ujutro stigla je naša predivna curica Iris, 3320 g i 50 cm. 
    Porod je bio grozan i dug, ali najvažnije je da nam je ona živa i zdrava, sve se drugo zaboravi. 

Sretno cure koje ste na redu, Lopticaaa, dobro nam došla!

Kamikazee
    22. Ožujak 2016. 05:27

Halila cestitam!!! Napokon je dosla!!! 🎉🎉🎉
    Zao mi je zbog poroda, pazi na sebe sad i uzivaj u bebici! 😘

crna123
    22. Ožujak 2016. 05:59

Čestitam svim novim mamama i želim brz oporavak!

Abies
    22. Ožujak 2016. 07:22

Halila cestitam! Zao mi je da nisi imala lagan porod. Brz oporavak i ljubi Iris

Malamimi
    22. Ožujak 2016. 07:57

Halila, cestitam i zelim brz oporavak.

• Piki83
    22. Ožujak 2016. 09:31

Halila cestitam. Zelim brzi oporavak.

Oznacile ste prvi dan proljeca ti i tvoj majeni cbjetic Iris...

• Anna123
    22. Ožujak 2016. 09:31

Čestitam, Halila! Želim ti brz oporavak i puuuno maženja s malom Iris <3 

• ines_m
    22. Ožujak 2016. 09:50

Stigla nam je i prva prava proljetnica 
    Cestitke Halila i brz oporavak tebi i bebici zelim! 
    Koja nam je sljedeca? Mune, bit ce i kod tebe brzo izgleda!

Knjiznicarka
    22. Ožujak 2016. 11:26

Evo napokon malac mirno spava pa se mogu javiti.

Moj maleni Philipp je stigao 12.3. nakon treceg dolaska u rodiliste. Mucio me cijeli tjedan, trudovi jaki ali nepravilni, ispao mi cep i mislili samo da je krenulo ali nije. Za dva dana opet trudovi, sve jaci i jaci, na 10 min i manje i opet dosli u rodiliste i nista. I onda u petak na kontrolu kod gin i poslao nas direktno u rodiliste (torbe su samo ostajale u bunkeru) i stavili me na ctg da je to to. E ali nije bilo. :) do popodne trudovi prestali, nisam se otvarala ni nis. I rekli nam da mozemo Doma jer se ne otvaram, ali ako hocu mogu ostati prespavati. I ostala ja. Bez trudova. Nista ne boli. Napravila dva kruga po hodniku. Javili Doma da opet nis. I negdje oko pola 10 puknuo mi vodenjak. Presvukla sam se i pjeske tri kata nize do radaone. Jos mi svi govorili polako ne ide to tak brzo. Nemas trudova nece to jos.
    Da... na kraju nisam stigla ni nis protiv bolova dobiti jer im prva infuzija nije isla a drugu su taman upiknuli kad mi krenuo izgon. Od puknuca vodenjaka do mog maleckog prosla su nepuna tri sata :)
    Nije prestrasno boljelo. Trudovi su gori nego izgon. S time da je ctg ocitavao do oko 50-70 a bili su puuuno jaci. I ako vam daju, cetveronoske se trudovi puno bolje podnose. Meni je to olaksalo i hodanje izmedu trudova.
    Sad vec uzivamo Doma, spavamo po danu, setamo i pomalo placemo po noci :)

Uzivajte u svojim bebicama i citamo se i dalje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.