Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    26. Ožujak 2016. 16:39

Pozdrav, evo konačno sam našla malo vremena da pročitam sve što ste pisale zadnjih 10 dana.
    Čestitke svim mamicama!
    Ja sam rodila na carskib17.03. malenog De

nasdva
    26. Ožujak 2016. 16:48

Prerano poslala
    Zove se Lovro bio je dug 51 cm i težak 3990g.
    Već 3 dan nakon poroda su nas poslali doma, i onda smo jako gubili na teženi s obzirom da noć prije nego smo išli doma mi je tek došlo mlijeko.
    Dojila sam na šeširiće i u srijedu završili na neonatilologiji na Sv. Duhu jer smo mislili da je dobio žuticu, nakraju je ispalo da je bio gladan jer se previše umarao dok je dojio.
    Vagali ga prije i nakon pola sata dojenja i noje dobio ni gram. Sad se izdajam i ako mu fali dobije nadohranu.
    Budući mi je mlijeko sad jako došlo ne trebamo nadohranu.
    U 2 dana s hranjenem svaka 2 sata so uspjeli vratit na težinu s kojom smo izašli iz bolnice.
    Preporučila bi vam čaj za dojilje Welleda ima u Mulleru i super je meni je jako pomogao da mi dođe mlijeko.

• Piki83
    26. Ožujak 2016. 16:52

Nasdva cestitam na glavnom clanu obitelji.
    Nadam se da se i ti dobro oporavljas od cr.
    Drago mi je da je sve lijepo krenulo i da mali mis sad papi jepo.

• Anna123
    26. Ožujak 2016. 18:05

Nasdva, čestitam na novom članu!  

Mune, hvala na info, malo mi je lakše kad znam da nisam jedina. Dosta lakše. Ne volimo čuti da nam bilo šta kod bebica kasni, a opet nekad zaista nema razloga za brigu. Nadam se da je i kod mene tako.

Abies
    26. Ožujak 2016. 18:34

Nasdva cestitam! Uzivajte jedno u drugom :)
    Malo cu zagnjaviti. Sto na sd pustaju nakon 3 dana iza sekcije? Nisu savove izvadili?

• Audrey2016
    26. Ožujak 2016. 18:36

Cure, steznici kupljeni u calzedonia outlet dugopolje, 39 kn komad 

Malamimi
    26. Ožujak 2016. 19:24

Nasdva, cestitamo! I ja sam cula da se cetvrti dan nakon cr ide doma.

• Kriszta
    26. Ožujak 2016. 19:45

Moja malena ne može preko sesirica navući, slaba je,pa su zbog toga rekli,da moram probati bez sesirica ..koristila sam ih zbog ragade, a sad opet učimo bez..
    Koja je nova tema?

Mune
    26. Ožujak 2016. 20:32

Nasdva cestitam ti! Super da je mali mis vratio kilazu i da sada dobiva i dalje! :)

Anna naravno, kada mi je prvi put gin rekao da trbuscic kasni 2 tjedna nije mi uopce bilo svejedno..poslije sam se smirila jer ona kontinuirano raste, svojim tempom..sigurna sam da je i kod tebe sve ok..jako je bitno da ti se provjeri stanje posteljice i protoci, po tome se vidi ima li stvarnog razloga za zaostajanje u rastu..

• Anna123
    26. Ožujak 2016. 21:58

Mune, a jesi morala na neke pretrage, jel ti dala kakvu uputnicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.