Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    25. Ožujak 2016. 15:49

Samo dalje doji koliko god mozes. Masiraj. Mene je sokiralo kad je prvi pa drugi dan bio samo na cici a kao treba sve vise jesti. A ovo sam dobila na poklon i stvar je odlicna. Jos ih nije bilo u hrv. Vidjela sam davno mislim u mulleru

mamasita4
    25. Ožujak 2016. 18:38

Malamimi, gdje je taj popust na nextu? Ja surfam al ne vidim to.....
    Inače, i mi smo i dalje u jednom komadu....malo me muči žgaravica po noći al Rennie riješi sve.
    Piškim ko fontana i teška sam si sva, al znam da će proć i to i da ću poslije vapiti za trudnoćom.....bar sam tako prvi put :-)
    Sretan i lak porod svimaaaaaa

Malamimi
    25. Ožujak 2016. 20:19

Mamasita, u njihovim ducanima u Pointu, avenue mallu i west gateu. Ja danas bila uf uf 

Kamikazee
    25. Ožujak 2016. 21:55

Kriszta - i mi muku mucimo!! 😩 I slicno sam kao ti htjela iskljucivo dojiti pa sam vec u bolnici bila u suzama kad su rekli da moraju nadohraniti malca. I dalje nemam dosta mlijeka, on zaspiva na sisi, probala forsati 3 dana samo sisu (jeo sat vremena, spavao sat-dva, broj pelena super, spokojna faca nakon sise, ne place iako je prije jako plakao kad je gladan) ali svejedno gubio na kilazi. Tako da smo se vratili na sisa+dohrana.

Uspijevam nekako baratati s njim na rukama i pravljenjem papice kad bas treba. Kako zaspiva iskoristim to vrijeme pa stavim ugrijati vodu na malo visu temp od potrebne (jana u staklenoj boci, ne prokuhavam), razbudim ga, cica pa zaspi pa dovrsim klopu pa kad se probudi vidi cuda - mama skuhala klopu 😂

Sve u svemu malo sam si ok s tim, malo placem i jadna sam i dan po dan ide, a on raste i deblja se 😍

Bocice imam anti colic MAM iz DMa i Lansinoh iz Mullera. Zasad hoce i sisu i bocicu pa sam sretna sto mene nije odbacio 🙂 Cak nije htio aventovu bocicu od izdajalice jer ju ne moze vuci kao sisu 🎉🎉

• Anna123
    25. Ožujak 2016. 22:31

Pozz cure! 
    Mi smo jučer bili na pregledu u 35 tt, i kaže da su mjere za 33-34 što je i ok, ali AC je 290, što odgovara 33tt.. A na prošlom pregledu je bio 273, a u ta 2 tjedna je napredovao samo za 1 tj. dala mi uputnicu vadit krv s uput. dijagnozom IUGR in obs. Rekla je, koliko vidi, sve je ok s bebom, ali da joj je trbuščić mal za 35tt, kasni 2 tjedna. Postajem sve više zabrinuta. kontrola za 2 tjedna, a nalaz krvi da joj donesem kad bude gotov.

kiki_ca
    25. Ožujak 2016. 23:09

Meni je tako dosaaadio stoomak :'(
    Nista ne mogu normalno uraditi. Niti se obuti, ustati, sjesti,hodati, spavati... sva sam ko usporeni kit... buah
    A bebac kao da je ooogroman, ima ga na sve strane... moradoh se izjadati, jer uzivo moram biti ona trudnica sa smijeskom :S

Mune
    26. Ožujak 2016. 10:25

Anna123 ne brini mojoj bebi je sa tocno 34 tjedna AC bio 283. Gin kaze da je malo sitnija beba i to je to..na kontroli prije par dana je procjenjena tezina oko 2900, 3000 grama, AC 320, sto je u redu..njoj trbuscic stalno kaska za 2 tjedna i nitko ne dize paniku..samo mirno i sve je u redu 

• Kriszta
    26. Ožujak 2016. 10:55

Ma sve isto kamikaze. .kaže muž da se ne smijem zivcirati, ali kako? Ma i ja sam plakala u bolnici,kontam da sam im išla na živce. . :-)
    Moja malena obožava siku i sad napokon kad sam maknula sesirice za bradavice, stvarno uživa, ali ne popije dovoljno..ne znam kako..Drži siku sa rukama i priča nešto, mrmlja,vuče sa rukicama. .ne želi je dati..i onda na kraju muke isusove, dok ja uspijem izvući iz njena usta siku,jer ne želi je dati. .pa mi malo pa malo pokida bradavicu..ali moram bez nastavaka,jer patronazna tvrdi da sa tim neće nadoci mlijeko. .

Čula sam za aventove da su tvrde. .zato ni ja ih nisam kupila.

Ostale curke,uživajte još malo u trudnoći i držite se..

Ninachh12
    26. Ožujak 2016. 12:31

Čestitke svim mamama kojima nisam čestitala
    Drage moje mame, napravila sam nam novu temu na podforumu bebe da tamo razglabamo o našim bebicama, trudnice drage svima vam želim što brži i ljepši porod :D

kiki_ca-ma ne moraš biti takva trudnica, rijetko koje su u tom stadiju stalno nasmiješene..sve je to normalno, kad te uhvati takvo loše raspoloženje, posveti se samo sebi, čitaj knjigu, gledaj tv, radi ono što tebi paše, bit će ti lakše :)

Ninachh12
    26. Ožujak 2016. 12:34

Kriszta-ja kad želim izvući cicu iz njenih usta, ja još stavim mali prst na kut usana i kad uđe zrak, ona sama pusti, inače je potpuno nemoguće izvući je vanka. A to da ti neće nadoći mlijeko zbog šeširića mi nikak nema logike pošto su meni u bolnici odmah rekli da mi muž kupi šeširiće jer su mi uvucene bradavice i ona neće moć sisat i mlijeko ce otići. Na kraju mi nisu trebali jer je curka uspjela izvući vanka bradavice još isti dan..ali su mi tako savjetovali u bolnici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.