Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    22. Ožujak 2016. 19:23

Čestitam :) :)

Kamikazee
    23. Ožujak 2016. 01:34

Ja sam uzela Mustelinu torbu jos u trudnoci i dobro da jesam jer je unutra ulje protiv strija koje je uvjerljivo meni najbolji proizvod koji sam u trudnoci koristila, predivno nesto kako mi je odgovaralo!

A za bebaca su kupka, losion za tijelo, krema za lice, vlazne maramice za lice, podloga za previjanje i medvjedic. 
    Inace sam gledala cijene svih tih proizvoda da se kupuju zasebno i ispadne preko 600kn ako se dobro sjecam pa se stvarno isplati.

Kvaliteta torbe nije nesto, ali zgodna je kad idem do patronazne jer nije prevelika.

Minniee
    23. Ožujak 2016. 07:50

Sunshine kakva je sad situacija ako obje ne uranimo, a čini se da ja neću, mislim da se vidimo.   Kod mene apsolutno nikakvih naznaka.

Što se Mustele tiče, ja sam naručila sve sa one cocooncenter stranice i sa shippingom mi je došlo 322kn, pakiranja su mi od 500ml i vitaminska krema za guzu od 100ml. Da sam to ovdje kupovala računali smo da bi izašlo preko 700kn ako ne i više i stiglo mi je za 4 dana.

kiki_ca
    23. Ožujak 2016. 10:13

Znaci pozitiva za torbu sa prozvodima, sad je na akciji pa da je pribavim, hvala na recenzijama :)

Kamikazee, kako vas dvoje, kako tvoj oporavak ide? Jasam sinoc imala neke grozne snove, sva sam od jutros u nekom grcu :S

Lola29
    23. Ožujak 2016. 10:16

Cestitke novim mamicama Halila i Knjiznicarka :)
    Kod nas nista novo, idem sutra na pregled pa cemo viditi. 
    Hvala na info za mustelinu torbu svakako se isplati kupiti. 

Vec sam pitala al mislim da me nije nitko dozivio :)) pa mozda ce sad, koji steznik za nakon poroda najbolje uzeti???

Pozz

• Audrey2016
    23. Ožujak 2016. 10:28

Ja sam nazvala ljekarnu i rezervirala torbu. kazu da prodaju 30 na dan.... 
    gledala sam i na cocooncentar ali mi je je postarina bila skoro kao narudzba?! minnie, koliko je kod tebe postarina bila?  
    I mene zanima gdje steznik kupiti?
    I od pustih anticolic bocica (avent, dr browns, tommie) za koju ste se odlucili i elektricni sterilizator?

kiki_ca
    23. Ožujak 2016. 10:43

Zar je tolika navala na torbe :O
    Ja sam uzela aventovu, a za steznik su mi preporucili bez gacica, vidjeh online chiko da ima, vidjet cu danas da kupim, ako ne, onda cu onaj sportski za mrsanje :D

Kamikazee
    23. Ožujak 2016. 10:46

Steznike sam htjela istraziti u trudovima, ali tako su se brzo ubrzavali da nisam bas stigla, sorry curke 😂

Kiki_ca - dobro smo, sve je proslo, mogu i po pilates lopti hopsati sad! U fazi sam da po placu kuzim je li gladan, jesu crijeva ili samk trazi da ga se malo uzme u ruke da se pomazi prije nego zaspi 😍 I napokon sam u stanju sve sama odraditi, zato sam i napisala ranije da napokon tek sad uzivam u majcinstvu🙂 

Znala sam i ja sanjati svasta prije poroda, ali nekako me opcenito nije bilo strah. Rekla sam si da mora izaci van i mogla sam se samo moliti da sve prodje ok pa sam se trudila ne brinuti unaprijed. A kad krenu trudovi i ne stignes, majka priroda se pobrine za to 😂

Minniee
    23. Ožujak 2016. 11:39

Cure ja sam steznik vec odavno kupila na ebayu za 100kn jer su me križa ubijala tako da će mi on poslužiti i za nakon porođaja ako bude trebalo. U trudnoći mi je svakako super poslužio par puta i ublažio bolove, bila sam odavno na temi pisala o prednosti steznika u trudnoći, a iskreno za nakon trudnoće ćemo vidjeti, možda ni nece trebati.

Shipping sa cocooncentra mi je bio 12eur ako se ne varam, znaci cca 100kn. Možes odabrati od ponuđenih shippinga koji ti odgovara. Još se vise isplati ako imate neku frendicu sa bebom pa narucite ona dupla pakiranja i platite proizvode i shipping po pola. Ali meni se i ovako isplatilo.

Kamikazee pitanje, ovaj kompletic na bebacu na slici je li to iz Nexta? Cini mi se da smo isti kupili ali su hlacice na plavo bijele crte i sad mi to tako maleno djeluje da me strah da nece beba stati jer smo uzeli "up to 1 month"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.