Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iv-ka
    24. Ožujak 2016. 14:58

Pozdrav svima!

Halila, Knjižničarka i Damjana, čestitam vam na prinovama!

Kod mene još ništa, bila danas u TA, još uvijek totalno zatvorena, kažu da do idućeg tjedna vrlo vjerojatno ništa. Napravili mi ctg, uzv i neke nalaze krvi što je moja ginekologica smetnula s uma da bi možda trebalo napraviti.

Piki83, izgleda da je to s pregledima u bolnici individualno, ja sam danas bila prvi put a 39+5 sam. Prvo su me pitali da gdje sam dosad, a onda su vidjeli da sam zatvorena i da nije bilo potrebe ranije dolaziti k njima.

Malamimi, stvarno nije u redu od njih što ti nisu ili zakazali raniji termin ili ti vratili uputnicu.

Ostale cure, ima li što novo?

ILoveCats
    24. Ožujak 2016. 15:06

Hej :)
    Ja sam sva u peglanju i pranju rublja :) - za svoju malenu djevojčicu <3
    Nikako da se natjeram da napravim popis sa stvarima koje još moramo kupiti , da provjerim da li je sve u torbi za rodlište...
    :) ali hoću, nadam se da ću do kraja idućeg tjedna sve složiti, pripremiti i onda samo čekati :)

Lola29
    24. Ožujak 2016. 17:35

Hej cure,

Kod nas jos nista, bila danas poslali me doma i tako. Valjda bude htio do kraja mj van. Ko ce ga znati :) tvrdoglav na mamu :))
    Samo me izludjuju pozivi svako malo jesam rodila itd, dodje mi da ugasim mob dok ne rodim!
    Btw kupila sam mustelinu torbu i bas je super, jedino sad imam neke proizvode duple valjda cu ih stici potrositi do isteka roka.
    Sto se tice steznika bila sam jucer u Chiccu i kaze mi zena koja prodaje da se steznik kupuje bar 2 tjedna nakon poroda jer tada tek vidis koja ti velicina i model odgovara. Tako da na kraju nisam kupila jos nista. Prvo cu cekati da rodim: step by step :)

• ines_m
    25. Ožujak 2016. 04:29

Cure drage, mene ulovili neki bolovi u donjem dijelu ledja i trbuha. Budna sam od pola 1. Nema nikakvih pravilnih razmaka, tj. nema razmaka uopce. Kao da me netko na.drip prikljucio! Pretpostavljam da su laznjaci.Danas trebam u dnevnu pa sam odlucila sacekat jutro....

• ines_m
    25. Ožujak 2016. 04:30

Lola, poceli su i mene zvati da vide jel ima sta novoga, a jos tjedan dana do termina imam! Vec me.sada lagano zivciraju...

• Kriszta
    25. Ožujak 2016. 11:22

Curke moje čestitam svima na bebicama!
    Lijepo ste vi to popunile popis.

Ja se nisam danima javljala,niti čitala vas.
    Kako na početku bebica nije skroz bila s nama,mučimo se još uvijek sa dojenjem.
    Bila je jako slaba,izgubila dsta na kilaži,plakala dan i noć,jer nije mogla navući mlijeko i onda je došla patronažna i rekla da moramo ubaciti adaptirano uz siku,jer je malena očito gladna.
    Ne mogu vam ni objasniti,kako je to teško i koliko sam plakala,jer sam se ja prije još "odlučila"da ću isključivo dojiti. Nikako to nisam mogla prihvatiti.
    I ja sam od sekiranja izgubila na kilaži ( imam manje nego prije trudnoće) plakala sam dan i noć,ali šta je tu je. Sad prvo joj dam siku,pa odmah adaptirano ( svaki put) i napokon je zadovoljna.
    Jako je to teško,ali isto tako još se nadam da će se dogoditi čudo i nadoći mlijeko ,toliko koliko je joj potrebno.

Nisam baš uspjela sve vaše postove pročitati,jel netko isto ima problema s tim. Kamikazee kako tebi ide.?
    Brzo sam vam htjela napisati izvleštaj dok malena spava,pa ću sad probati pročitati sve što ste napisale u zadnjih tjedan-dva.

Ostale cure,ajmo..čekamo i vas.
    Ljubim vas puno

Abies
    25. Ožujak 2016. 12:45

Nekih 200kn

• Kriszta
    25. Ožujak 2016. 15:39

Hvala ti puno Abies,nikad čula za to. Mislim da si me spasila. 
    Lijepo mi je čuti,da netko poslije AD uspjela cice vratiti u promet. Svaka čast :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.