Pozdrav svima!
Halila, Knjižničarka i Damjana, čestitam vam na prinovama!
Kod mene još ništa, bila danas u TA, još uvijek totalno zatvorena, kažu da do idućeg tjedna vrlo vjerojatno ništa. Napravili mi ctg, uzv i neke nalaze krvi što je moja ginekologica smetnula s uma da bi možda trebalo napraviti.
Piki83, izgleda da je to s pregledima u bolnici individualno, ja sam danas bila prvi put a 39+5 sam. Prvo su me pitali da gdje sam dosad, a onda su vidjeli da sam zatvorena i da nije bilo potrebe ranije dolaziti k njima.
Malamimi, stvarno nije u redu od njih što ti nisu ili zakazali raniji termin ili ti vratili uputnicu.
Ostale cure, ima li što novo?
Hej :)
Ja sam sva u peglanju i pranju rublja :) - za svoju malenu djevojčicu <3
Nikako da se natjeram da napravim popis sa stvarima koje još moramo kupiti , da provjerim da li je sve u torbi za rodlište...
:) ali hoću, nadam se da ću do kraja idućeg tjedna sve složiti, pripremiti i onda samo čekati :)
Hej cure,
Kod nas jos nista, bila danas poslali me doma i tako. Valjda bude htio do kraja mj van. Ko ce ga znati :) tvrdoglav na mamu :))
Samo me izludjuju pozivi svako malo jesam rodila itd, dodje mi da ugasim mob dok ne rodim!
Btw kupila sam mustelinu torbu i bas je super, jedino sad imam neke proizvode duple valjda cu ih stici potrositi do isteka roka.
Sto se tice steznika bila sam jucer u Chiccu i kaze mi zena koja prodaje da se steznik kupuje bar 2 tjedna nakon poroda jer tada tek vidis koja ti velicina i model odgovara. Tako da na kraju nisam kupila jos nista. Prvo cu cekati da rodim: step by step :)
Cure drage, mene ulovili neki bolovi u donjem dijelu ledja i trbuha. Budna sam od pola 1. Nema nikakvih pravilnih razmaka, tj. nema razmaka uopce. Kao da me netko na.drip prikljucio! Pretpostavljam da su laznjaci.Danas trebam u dnevnu pa sam odlucila sacekat jutro....
Lola, poceli su i mene zvati da vide jel ima sta novoga, a jos tjedan dana do termina imam! Vec me.sada lagano zivciraju...
Curke moje čestitam svima na bebicama!
Lijepo ste vi to popunile popis.
Ja se nisam danima javljala,niti čitala vas.
Kako na početku bebica nije skroz bila s nama,mučimo se još uvijek sa dojenjem.
Bila je jako slaba,izgubila dsta na kilaži,plakala dan i noć,jer nije mogla navući mlijeko i onda je došla patronažna i rekla da moramo ubaciti adaptirano uz siku,jer je malena očito gladna.
Ne mogu vam ni objasniti,kako je to teško i koliko sam plakala,jer sam se ja prije još "odlučila"da ću isključivo dojiti. Nikako to nisam mogla prihvatiti.
I ja sam od sekiranja izgubila na kilaži ( imam manje nego prije trudnoće) plakala sam dan i noć,ali šta je tu je. Sad prvo joj dam siku,pa odmah adaptirano ( svaki put) i napokon je zadovoljna.
Jako je to teško,ali isto tako još se nadam da će se dogoditi čudo i nadoći mlijeko ,toliko koliko je joj potrebno.
Nisam baš uspjela sve vaše postove pročitati,jel netko isto ima problema s tim. Kamikazee kako tebi ide.?
Brzo sam vam htjela napisati izvleštaj dok malena spava,pa ću sad probati pročitati sve što ste napisale u zadnjih tjedan-dva.
Ostale cure,ajmo..čekamo i vas.
Ljubim vas puno
Hvala ti puno Abies,nikad čula za to. Mislim da si me spasila.
Lijepo mi je čuti,da netko poslije AD uspjela cice vratiti u promet. Svaka čast :)
Sortiraj odgovore
Najstariji