Jutric curke!
Loptica dobro nam dosla!
Ima li kakvih novosti?
Iv-ka, potpuno te razumijem sto se oticanja tice. Nista nisam oticala cijelu trudnocu, ali evo sad unatrag 3 tjedna sve nadoknadjujem
Kad trebam na pregled ili negdje, to su muke dok ja nadjem sto cu obuti!
Ja sam otvorena za prst i pol, u petak je kontrola pa cemo vidjet pomaklo li se stogod..
Cure, ako netko zeli isprobati kremu Purelan za bradavice, ovdje mozete zatraziti besplatne uzorke ;)
http://bauerfeind.hr/proizvod/medela-purelan-krema/
Hej curke sto se tice kreme za bradavice ima li tko iskustva s kremicom iz dm-a( baby love)? Frendica je rodila prije par mjeseci i preporucila mi tu. Rekla je da joj ni purelan nije pomogao nego samo ta kremica. Razlika u cijeni je ocigledna pa me zanima dali je jos netko mozda koristio i kakva su saznanja..
Lopticaaa ja sam koristila tu kremicu u prvoj trudnoci i bila sam prezadovoljna s njom! Svakako preporuka..ovaj put sam uzela Biobazu, ne znam ni sama zasto, vec pomalo mazem i isto mi se cini super..
Inace ja sam ujutro bila na prvom pregledu u bolnici, ctg uredan, otvorena 3.5 do 4 cm, rodnicki dio nestao i sve smeksano..pregled opet za dva dana, ako ne krene prije..
Halila kako si? Ima li sto novog?
Pozz svima
Da se i ja malo javim 🙂 Cestitke novim mamicama, nadam se da uzivate!
Da budem iskrena ja sam tek nakon 2 tjedna pocela pomalo uzivati u majcinstvu. Do sad sam vise pazila da ne sjednem na hemoroid pa na šav pa jedi juhu na stojecki (mislim da sad mogu trcati sprint s tanjurom punim vrele juhe i da ne bih kap prolila!!) pa vlastito dijete ne mogu smiriti jer mu pase pilates lopta, a ja ne mogu na njoj sjediti... Ali kako je i patronazna rekla-mama je na prvom mjestu jer ako mama nije dobro nece biti ni beba.
Krema za bradavice - Purelan mi apsolutno nista nije pomogao, drugu tubu otvorila i presla na nekakvu riblju mast sto mi je mama kupila. Mora se ispirati, ali spasila me u kombinaciji sa sesiricem za bradavicu, mozda nekom da ideju ako ce trebati 😊
Puse svima i zelim vam sto brze otvaranje 😉
Dan curicke
Loptica dobro nam dosla.
Da se pozalim. Pobrala neku prehladu kihanje i smrcanje, a sad se moram drogirati cajevima.
Netko je spomenul spavanje odnosno ne spavanje. Vise se ne sjecam ni kak to izgleda. Kako se okrenem sve boli i taman kad ulovim san mars na piskanje. Pih!
Mune!!!! I ti si nam sada.
Halila? Nasdva?
Trbuh mi izgleda kao da dvojceke nosim, a danas mi je 32 tjedna puna. Sinoc sam se igrala sa nogicom ili rukicom ni sama neznam ali tako je slatko bilo maziti se preko trbuha. Ma nes posebno, rastopila sam se. I primjetila da vise nije glavicom gore neg je poprecno u trbuhu. Jej valjda nece biti na zadak vise.
Ajoj spavanje... jedva čekam da mogu spavat na trbuhu, to mi jako fali
Možda će zvučati čudno, ali ja sam svoju bebu točno osjetila kad se okretala, jer se upirala nožicama po trbuhu da se može okrenut, to mi je bilo preslatko
Piki83, ma nije to ništa strašno, samo pazi da ne bi dobila temperaturu preko 38. E i neki dan sam pročitala da se ne smije piti čaj od hibiskusa u trudnoći, uopće to nisam znala, a ja ga popila valjda na bačve kad sam imala prehladu, jer svi oni "voćni" čajevi imaju bazu od hibiskusa
Dobrodosla Loptica.
jujuju kad se sjetim oticanja ka sam od 36 tjedna jako bila otecena i pocela sam se znojiti strasno cim u krevet legnem...evo sad poslje poroda proslo vode puno ali i dalje se po noci uznojim onako fest.valjda se cistim jos.
mogu vam reci da se ja odlicno osjecam.zategne kad kihnem i po noci ako se nekako protegnem.
malena je dobro. I bas smo tim.nekad kad cvrsto zaspem probudim se i ono vidim ju i kazem da istina je tu je.srce malo.e a kad gledam ovu tablicu beba i njene dimenzije vjerujem da svi ostanu paf XD .uvjerljivo najveca do sada.i ono pa ona je u trbuhu bila sunce moje vejiko.drzte se trudnice i majke.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Iv-ka ma pazim na temp da ne dobijem, a caj ni ne volim samo od kamilice. Bolje i caj neg tablete.
A okretanje kazem da je osjetim poprecno pa me smijeh lovi izgledam ko manji brod.
Garavica a bas da je prava bebana. Neka je ona zdrava srecica.
Mune hvala na i infu!! Vec sam ju kupila i nadam se da ce i meni biti od pomoci. ;)
Piki i moja je bebuska glavom gore a usli u 36-ti tjedan.. ja vjezbam i pokusavam ju animirat da se okrene, al cini mi se da sto ju vise ljiljuskam to ona slade spava!! Tak da vidjet cemo kolko ce to vjezbanje pomoc..heheh... Kaze mi ginic danas da se stigne jos okrenut...cak se dogada da se bebac okrene pred sam porod!
Iv-ka sanjam dan kad cu moc lec na trbuh...punih 6 mjeseci spavam na lijevom boku jer mi je to jedino odgovaralo...sad mi vise ne odgovara ni jedan polozaj.. :/ :(
Joj promatram taj kimbac i sva se razveselim kad se sjetim da ce uskoro u njemu biti moja mala bebuska!!
Sortiraj odgovore
Najstariji