NMareN draga dosao je i taj dan, jako sam sretna zbog tebe, cuvajte se i pazite i uzivaj u najljepsem razdoblju zivota ❤❤ nadam se da ce bol brzo proci i da ces se uskoro grliti sa svojom curicom 😘😘
Cestitke i svim ostalim mamama proljetnicama ❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
NmareN- pa cestitam, uranila je curica, ali je prekrasan dan izabrala..nadam se da ce brzo ojacati, i tebi zelim brz i sto bezbolniji oporavak
Kad stignes javi nam kako je krenulo uopce ii kako se curka zove :))
NMaren bas je majusna mrvica...Najvaznije je da je ona dobro. Mogu mislit da jedva cekas da je se docepas maziti i njaviti i svasta nesto.
A rezic vjerujem da boli. Izdrzat ces ti sve.
Joj curke bas ste prave vjesnice proljeca. Cuvajte se sve i svima zelim jaaako brzi oporavak od tih boluckanja.
Nmaren ČESTITAM!!! Puno zdravlja želim maloj Emi, da brzo ojača, a i tebi, naravno! Lijep dan je cura odabrala! Uživajte!
Draga NmareN ovo je baš bilo iznenađenje, čestitam ti na tvojoj princezi Emi
Želim ti brz oporavak i puno uživanja s tvojom djevojčicom !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
NMareN, cestitaaaaaaaaam!!! Jako mi je drago! Rez boli, mene takodjer bole savovi od tog vakuuma uzasno... Ali, svakim danom je sve lakse.
Cure, hvala vam na podrsci.. Uspjela sam malo izdojiti, al jako malo, mlijeko je nocas krenulo pa se stvrdnulo sve tako da sam masiralaa i tako. To su trenutno patnje, ali kad vidim moga bejbija sve to padne u drugi plan!
Sto se tice pranja robice, ja perem nasim tekucim deterdzentom, skoro sve na 40, nesto na 60, mrva omeksivaca i skupa s nasom robom...
Ninach, mislim da cemo u ponedjeljak. Sto se mene tice, ja sam spremna za ici kuci, ali Filipic mi prima terapiju pa dokle god on ne bude spreman za ici kuci, ostajemo tu. Ja se nadam da nece biti duze od ponedjeljka!
NMareN bravo! Uzivaj u svakom atomu svoje curice, pa ce i rez manje boliti :)
Puppa2 nadam se da ce Filip i prije ponedjeljka biti spreman upoznati svoj dom! S druge strane bolje da ga prate nego doma da strahujes, a mozda i pupak otpadne pa neces doma premotavat
Sortiraj odgovore
Najstariji