Prasak persil sensitiv ja koristim :)
Mamasita suosjecam..ja sam robicu tjedan dana peglala, kicma boljela katastrofa :/

Halila i Ninach, vase bebe bas ne zele van :) neka njih unutra...znaju one kad trebaju van.
Hvala na pitanju i brizi... Mi smo bolje. Bejbi je konacno izasao iz inkubatora danaas pa sam ga prvi puta drzala. Strepila sam od treme, zaljubljenosti, uzbudenosti i svega. Nije bas neki ljubitelj cice pa se ljuti i odbija. A ne zelim forsirati jer djeca rodjena na vakuum su jako istraumatizirana i boli ih jako mjesto na kojem su stavili taj vakuum a kod moga je to glavica... Pa nekako ne zelimo ga forsirati, pustim ga da malo licka bradavicu i drzi ju u ustima... Danas je 2 puta povukao i odustao. Ja malo koristim izdajalicu da mi nadode mlijeko (jos uvijek izlazi po par kapi samo) pa da mu mogu bar svoje mlijeko na bocicu dati. Ali, dobro, polako se mazimo i upoznajemo, danas smo se tek prvi puta pomazili...do sads sam ga gleala kroz inkubator i pjevala mu i tepala mu.. Muz ga nije ni vidio kako spada, a nece ni smjeti do kraja boravka u bolnici. Pa smo malo svi onako osjetljivi jos i ranjivi i onda kad me netko pita jel dojim ja se rasplacem jer ga do sada nisam ni pomazila a kamoli nesto drugo... Ali, dobro, jedva cekam da idemo kucici i da se stalno mazimo...
Cestitam sviiiiim curama koje su rodile, nadam se da ste sve dobro!!! Mazite se i volite :)

Hvala na odgovorima, za vikend se bacam na pranje i peglanje
: drzite se,vjerujem da uskoro idete doma i onda cete uzivati s bebicom, brzo se bebice oporave, samo puno ljubavi im treba, bebe su jake
Maya
Pupa ovo je tesko za citati :( ali ti si tako pozitivna, i bas mi je drago da si tako pozitivna i da znas da ce sve biti okej. Samo se ti izdajaj, sto se vise izdajas bit ce vise mlijeka, a sada kada je bebica izasla iz inkubatora onda ce pomalo i prihvatiti cicu. Mogu samo zamisliti kako je muzu, a tek kako je tebi..drzi se, proci ce to, bit ce bolje :* a sta kazu doktori kada cete vi svojoj kuci?

A joj, Pupa, odma mi suze krenule. Vjerujem da ti je teško kad toliko čekaš da rodiš i da zagrliš i poljubiš svoje dijete napokon pa onda tako ispadne. Još i svi ti hormoni dodatni nered rade i odmažu.. ali drago mi je da ste bolje! Sad kad ga napokon možeš držati i maziti, sigurna sam da se bude i oporavljao brže! U svakom slučaju, sve će biti super uskoro, bitno da ste oboje živi i zdravi! Želim vam da vam ovi dani u bolnici čim prije prođu i da napokon uživate kod kuće zajedno s ponosnim tatom! Obavještavaj nas kad možeš!

Kristza,Pupa,garavica iskrene čestitke na vašim smotuljcima.
Kod nas je visok tlak odradio svoje, Ema,2200,47, na dan žena . Carski. Rana boli boli
Kristza,Pupa,garavica iskrene čestitke na vašim smotuljcima.
Kod nas je visok tlak odradio svoje, Ema,2200,47, na dan žena. Carski. Rana boli boli
NMareN, cestitam na tvojoj curki, drzite se i brzo oporavite!
Kad se malo oporavis, molim te napisi sto je tocno bilo s tlakom, kad se pojavio...zanima me jer i ja muku mucim s njim skoro od pocetka trudnoce

Ja to mogu, ja to hoću....
Bez smajlica na kraju. Cicati krećemo sutra. Evo malo smo uranile ali sve je uglavnom u redu i bolje da su tako reagirali jerr je moglo biti brrrr i za bebu i za mene. Sretno ostale proljetni će .

Dobro smo,još razdvojene ali sutra mi dolazi mrvica,sicusna je baš jako. A mene boli rez prilično ali kažuda cu kroz 3dana ko nova biti

Čestitam svim mamicama posebno dragoj NmareN
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji