Prasak persil sensitiv ja koristim :)
Mamasita suosjecam..ja sam robicu tjedan dana peglala, kicma boljela katastrofa :/
Halila i Ninach, vase bebe bas ne zele van :) neka njih unutra...znaju one kad trebaju van.
Hvala na pitanju i brizi... Mi smo bolje. Bejbi je konacno izasao iz inkubatora danaas pa sam ga prvi puta drzala. Strepila sam od treme, zaljubljenosti, uzbudenosti i svega. Nije bas neki ljubitelj cice pa se ljuti i odbija. A ne zelim forsirati jer djeca rodjena na vakuum su jako istraumatizirana i boli ih jako mjesto na kojem su stavili taj vakuum a kod moga je to glavica... Pa nekako ne zelimo ga forsirati, pustim ga da malo licka bradavicu i drzi ju u ustima... Danas je 2 puta povukao i odustao. Ja malo koristim izdajalicu da mi nadode mlijeko (jos uvijek izlazi po par kapi samo) pa da mu mogu bar svoje mlijeko na bocicu dati. Ali, dobro, polako se mazimo i upoznajemo, danas smo se tek prvi puta pomazili...do sads sam ga gleala kroz inkubator i pjevala mu i tepala mu.. Muz ga nije ni vidio kako spada, a nece ni smjeti do kraja boravka u bolnici. Pa smo malo svi onako osjetljivi jos i ranjivi i onda kad me netko pita jel dojim ja se rasplacem jer ga do sada nisam ni pomazila a kamoli nesto drugo... Ali, dobro, jedva cekam da idemo kucici i da se stalno mazimo...
Cestitam sviiiiim curama koje su rodile, nadam se da ste sve dobro!!! Mazite se i volite :)
Hvala na odgovorima, za vikend se bacam na pranje i peglanje
: drzite se,vjerujem da uskoro idete doma i onda cete uzivati s bebicom, brzo se bebice oporave, samo puno ljubavi im treba, bebe su jake
Maya
Pupa ovo je tesko za citati :( ali ti si tako pozitivna, i bas mi je drago da si tako pozitivna i da znas da ce sve biti okej. Samo se ti izdajaj, sto se vise izdajas bit ce vise mlijeka, a sada kada je bebica izasla iz inkubatora onda ce pomalo i prihvatiti cicu. Mogu samo zamisliti kako je muzu, a tek kako je tebi..drzi se, proci ce to, bit ce bolje :* a sta kazu doktori kada cete vi svojoj kuci?
A joj, Pupa, odma mi suze krenule. Vjerujem da ti je teško kad toliko čekaš da rodiš i da zagrliš i poljubiš svoje dijete napokon pa onda tako ispadne. Još i svi ti hormoni dodatni nered rade i odmažu.. ali drago mi je da ste bolje! Sad kad ga napokon možeš držati i maziti, sigurna sam da se bude i oporavljao brže! U svakom slučaju, sve će biti super uskoro, bitno da ste oboje živi i zdravi! Želim vam da vam ovi dani u bolnici čim prije prođu i da napokon uživate kod kuće zajedno s ponosnim tatom! Obavještavaj nas kad možeš!
Kristza,Pupa,garavica iskrene čestitke na vašim smotuljcima.
Kod nas je visok tlak odradio svoje, Ema,2200,47, na dan žena . Carski. Rana boli boli
Ja to mogu, ja to hoću....
Bez smajlica na kraju. Cicati krećemo sutra. Evo malo smo uranile ali sve je uglavnom u redu i bolje da su tako reagirali jerr je moglo biti brrrr i za bebu i za mene. Sretno ostale proljetni će .
Dobro smo,još razdvojene ali sutra mi dolazi mrvica,sicusna je baš jako. A mene boli rez prilično ali kažuda cu kroz 3dana ko nova biti
Čestitam svim mamicama posebno dragoj NmareN
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji