ILoveCats iako sam manje od tebe trudna ja sam laganini pocela sa slaganjem torbe.
Gledaj da si spremis najnuznije,najosnovnije i sto manje. Npr.ja sampon za kosu necu uzeti jer prvi put nisam imala kad ni oprati a ni razmisljati o kosi i slicne gluposti.
Bas sam napisala za kaladont, gel za tusiranje...sam kupila u dm-u u malim pakiranjima da ne krcam velike boce,tube...
Spavacicu sam i ja uzela jednu bez rukava nek se nade, a dvije sa rukavima jer mi se neda uzimati ogrtac.
Puuupaaaa pa sretnooo, samo opusteno I smireno I pametno :)
Ja s posla, noci su mi skroz bez sna :/
Budim se svako malo, preznojim se, pa se presvuci, pa u wc, nista od moje noci, pa u skolu na posao, jos dodjem kuci a gosti sjede... offff
Ko ono rece da je nabavio evaq cepice? U kojoj apoteci, imaju li mail da ih pitam salju li za BiH?
I ja sam kupila dvije spavavice kratkih rukava, imam ogrtace ako mi bude hladno, a kazu da je nakon poroda prakticnije u pidzami o.O ja sam kupila I jednu sa "tajnim pretincima za grudi", bas za dojenje namijenjene ^^
Pa tu se stvari iz minute u minutu mijenjaju!!!
Pupa, obavještavaj nas koliko stigneš i... SRETNO!!!!!!!!
Bok cure. Da javim samo da nam je dosao mali pizdek! 3460, 50cm i veliki pisooo 😄
Trudovi su ipak bili pravi, do 6 ujutro na 20min, ispao sluzni cep, istusirala se, pofenirala izmedju trudova, trudovi do 9 vec dosli na 3-5min, dosli u bolnicu i mislim si nisam valjda uranila kad ono 9cm otvorena. U radjaonu usla brzinski, probusili vodenjak u nekom trenutku i nakon 2 sata dobila malo drip samo da pojaca trudove jer su bili kratki ako se dobro sjecam 😂 I za 20 min dosao pisulinac!!! 😍
Trudovi su bili teski, ali jako bolne menstruacije su me dobro pripremile. Sam izgon je bio nesto precudno, mislim da sam kroz usi tiskala 😂😂 Sve u svemu, mogu reci da je bio jako lijep i brz porod! 🏂
Valjda sam sve napisala, pratim vas dalje kako idete ❤️
Ajme Kamikazee ČESTITAM!!!!!! Puno zdravlja bebi i tebi brz oporavak! Kako se zove dečko?
Vi ste to super brzo odradili, stvarno porod za poželjeti! Uživajte i mazite se!
Kamikazee
Cestitam na Filipu tebi i ponosnom tati.
Odlicno si ti prosla.
Sortiraj odgovore
Najstariji