Pisala sam vv kako su mi dali uredan nalaz kojeg vin ne priznaje. Odg da moraju do 1.6.2012 lab preurediti i da je vinog i petrova mislim spustila prag. I drze se toga. Znam trudnicu koja je neki dan doma radla guk profil. Secer 5.2 pa nekig 6-7 i nakon 2h 4.x Ja sam ga u ovoj trud radila 2x. Nadam se da necu i treci (nisam povracala nego bas 2x). Tamo su me onda isprepadali izderali se i u toj trenu racunas da su ipak stariji iskusni doktori i znaju zasto te salju. Nekom je v predivno rodiliste i sad kad pitam doktore sd ili v kazu v. A eto meni se zamjerilo. Ne i osoblje...nego razvoj dogadjaja
Ima me nisam sitnije gradje 170/65-70. Al i kg su mi nabijali. I. Sve nestalo. A trudove nisam ni imala. Malo od gela. I onda su bez masiranja mogli vidjet pl vodu. Gospodin nije htio van!
Spavacice - gledajte da su prakticne za dojenje. U rodilistu je sve na izvolte i nema srama. Gumbici ili prorezi. E sad ne znam kako idu posjete. Nama nisu smjeli u sobu.
Abies-stvarno kao što piki kaže, čitam i ne vjerujem. To je stvarno traumatično. Pod prvo i osnovno, normalni šećer za odraslu osobu je od 4.4-6.7 (svaka literatura je drugačija, al mi zdrv.radnici se toga držimo) a na mom odjelu dok osoba ima šećer ispod 10 uopće ne reagiramo. Zaista mi je žao što si takvo iskustvo imala i držim palčeve da ti sada u sv.Duhu bude mnogo ljepše iskustvo. Neke mame govore da im je drugi porod bio božanstven i puno ljepši i emocionalniji tako da se nadam da ces ti bit među njima :))
Abies nisam mislila na debljinu ima i mene ne brini. Nego kosti i sl. Recimo ja imam preusku zdjelicu i kolegica da pristojno kazem je uska jako pa sam tu imala problemcica. Trudovi peru a mali nece van. A doktori koliko su stariji i iskusniji ipak vise nemaju bas zivaca. Nagledaju se i napipaju oni svega pa im dosta. U ri rodilistu sam naletila na mlade doktore/ice i mogu reci da sam zadovoljna i nadam se da ce mi netko od njih biti i na porodu. Djeluju puni razumjevanja i pristupacni su kad ih gnjavim sa tonu sra..a od pitanja za razliku od prvog puta.
Spavacice....ja kupila jednu bez rukava i dve sa dugmicima dugi rukavi, dala za njih zajedno 75 kn. I tako cu ih koriatit samo u bolnici.
Samo je jedna za babe al ki je smirgla dobra je.
Ninachh ovo su lijepe rijeci za drugi porod i utjesne s obzirom da sam cula da drugi put vise boli.
Neg mi recite cure molim vas...moja gin.je rekla da nije potrebno i da me nece slati na taj ogtt il kako se vec zove jer je kod mene sve normalno i od 17 tt drzim istu kilazu +5. Trebam li ipak ici jer se mora ili to mogu stvarno zanemarit?
Ninachh ja mislim da si ti bebacu napravila vilu s bazenom u svojoj busi pa nece van jos😁
Ma joj curke nemojte se opterećivati sa spavaćicama! Ja sam si isto kupila 2 i isto mi je bilo bitno da nisu babske i onda sam uglavnom koristila njihove. Meni je mlijeko toliko curilo da sam jednostavno morala svaki dan mijenjati spavaćicu, nekada i 2 puta. A ako imate spavaćice s kratkim rukavima to je OK jer je u sobama toliko vruće da vam ne treba spavaćica dugih rukava.
SIMAL
Da za osobe je secer 6.1-6.7. Valjda i o labu ovisi al trudnicama do 5.1
Bilo proslo oboje smo ok. Za zalbu su preosigurani pa zali boze, a i sama bi bila u tome. Jedino podrska mame. Jos ja vazem sd ili opet v. Tad sam jednostavno imala peh. Sad pokusavam paziti. Seceri svi ok. 4.8 a nakon 2h je 3.5! Genetski ocekujem vecu bebu oko 4kg. Onda jos pitala jel mogu ja to i u bol ginicka rekla itekako. Sad me muci uz to i r. maternice od cr. Vele jos rano za gledanje reza.
A ri - prijateljica mi je tamo dvoje rodila (jos ju zezali iz zg da je mogla i na autoputu rodit) u vodi. Kasnije na stolu...i nagovarala me da odem tamo. Kaze neusporedivo lakse u vodi.
Joj da i u dm-u sam si kupila one minijature male: gel za tusiranje, kaladont i par sitnica. Valjda ce mi potrajati tamo 3-5 dana. Jos moram po chiccove uloske. Trazim preporuku za mali paketic pelenica. Koje i do koliko kila da uzmem za bolnicu samo? Za doma cemo sve veliko nego za bolnicu trazim minimalno da se ne prenatrpam.
Abies, covjek u tom trenutku nije pametan. Prepusti se iskustvu i strucnosti tih ljudi. Moja susjeda rodila u V i prezadovoljna je, ja rodila na SD i prezadovoljna sam. Glupi splet okolnosti... Nemoj samo sad previse o tome razmisljati, vodi se tim da ce ovaj put biti sve skolski i bez problema. Znas i sama kako je bitno na porodu pozitivno razmisljati i opustiti se, izbaciti sve iz glave...
Ja imam jos od prije spavacice iz Name, mislim da su sve mtč. Bitno da imaju gumbice do ispod pazuha. U sobi vam je svejedno, a ako cete na hodnik izlaziti, zagrnite se nekim ogrtacem.
Cure koje sitno broje...iskreno...zavidim vam. Drzite se i samo pozitivno!
Sortiraj odgovore
Najstariji