Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    03. Ožujak 2016. 10:53

Ninach,Pupa,Kamikazee,Halila i Garavica još par dana!!!!!!!!

Ninachh12
    03. Ožujak 2016. 10:57

Ja imam najobičniji steznik za nekih 70 kn u nekoj random trgovini i već je u torbi, ne može odmoć, a možda pomogne :P

I ja danas bila na pregledu i ctgu, sve uredno okej, čak sam (tijesno) jedan prst otvorena. 1/2 članka, beba spuštena. Kaže doktor ako ne rodite do ponedeljka tad se vidimo na pregledu, haha :D
    Pupa točno tak mi je i samoj, ako sam ful aktivna onda me leđa zabole, a inace baš nikakve naznake ničeg a za 3 dana termin :P držim fige da ozdraviš tako da za porod budeš u ful snazii 

Halila-ja sam svoj skinula na vrijeme, ali eto suosjecam s tvojom boli što ga moraš rezati :/ Znaš onu "drugi puta ces pametnije" :P ;)

• LillaRose
    03. Ožujak 2016. 12:08

Pozdrav drage moje,
    evo kod mene još jedan u nizu kišnih dana i počelo me nervirati takvo vrijeme. Općenito sam zadnjih par dana postala nervoznija. Imam lagane bolove u donjem dijelu trbuha, povećani iscjedak i to je to od simptoma.. Ne znam zapravo ni jesu li to ikakvi simptomi. Pijem čaj od maline i nadam se najboljemu.
    Ne znam jesam li poželila dobrodošlicu novim curama, ako nisam, želim im svu sreću !
    Dobila sam novi nalaz urinokulture i hvala Bogu sad je uredan. U ponedjeljak sam na zadnjoj kontroli kod moje gin a u srijedu ulazim u bolnicu i ostajem dok ne rodim..
    Je li iti jedna od vas nabavila spavaćice koje ne izgledaju bapski, i gdje ste ih kupovale? To još moram kupiti a sve što sam vidjela meni je preveliko i preširoko i doslovno plivam u njima tako da mi to ne odgovara.. I dalje nosim svoju S veličinu..
    Steznik nisam kupovala, a sad hoće li trebati nakon poroda vidjet ćemo, ja računam da možda i neće i da će biti dovoljno ljeti plivanje i laganini vježbice kad se oporavim.
    Jedna od novih cura napisala je da je bila na carskom zbog šećera..Koliki ti je bio šećer i dal je to bio jedini razlog zbog kojeg si bila na carskom? Kolika je bila procjena bebe?
    Pusa!!!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

simal
    03. Ožujak 2016. 12:22

Kriszta što se tiče dojenja sve sam vuče ali ja imam toliko mlijeka da se moram još i izdajati. Što je koma jer kad ga u 3 u noći nahranim nema spavanja odmah prvo se trebam izdojiti. 

SIMAL

Abies
    03. Ožujak 2016. 12:38

Ja 2012. Secer na taste 5.2 oszali uredni. Nalaz s vuk vrhovca uredan. Vinogradska od 1.1.2012. Spustila granicu secera na 5.1  ja radila oggt oko 15.1.2012. I jednostavno otisla na porod u krivu bolnicu. Zbog visokog secera i velike bebe od 39tt induciranje svaki drugi dan jer do termina beba mora van. I rucno me otvarala da vidi urednu plodnu vodu. Al vi imate secer.... i ujutro mi rekli popodne ides na carski. I to ogromno dijete bio je 3810g. Dan iza termina. Stambeno pripadam vinogradskoj al mi se to jako zamjerilo. Zato sad vazem za sd. Jednostavno onda kriva bolnica i dan danas mi je zao da je tako bilo

Halila
    03. Ožujak 2016. 12:40

Ninachh, pokreće se nešto ipak  
    Sad je tijesno.. Ninachh, Kamikazee i Garavica u natjecanju koja će prije, a Pupa i ja se pravimo važne i ne damo se  
    Što se tiče prstena i sama sam rekla baš da barem drugi puta neću zaboravit. 
    Da vam budem iskrena, ne mogu se dočekat više da se moja curica odluči... ovih 8,5 mjeseci je prošlo, a ovih 10-ak dana imam feeling da neće nikad.
    Uglavnom, cure kod kojih se pokreće lagano, želim vam sreću od srca i neka vam porodi prođu brzo i lako pa da se uskoro mazite sa svojim bebicama! 

P.s. Kriszta, nisi ni ti daleko od nas! Kako stvari stoje, mene možda i prestigneš još 

Abies
    03. Ožujak 2016. 12:41

A veci paradoks sto sam imala vezu.

Abies
    03. Ožujak 2016. 12:49

Gin u dz mi je u 37/8 tt rekla beba po porodu 3700 bez uzv!!! Na dan cr 3900procjena. Dosta tocna. A kad je po idealnom trebalo bit oko 2100 pokazalo se 3100 pa puno kg (20) natukla pa ovo ono. Vise se ne sjecam tocno. Oko 32-34tt su digli paniku oko secera. I tad radila oggt. Onda dijeta 1800 bez jelovnika. Snadji se sto mozes jesti. Al nisam ni grama dobila od tada do poroda

• Piki83
    03. Ožujak 2016. 13:11

Pozdravic
    Abies citam i ne vjerujem. Pa kako su samo tako nemarni bili. Secer je normalan do 6.4, i moja seka je imala trudnicki cak 11 pa je prirodno rodila i brzo. Moj je 5.4 pa nikakvi problemi oko toga. Sto se tezine bebe tice i meni su govorili prvo socijalna gin.da je beba skoro 4 kile, dan iza u bolnici da je beba 2 i pol i rodim bebu od 3200. Tvoja tezina...pa neke se udebljaju i punih 30 kg pa nikom nis, jedino ako si slabije grade (ne mislim na debljinu) pa ti misici nisu dobro radili u trudovima....Ma joj draga nemoj si dozvolit da te ovaj put ovak vozaju. Inace sam primjetila da vole prvorotke vozat u neznanju i eksperimentirat na njima. Nisam ni ja imala naj iskustvo prvi put, ali sad necu dozvolit gluposti. 
    Kamikazee😀😘.
    Halila drzim palceve da uspijes sa prstenom sve sredit na vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.