Ja imam najobičniji steznik za nekih 70 kn u nekoj random trgovini i već je u torbi, ne može odmoć, a možda pomogne :P
I ja danas bila na pregledu i ctgu, sve uredno okej, čak sam (tijesno) jedan prst otvorena. 1/2 članka, beba spuštena. Kaže doktor ako ne rodite do ponedeljka tad se vidimo na pregledu, haha :D
Pupa točno tak mi je i samoj, ako sam ful aktivna onda me leđa zabole, a inace baš nikakve naznake ničeg a za 3 dana termin :P držim fige da ozdraviš tako da za porod budeš u ful snazii
Halila-ja sam svoj skinula na vrijeme, ali eto suosjecam s tvojom boli što ga moraš rezati :/ Znaš onu "drugi puta ces pametnije" :P ;)

Pozdrav drage moje,
evo kod mene još jedan u nizu kišnih dana i počelo me nervirati takvo vrijeme. Općenito sam zadnjih par dana postala nervoznija. Imam lagane bolove u donjem dijelu trbuha, povećani iscjedak i to je to od simptoma.. Ne znam zapravo ni jesu li to ikakvi simptomi. Pijem čaj od maline i nadam se najboljemu.
Ne znam jesam li poželila dobrodošlicu novim curama, ako nisam, želim im svu sreću !
Dobila sam novi nalaz urinokulture i hvala Bogu sad je uredan. U ponedjeljak sam na zadnjoj kontroli kod moje gin a u srijedu ulazim u bolnicu i ostajem dok ne rodim..
Je li iti jedna od vas nabavila spavaćice koje ne izgledaju bapski, i gdje ste ih kupovale? To još moram kupiti a sve što sam vidjela meni je preveliko i preširoko i doslovno plivam u njima tako da mi to ne odgovara.. I dalje nosim svoju S veličinu..
Steznik nisam kupovala, a sad hoće li trebati nakon poroda vidjet ćemo, ja računam da možda i neće i da će biti dovoljno ljeti plivanje i laganini vježbice kad se oporavim.
Jedna od novih cura napisala je da je bila na carskom zbog šećera..Koliki ti je bio šećer i dal je to bio jedini razlog zbog kojeg si bila na carskom? Kolika je bila procjena bebe?
Pusa!!!!
LillaRose što se tiče spavaćica to je problem,što su sve bapske. Jedno što sam našla lijepe u women secretu,ali bez rukava i u c&a kratki rukav . Tamo sam našla jedino S veličinu, A za porod će mi odlične biti i bapske :)
Zar već u srijedu ideš u bolnicu? Onda da što prije porodiš,kad si već ušla u 38 tjedan.
Jel to zbog šećera? Tako ozbiljno gledaju na to?

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Kriszta što se tiče dojenja sve sam vuče ali ja imam toliko mlijeka da se moram još i izdajati. Što je koma jer kad ga u 3 u noći nahranim nema spavanja odmah prvo se trebam izdojiti.
SIMAL
Ja 2012. Secer na taste 5.2 oszali uredni. Nalaz s vuk vrhovca uredan. Vinogradska od 1.1.2012. Spustila granicu secera na 5.1 ja radila oggt oko 15.1.2012. I jednostavno otisla na porod u krivu bolnicu. Zbog visokog secera i velike bebe od 39tt induciranje svaki drugi dan jer do termina beba mora van. I rucno me otvarala da vidi urednu plodnu vodu. Al vi imate secer.... i ujutro mi rekli popodne ides na carski. I to ogromno dijete bio je 3810g. Dan iza termina. Stambeno pripadam vinogradskoj al mi se to jako zamjerilo. Zato sad vazem za sd. Jednostavno onda kriva bolnica i dan danas mi je zao da je tako bilo

Ninachh, pokreće se nešto ipak
Sad je tijesno.. Ninachh, Kamikazee i Garavica u natjecanju koja će prije, a Pupa i ja se pravimo važne i ne damo se
Što se tiče prstena i sama sam rekla baš da barem drugi puta neću zaboravit.
Da vam budem iskrena, ne mogu se dočekat više da se moja curica odluči... ovih 8,5 mjeseci je prošlo, a ovih 10-ak dana imam feeling da neće nikad.
Uglavnom, cure kod kojih se pokreće lagano, želim vam sreću od srca i neka vam porodi prođu brzo i lako pa da se uskoro mazite sa svojim bebicama!
P.s. Kriszta, nisi ni ti daleko od nas! Kako stvari stoje, mene možda i prestigneš još

Gin u dz mi je u 37/8 tt rekla beba po porodu 3700 bez uzv!!! Na dan cr 3900procjena. Dosta tocna. A kad je po idealnom trebalo bit oko 2100 pokazalo se 3100 pa puno kg (20) natukla pa ovo ono. Vise se ne sjecam tocno. Oko 32-34tt su digli paniku oko secera. I tad radila oggt. Onda dijeta 1800 bez jelovnika. Snadji se sto mozes jesti. Al nisam ni grama dobila od tada do poroda

Pozdravic
Abies citam i ne vjerujem. Pa kako su samo tako nemarni bili. Secer je normalan do 6.4, i moja seka je imala trudnicki cak 11 pa je prirodno rodila i brzo. Moj je 5.4 pa nikakvi problemi oko toga. Sto se tezine bebe tice i meni su govorili prvo socijalna gin.da je beba skoro 4 kile, dan iza u bolnici da je beba 2 i pol i rodim bebu od 3200. Tvoja tezina...pa neke se udebljaju i punih 30 kg pa nikom nis, jedino ako si slabije grade (ne mislim na debljinu) pa ti misici nisu dobro radili u trudovima....Ma joj draga nemoj si dozvolit da te ovaj put ovak vozaju. Inace sam primjetila da vole prvorotke vozat u neznanju i eksperimentirat na njima. Nisam ni ja imala naj iskustvo prvi put, ali sad necu dozvolit gluposti.
Kamikazee😀😘.
Halila drzim palceve da uspijes sa prstenom sve sredit na vrijeme.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji