Aaislyn, ne zamjeri, ispravim brzo😀😘.
Ninachh ja sam tako kapkala pred porod...Nikakvo strasno krvarenje, stvarno jako sitno ali je znacilo da je pocelo. Ali ako ti je od pregleda mislim da taj ili ta gin.treba ipak biti malo pazljiviji/a u tome na kraju trudnoce.
Cure imam jedno pitanje...imam pregled kod avoje ginekologice 9.3. I napomenula mi je da je to zadnji kod nje da nakon toga idem u bolnicu. E sad da li ja mogu otic tj narucit se u vinogradsku ili moram bas u bolnicu kojoj pripadam po mjestu stanovanja? A to je Petrova. Mozda je pitanje glupo al posto ne znam 😆😆😆
Bokic svima!
Pozdrav novim curama na forumu!
Obavile i mi danas zadnji pregled kod svog doktora, za dva tjedna se moramo javiti u dnevnu bolnicu.
Curka dobro napreduje, hvala Bogu, a mene tlak i dalje zeza, danas na pregledu 140/100 :(
Teski smo 2898g. Sad cekamo prvi pregled u bolnici da vidimo hoce li nas hospitalizirati zbog tlaka.
Poison, cestitke od
Ma ginekolog je bio onako malo grublji, svi su oni takvi, ne čudim se uopće i ne paničarim ja. Samo je baš neki neugodan osjećaj za koji se nadam da ce nestat skoro :)) Inačee danas sam baš bila u šopingu i pričam s prodavačicom i pita ona mene kad je termin, ja reko u nedelju, a žena skoro na guzicu pala, pita me jesam ja normalna, zašt hodam po trgoovinama :P Baš mi je lijepo ovako trudnoj, a curica se takoo lijepo ritaa, falit ce mi ovi dani blaženstva *__*
linopp-ja mislim da se ne trebaš naručiti nigdje i da ideš u bolnicu koju ti želiš, ali pošto nisam sigurna možda ce ti netko drugi dat sigurniji odgovor :P ili jednostavno nazovi ginekologiju u Vinogradskoj i pitaj njih. Oni ce ti najsigurnije znati reći :)
Pozz svima. Mi danas obavili pregled i otvorili porodiljni....Kaze dr da mi je unutarnje usce otvoreno za 1 prst i da sta vise mirujem...ahhh...ne da mi se...al posto sam prvu trudnocu bila zatvorena do cepa,nije mi ovo bas ni skroz mrsko...uglavnom,sad doma lezarina....ma da izdrzim jos neka 3.5 tjedna pa onda kad god krene nek krene....
Inace,lijepo vas je citat...svaka sa nekim svojim nedoumicama i u svom svijetu. Bas smo posebne....svima sretno!
Nove cure dobro nam došle .
Super za preglede koji su prošli dobro(najviše mislim na ro da su bebice super).
Ninach čula sam i ja da se pred kraj nakon tih kontrola može malo krvariti.
Mi sutra imamo zadnju kontrolu kod svog dr i jedva čekam da vidimo svoju curu i koliko je narasla. Neznam koliko se sjećate, rekla sam da na svaku kontrolu idem u istoj oblekici,tako cu i sad,znam zvuci šašavo i možda cu izgledati kao klaun ali bas me briga . Na zadnjoj kontroli u 31.t imali smo 1400g,bas me zanima koliko ce sada biti u 35.t.
Sutra javljam novosti .
Ja to mogu, ja to hoću....
...čestitke mami i tati na rođenu djevojčice...Stela je baš lijepo ime :)) baš mi je drago da ste tako daleko dogurale nakon svih poteškoća i Stela je narasla u pravu curu...mazite se i pazite sad... :**
...željno iščekujemo sljedeću bebicu... :))
...moji dečki su dobro, svaki dan sve veći i veći i sve jače lupaju na sve strane...sljedeći tjedan kontrola pa uzv i onda ćemo valjda znat kako i šta dalje... malo su me zezali lažni trudnovi i pritisak dolje da nisam mogla hodat, već sam mislila da ću morat u bolnicu, al prošlo je...
mama10
Ines_m ja sam se lezala 38-39tt uz granicni secer i tlak. 140/90. Nis ekstra 3-4put na dan mi mjerili tlak i bio je od 130-140/80-85. Bez terapije. Poslije carskog dobivala inekcije za stezanje maternice. Ostale dobile valjda 3. dan tablete. Ja htjela dalje injek rekli i moram zbog visokog tlaka. Mislim da se samo ogradjuju od svega pa i taj trenutni tlak uzimaju kao jako ozbiljno
Sortiraj odgovore
Najstariji