Dancek...
Simal kako je lijepo citati da si sva u svom bebacu i vesela i zabrinuta. Jedva cekam taj osjecaj. To stenjanje i naprezanje pogotovo kod deckica je sasvim normalno. Moj bi se znal rasplakat kad bi se rasprdil, a ja bi od smijeha plakala. I jos kad malo porastu pa se smire u nekom kutu i crvene, znas da kaki....Ma komedije male.
Halila i ostale drzim palceve da sve ostane super sa vama i da popunimo 3 mj.lagano.
ILoveCats isti problem imam stalno a ljena sam lec ili sjest odmorit. Stalno nes radim,secem i onda kad probode uf majko.
Simal, samo se vi mazite i pazite. Bitno da imas mlijeka i da je on s tim zadovoljan, a vidis da je.
Moja je isto znala raditi grimase kao da ju boli kod kakanja. Moras znati da kroz mlijeko on osjeti sve sto ti jedes pa malo pripazi, mozda skuzis sta mu smeta. I da, kod nas je pomoglo nosenje na podlaktici tako da joj trbuh bude oslonjen, u tom bi se polozaju bez problema isprdila i pokakala. Sretno!
Cure drago mi je kad je super atmosfera tu i kada vidim da ste sve dobro i bebice isto.
Simal awwwww tak slatko kako uzivate i da ste dobro.ja sam nestrpljiva da upoznam svoju malenu i uzivam s njom.
Mare sad gledam kako je vrijeme proslo i da si vec zavrsila preglede kod gina znas da mi je za tebe uvijek posebno drago.:)
Ilovecats odmori se na lijevom boku tj.miruj malo vise ako si se preforsirala jer kazu da tako kad malo pretjeramo a nisam ni ja bas bila svaki put disciplinirana da bebi se smanjuju dotok kisika i hrane tak da sad chill.
Dobrodosle nove cure i lijepo sve pozdravljam!
aha da mi smo jucer imale pregled i doktor kaze da sve polako ide kako treba i pripremamo se vjerojatno iduci tjedan da bude.
sada pratim malo detaljnije da ne bi mi pobjegao cep da ga ne skuzim xD
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Helou klokanice :)
Simal, drago mi je sto vam je lijepo, samo se prilagodjavajte jedno drugom :)
Mi sutra ulazimo u 35-u sedmicu :O
I pocinjem biti teska sama sebi, a mali se raskomotio, nekad imam osjecaj da ode I iza ledja :S
A vidim I da mu je tijesno, samo se izvija...
Boljkica jos nemam nikakvih, ono sto je bilo je proslo.
Da vas pitam za steznik nakon poroda, hocete li koristiti, I ima li koristi od njega? Koji kupiti? Kada ga staviti, odmah ili nakon par dana?
Da se ne zaletim kao sa pojasom, pa ga samo dva puta stavila a iskesirala preko 35€
I je li koja od vas nabavila sebi evaq cepice?
Zbog secera kojeg nisu htjeli u bolnici ni mjeriti... ni poslije cr. A ispikali me da su odustali poslije cr vadit krv. Tek treci cetvrti dan. Samo su mi dali veceru i rekli rodili ste vise niste na dijab prehrani. Tlak su mi i dalje mjerili. I nije dosegnuo 140/90. Bas mi se zamjerilo
I tak, mene stiscu nekakvi trudovi pa sam se oko 5 pozdravila sa spavanjem. Jos uvijek si govorim da su lazni, ali promijenili su se zadnjih par dana pa kad krene nema ono da ga mogu ignorirati i ajd prodji pa da naspavim spavati 😩😩
Kiki, ja steznik necu kupovati dok ne pitam doktore nakon poroda jel mi trebaju, trenutno mi se cini da mi se trbusni zid jos dobro drzi. Isla sam prije 2 dana u RoziStep (Vlaska) i rekla mi je zenskica da imaju i steznika ako ce trebati. Eto mi ideje sad za guglanje, bar da imam sta raditi izmedju trudova dok muz spava😂 Ako nadjem sta pametno javim hehehe
A te cepice sam si ja kupila i stoje u frizideru, cekaju trenutke ocaja 😄
Kamikazee, mogla bi ti uskoroo :)
Ja stvarno nemam nikakvih naznaka poroda, znaci, nikakav pritisak, nikakvi bolovi dolje, osim sto me pred kraj dana pocnu ledja boljeti, ovisno o aktivnosti. Mene jedino muci sto sam se razboljela. Nisam isla kod dr jer moja dr ne zeli davati nikakve lijekove u trudnoci osim kad je bas neophodno. Temperaturu sam imala 37 tocno i cak sam se jednu noc posteno iznojila pa je pala na normalu... Jedino sto me muci je to zdrijelo koje me pece ajme! Nikad me ovako nije peklo... I tjera me na kasalj, ali njega sam nekako dovela u red. Domaci prirodni preparati i te fore. Valjda ce uskoro prestati i to grlo da vratim snagu. Ipak mi je termin za 9 dana!!!! Ali, nekako sumnjam da ce to biti za 9...
Danas idem na ctg i uzv opet u bolnicu i to tako svaki 2,3.dan do termina/poroda i poslije ako prenesem!
Halila, bas bed za prsten!!! Ne znam samo kako ti je dr sa sigurnoscu mogla reci da neces na carski? Moja sogorica je krenula prirodno i bili su uvjereni da ce uspjeti, nakon par sati hitan carski! Ne zelim te plasiti, ali znas da se svasta moze dogoditi.
Pupa, ma to je i meni bilo čudno odma. Ma ići ću zlataru da on to recne.. to mi je najsigurnije, koliko god mi ga je žao.
Baš mi je žao da te primilo sad nešto, znam da je gadno kad ništa ne smiješ osim čaja. Nadam se da neće dugo trajati!
Kamikazee, sreeeeetno ako je to to!!! Čekamo novosti!
Nisam ni svjesna koliko smo blizu poroda,pogotovo neke cure..ajmeee!
Halila baš mi je žao što nisi uspjela prsten nikako riješiti. Otkad si ti napisala kako si prošla,ja svakih pola sata provjeravam da li ga mogu skinuti i preko noći ih svakako skidam.
Kiki ja sam prije par dana ipak kupila steznik. Ginekologinja je rekla da nema potrebe pošto sam mršava,ali ipak mi je stomak velik i znam da bi fizioterapeut trebao pregledati mišiće poslije poroda,da vidi dal ima potrebe za steznikom,ali sam ja na kraju ipak kupila. Onaj bez gačica..pa sad,da li je to bila dobra ideja ili ne...vidjet ćemo. Rekao mi je drugi gin ,da nosim i samo kad sam aktivna,nema potrebe ( ili se ne smije) stalno. do 45 dana...i mogu odmah čim sam ja/moje tijelo spremna. Pa eto vidjet ću poslije poroda.
A taj čep,laksativ ili? za šta služi?
Simal tako mi je lijepo čuti da nekom sve to tako glatko ide.
Dojenje pogotovo,to mi je najveća želja da uspijem isključivo dojiti.
Jel se ti izdajaš ili sve beba sama vuče? Još ćeš ti nama dijeliti savjete.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji