Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    19. Veljača 2016. 19:21

Nadam se da će svrab prestati i da ćeš mirno spavati Halila .
    Kaj se prestena tiče, možda ga se i može imati ali vrlo vjerojatno ako se nekaj zakomplicira da je bolje da ga se nema.
    I kod Vas u rodilištu je pravilo da se ne jede ali da se malo smije piti?
    Nama su to na tečeju ponovili sto puta... " ne jesti " "opasno je " ...

Kamikazee
    19. Veljača 2016. 20:02

Halila nadam se da ce biti brzo bolne bar da se naspavas! 
    Iscjedak - daaaa, mlijecni i svako malo se osjecam kao da sam se upiskila 😂
    Za prsten nam je zlatar rekao kad smo radili prstenje da ga skinem cim zatrudnim jer mu jako cesto dolaze trudnice na rezanje prstena. Bas sam ga neki dan pokusala staviti i dosao je do pola prsta hahahah. Pa ako mozete jos skinite ga, ionako bi sav nakit trebalo skinuti za porod. 
    Lak na rukama treba skinuti, na nogama (ako ih uspijevate nalakirati) mozete imati koliko znam 😉

Halila
    19. Veljača 2016. 20:07

Hvala vam svima na lijepim željama!  Nisam baš sretna zbog kreme kad je na bazi kortikosteroida, al nemam izbora. Kažu da na kraju trudnoće ni ne može štetiti pa ok.
    Joj Pupa, ja sam skroz zaboravila na prstenje nego sad kad sam se mazala s kremom vidim da nejde nikud. Budem probala ujutro.
    ILoveCats, ni kod nas ne dozvoljavaju hranu, samo voda.. nekako mislim da u svemu tome neću ni misliti na hranu, a za kasnije sam si pripremila neke krekere.
    Btw. prijavljujem baš jaaaake kontrakcije ovaj tren 

• LillaRose
    19. Veljača 2016. 20:11

Halila drži se, maži se, sreća nije ti ostalo još puno do termina..
    Ja još nosim prstenje jer mi nisu natekle ruke ni prsti tako da bez problema skinem veru i ostalo prstenje.
    Što se laka tiče ja ću na nogama najvjerojatnije imati lak jer ga stalno nosim i čudna sam si bez njega a na ruke sam lakirala samo par puta tijekom cijele trudnoće.
    Namjeravam krajem mjeseca (odnosno početkom trećeg) otići u frizera, da mi kosa bude sređena, piturat ću se i malo šišnuti.
    Što se tiče depilacije još ne znam što bi, do sada sam uspijevala sama britvicom tj zadnji put sam uposlila dragog. Al kako ću od 38 tjedna bit u bolnici ne znam bi li išla na brazilsku da sam mirna, i da me tamo ne briju s onom njihovom groznom britvom..

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Halila
    20. Veljača 2016. 14:12

Nisam mjerila razmak uopće, al ionako je prošlo. Ma neću ja još rodit, ima barem pet cura prije mene. 
    Prsten nejde nikud.. nema šanse.. budem se još potrudila, al mislim da neću uspjet. 
    Ovu noć me svrbež samo dva puta probudio, bit će bolje, izgleda. 

Malamimi
    20. Veljača 2016. 15:35

Bellagio, i ja sam s prvom prosla pp i bili smo prezadovoljni i svako ko kaze da je tesko, a nije probao, nema pravo osudjivati i prosudjivati. Ostavila je pelene s 1.5 godinom i nikad nije imala nikakav osip. Sad mi samo muka jer moram jos nadokupiti, a ne znam ni sama koliko... Vjerovatno cu zbog pupka prvo jp pa u shopping. Gdje predlazes da gledam?

Bellagio
    20. Veljača 2016. 17:26

Ja kupujem u grupi MPP na fb-u. Mogu te uključiti ako želiš :-) Ima domaćih šivalica koje ti izrade new born pelenice/covere i za pupak dodatni druker. Covere preko Eko butika - PL i Milovia su trenutno "must", a za ME covere preko grupe često idu grupne narudžbe. Ja sam kupila tetre i 3 covera nb. Mislim da će to biti ok za prvu ruku.

Malamimi
    20. Veljača 2016. 18:18

Hvala Bellagio. Tipkat cu ti jos kad malo jos istrazim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.