Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    19. Veljača 2016. 14:25

Evo, ja sam danas završila u Zagrebu na Šalati po hitnom postupku.. sumnjali su na zaraznu bolest, na kraju nije, na svu sreću, nego PUPPP, teži oblik.. dobila kremu i prepisala mi doktorica inekcije ako se od kreme ne smiri. Sva sam u plikovima, čak se doktorica čudila, kaže da obično nije tako jak osip. Preumorna sam, cijelu noć mi bilo za plakat od svrbeža. No neću se osipa riješit dok ne rodim. Krema bi mi trebala svrbež smanjiti samo. Uglavnom, pregrozno je i nadam se da ni jedna od vas ne bude to prošla (veli dr da je to dosta često pred kraj trudnoće samo ne u tako teškom obliku). Uzrok se ne zna, al najvažnije je to da nije opasno za bebu.
    Mrtva sam umorna od putovanja i svega 

Malamimi
    19. Veljača 2016. 14:50

Halila, drzi se! Ne mogu ni zamisliti kako ti je. Mozes li sada odspavati? Jel te prestalo svrbiti?

poisonivy2604
    19. Veljača 2016. 15:47

Halila, bas mi je zao sto prilazis kroz to...nadam se da ce prestat svrbit sto prije! 
    Ja sam u ljekarni platila 150kn taj aspirator nosni za usisavac

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bellagio
    19. Veljača 2016. 15:49

Halila - suosjećam, ja sam imala varičele prije dva tjedna, tako da... 
    Malamimi - napokon netko zna za pp i tetranje!! :-) Tetranje naravno, AIO nije isplativ, niti zadržava dojenačke kakice. Prošla pp avanturu s prvom curom pa znam što me čeka i silno se veselim koliko je novih brandova došlo u RH.
    Aspirator (po meni najbolji) Arianna - 70kn na Njuškalu, novi. Inače, nama nisu preporučili  za prvi mjesec taj aspirator za usisivač zbog tankog krvotoka u nosičima beba. Uostalom cijeli prvi mjesec će vam se činiti da beba slini, a zapravo je riječ o plodnoj vodi...

Halila
    19. Veljača 2016. 17:55

Malamimi, tek sam sad uspjela doći do kreme.. zavrzlame s doktorima. Moj je na godišnjem pa se sa zamjenama dogovarat.. sad se idem nalickati i nadam se da bude bolje. Najradije bi se okupala u kremi 
    Sad odmor do srijede i onda ponovo na pregled.

Inače cure, vi koje još sitno brojite, jeste primjetile kakvu razliku u iscjetku? Ja imam osjećaj zadnjih par dana da u litrama curi, no nema naznaka roznog ili smeđeg pa se ne nadam da je čep..

poisonivy2604
    19. Veljača 2016. 18:02

Meni zna biti pojacan

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    19. Veljača 2016. 19:03

Da, tak i meni.. bjelkasto ljigavo.
    Bellagio, razumijemo se. Baš sam jučer mužu cvilila da mi je ko kad sam vodene kozice imala. Sad sam se namazala s kremom i stvaaarno se nadam da ću spavati ovu noć. 
    Btw kakva je praksa inače kod vas, jel moram na porod doći i bez prstena i naušnica? Uopće ne znam.. prstenje nisam još skinula pa ne znam na koju foru da ga sad skinem kad su mi prsti tri puta deblji.. 

Pupa2
    19. Veljača 2016. 19:12

Halila, uff, mogu mislit kako svrbi... Nadam se da ce krema ublaziti.
    Sto se iscjetka tice, meni je isto pojacan zadnjih dana, onako bijel, gusci, a nekad bas bude mokro...
    Ja isto jos nosim prsten, ali mogu ga i skinuti. Koliko znam, na porodu ne smijes imati nista od nakita niti nalakirane nokte pa doma skidaj... Pokusaj si namazat ruke s necim masnim ili pod mlaz vode i sapuna pa skinuti. Svaka ti cast, ja sam jako paranoicna kad osjetim da su mi ruke natekle pa ne mogu prsten skinuti :D mislim da bi sad bila u ne znam kojem stupnju panike! Hahahha! Al to sam samo ja... Meni npr ruke nisu otekle, ali znaju mi nekad navecer onako pocet oticati, ja odmah skinem prsten i ujutro se probudim, probam ga staviti a on fino sjedne, znaci da mi se ruke vrate u normalu...probaj to ujutro napraviti, kad si vjerojatno manje oteknuta, namasti taj prst i onako lijevo desno ga vuci prema gore.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.