Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    19. Siječanj 2016. 11:21

Meni je dr rekla da izbjegavam magnezij u obliku donata zbog CO2... rađe neke druge oblike (npr granule koje se otapaju u vodi ili magnezij direkt). Ja sam pila jedno vrijeme biolektrin mg direkt (okus limuna), meni je sasvim ok, sad sam kupila u dm-u onaj što se otapa u vodi (ne šumeći nego baš granule)...
    tak da, pokušajte ne pretjerivati s donatom u trudnoći.... Barem su tako meni rekli.

ivchi87
    19. Siječanj 2016. 11:26

Curke koje se radile ogtt, jesu vam vadili dva ili tri puta krv? Svuda čitam da se trudnicama mjeri nakon 60 i nakon 120 min, a meni danas rekli da se vratim nakon 120 min? Samo mi treba da ginekologica sutra kaže da to ne valja...

Sunshine-ri
    19. Siječanj 2016. 11:38

Ivchi meni su vadili tri puta: nataste,nakon 60 min i nakon 120. Svo to vrijeme sam morala biti tamo kod njih i sjediti. Jer kazu kada se seces i aktivan si da secer pada pa to onda vise nisu vjerodostojni rezultati. 

Meni u petak pregled,jedva cekam. Muz i malena idu samnom pa se nadam da ce nam se ovaj put pokazat na 4d,jer do sada bas nije suradjivao. Hehehhe...moj mali sramezljivko. 😊 jaaaako je aktivan,non stop skakuce i zabavlja svoju mamu. 
    Ja sam kupila sve sto mi treba za bolnicu i lagano pocela prati robicu. Bolje mi sada dok se jos dobro osjecam da sve lijepo spremim i onda na miru. Veliki pozdrav svima

Malamimi
    19. Siječanj 2016. 11:55

I ja sam 0- i rogan sam dobila poslije prvog poroda, ali opet salju u transfuzijsku. Mene to ceka sljedeci tjedan. 
    Ivchi, meni su vadili dva puta, nataste i nakon 2 sata. To sam radila u domu zdravlja i nije bilo nikakvih problema. Ja nisam tamo sjedila, otisla sam na posao sjediti i cekati jer mi prekoputa. U ovaj trudnoci nisam jos radila ogtt.

• iv-ka
    19. Siječanj 2016. 12:18

Cure, dobar dan!

vidim da pričate o tome da su vam dr rekli da pijete magnezij, meni moja ništa takvoga nije rekla, samo da pijem elevit i da je to dovoljno.

nego, imate li problema sa žgaravicom, kako to rješavate? meni je to najgora trudnička "boljka"...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.