Evo mojeg trbuščića, upravo slikan. Ujutro zna biti malo manji, ali do popodne i večeri se ovako pokaže pa sam sretna...
Ja sam imala i prije trbuh, tako da ovo bas i nije samo beba :) ali, da, sve skupa sam ogromna, rastem u sirinu ko blesava! :/
Bambola, nemoj zalit, ljepse ti je ovako, odnosno lakse. Ja ne znam sta cu kad budem 8mj.!!
...ajmo gdje su ostale tibice, pohvalite se, bas vas je lijepo vidjeti
..Bambola ovaj ticker stavljaš u opis kad ideš na ažuriranje profila, ne direktno u poruku...
Neznam kako se stavljaju slike ni ove trakice koje prate trudnocu pa sam stavila svoju busu kao profilnu.
Cure trbuscici su vam prekrasni i ja stavim sliku svog cim se docepam kompa..na mobu sam :)
Sto se tice kolica, ja od sincica imam pegPerego 3u1, jarko zelena - birali boju da moze bit za oba spola, iako to nema veze.. i skroz su ocuvana, zadovoljna sam kvalitetom, a tako treba i biti s obzirom na cijenu - placena oko 5000 kn..imam osjecaj da je sada veci izbor kolica nego prije 4 godine, a moguce je da tada nisam toliko pratila kao sad :D
Evo i moga iz bolničke kupaonice...jedva čekamo sutra da saznamo kad ćemo doma! Pustili su mi par puta muža u sobu na kratko, tako brzo mi prođe tih 10ak min, ali bas sam sretna sto ga vidim. Još mu je danas rođendan i osjetio je par udaraca od svoje kćerkice. :)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sve ste mi slatke joj
Poisonivy, zeno kako si? Jel imas bolove kakve?
Drzim fige da te sta prije puste doma :*
Cure, super su vam pupice! Neciji je veci, neciji manji, ali svi su prekrasni!!!
Poison, super sto ti puste muza! Drzim fige da cete sutra/preksutra doma :)
Evo i moje fotke ak sam uopce uspjela :D
IMG Code for Forums & Message Boards
Sortiraj odgovore
Najstariji