Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    08. Studeni 2015. 14:29

Evo mojeg trbuščića, upravo slikan. Ujutro zna biti malo manji, ali do popodne i večeri se ovako pokaže pa sam sretna...

• ines_m
    08. Studeni 2015. 14:54

Ja sam imala i prije trbuh, tako da ovo bas i nije samo beba :) ali, da, sve skupa sam ogromna, rastem u sirinu ko blesava! :/

Bambola, nemoj zalit, ljepse ti je ovako, odnosno lakse. Ja ne znam sta cu kad budem 8mj.!!

• ines_m
    08. Studeni 2015. 14:55

Minnie, slatko! 

Minniee
    08. Studeni 2015. 15:03

...ajmo gdje su ostale tibice, pohvalite se, bas vas je lijepo vidjeti 

..Bambola ovaj ticker stavljaš u opis kad ideš na ažuriranje profila, ne direktno u poruku...

• Piki83
    08. Studeni 2015. 15:59

Neznam kako se stavljaju slike ni ove trakice koje prate trudnocu pa sam stavila svoju busu kao profilnu.

Mune
    08. Studeni 2015. 16:17

Cure trbuscici su vam prekrasni  i ja stavim sliku svog cim se docepam kompa..na mobu sam :)
    Sto se tice kolica, ja od sincica imam pegPerego 3u1, jarko zelena - birali boju da moze bit za oba spola, iako to nema veze.. i skroz su ocuvana, zadovoljna sam kvalitetom, a tako treba i biti s obzirom na cijenu - placena oko 5000 kn..imam osjecaj da je sada veci izbor kolica nego prije 4 godine, a moguce je da tada nisam toliko pratila kao sad :D

poisonivy2604
    08. Studeni 2015. 16:28

Evo i moga iz bolničke kupaonice...jedva čekamo sutra da saznamo kad ćemo doma! Pustili su mi par puta muža u sobu na kratko, tako brzo mi prođe tih 10ak min, ali bas sam sretna sto ga vidim. Još mu je danas rođendan i osjetio je par udaraca od svoje kćerkice. :)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

doris1006
    08. Studeni 2015. 16:44

Sve ste mi slatke joj 
    Poisonivy, zeno kako si? Jel imas bolove kakve? 
    Drzim fige da te sta prije puste doma :*

Pupa2
    08. Studeni 2015. 16:48

Cure, super su vam pupice! Neciji je veci, neciji manji, ali svi su prekrasni!!!
    Poison, super sto ti puste muza! Drzim fige da cete sutra/preksutra doma :)
    Evo i moje fotke ak sam uopce uspjela :D
    IMG Code for Forums & Message Boards

Pupa2
    08. Studeni 2015. 16:48

Joj, vidim da nisam! Idem probat preko laptopa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.