Aaaa Doris kako je lip stomak! Sad tek vidim da je moj jos uvik mini! Al neka, bar mogu rec da sad doslovno iman muda 🙊
Zločeste sebične babe, uf. Još uvijek se sjećam dok sam studirala u tramvaju se baba nadvila nad curu i urla na cili glas kako je nije sramota i da ona invalid mora stajati. Cura se lipo ispričala i kazala kako je trudna i jako joj je mučno. A baba njoj da joj se ne vidi. Srića cura se snašla i odgovorila babi kako se ni njen invaliditet ne vidi. Cijeli je tramvaj pljeskao.
Mene su tu i tamo puštali u ovisnosti o veličini trbuha i da ugl. muški rod.
Za kolica je najbitnije imate li lift i na kakvom terenu ih namjeravate voziti. Ja sam imala posuđena Maxi cosi (s turbo kolima i odlične kvalitete) i na kraju uzela Maclaren i spasila svoju kičmu.
Ja još nemam trbuščić :-(
Damjana ti si prava trudnica!❤️ Ti si tjedan isprid mene, tribale bi se skupa slikat 😂
Da Bambola, prislonit stomak o stomak 😬😬 imam priju koja je 3 tjedna ispred mene, al je ona kao ti, nigdje stomaka.
Dr me neki dan pitala, jesu dvojke 😂😂😂 reko: nitko ih još nije vidio 😀😀
Pa da, meni nekad bude cudno! Mislim, prijatelji kazu da se vidi u odnosu na prije, al inace izgledam samo najedeno! 😏
A meni su sve buse slatke, i Bambolina mala busica i Damjanina malo veca...
Bambola, ti i ja smo par dana razlike ako se ne varam 🙈🙈
Ja imam cam kolica 3u1. I meni je bezveze ta podijeljenost u bojama, ja imam bordo crvena, a jos ne znam da li nosim curu ili decka. Jel ima netko iskustva s camovim kolicima?
Damjana ako sigurno budem isla, sta got ti treba,uopce nije problem.
I ja cu vam trbuscic okaciti samo da se spojim na komp jer sam na mobu. Bila sad na kavi i nisam odolila da kupim jednu tuticu i carapice, neutralno na neke medeke, kad me vec sajam razocarao, sad sam sretna k'o prasica..
Sortiraj odgovore
Najstariji