Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    05. Studeni 2015. 11:25

Prva trudnoca je kod mene bila da bi svakome pozeljela takvu,ni bol ni nis.Ko curica sam bila.
    Ali ovo me sve zbunjuje i strasi.Rekal je on meni da je sve dolje ok,beba turbo aktivna i sve je to super ali mene i dalje brine ta kaplja svjeze krvi koja kao nije iz grlica maternice.

Bellagio
    05. Studeni 2015. 11:44

Piki, ako bas ne možeš naći uzrok toj kapi krvi traži drugo mišljenje pa ćeš biti mirnija. Mislim da je mir najključniji u ovom razdoblju...

Bellagio
    05. Studeni 2015. 11:48

Jel donirate krv iz pupkovine? Meni je nisu htjeli prvi put pohraniti u KBC ST jer je bila noć (?!)...

Damjana
    05. Studeni 2015. 12:17

Zbog tih nekih "bolova" sam i ja prošli tjedan otišla u Dr. To me živciralo i mučilo, al eto to je očito posljedica rastezanja maternice. Al ja nisam bila normalna dok nisam otišla na pregled. 
    Inače od pon sam bila cijela happy i sretna i onda mi prijateljica jučer kaže da je njena prijateljica, a moja poznanica izgubila bebu, bila isto 5. mjesec. To mi od jučer ne izlazi iz glave. Bas mi zao žene i sad mi opet crne misli letaju glavom. 😞

doris1006
    05. Studeni 2015. 12:18

Evo Pupa, javljam se po naredbi hehe :) dobila sam odmah hitne nalaze krvi i urina, sve je u redu sto se toga tice. A napravila sam i briseve, za tjedan dana su nalazi toga. 
    Otvorena sam isto koliko i jucer, kad dodju nalazi idem opet kod ginicke i sad cemo svako malo pratiti stanje da ne bi otvaranje i dalje islo. I izgleda da nam se nadzire maleni pisulinac :P , danas sam smirenija nekako bila pa sam i to pitala, nije mi bitno al znatizelja, sta cu. Vjerujem da ce sve bit dobro pa tako i sebe gledam da radjam blizu termina... samo pozitiva! :) prvo mi je rekla da je sklonija misljenju da je curica, a onda da se nadzire i mali pisulinac, vidit cemo ;) nek je zivo i zdravo

doris1006
    05. Studeni 2015. 12:23

Damjana, svih nas uhvati pa imamo crne misli... 
    Eto samo zamisli sta bi ja trebala mislit u ovakvom stanju... pa eto, vjerujem da ce biti sve dobro i vec gledam sebe iduce proljece sa malom bebicom kako je dojim, kako se igramo, kako slatko spava... 
    Samo pozitiva! :;)

kiki_ca
    05. Studeni 2015. 13:15

Evo I nas :)
    Pregled prosao dobro, na uz odmah vidjela da je deckic :)
    Mi smo nekako prizeljkivali curicu, ali neka je zivo I zdravo.
    Okrenut je, vec, prema dole, I posteljica mi je blizu usca, pa cu se malo umiriti od svih poslova

Ime neemamo :/

Pupa2
    05. Studeni 2015. 14:18

Doris, nadam se da neće ići dalje od ovoga i da sad kad se smiriš i odmaraš, da će to sve biti ok!
    Čestitke i na današnjim dečkićima :) Neka su oni nama živi i zdravi...
    što se bolova tiče, nama je doktor na tečaju rekao da su oni normalni zbog rastezanja maternice, pomicanja svih tih organa...zbog svega toga i zbog posteljice, trudnice trebaju malo biti mirnije i ne raditi poslove luđački kao što smo navikli :D

Garavica
    05. Studeni 2015. 14:50

Bokic cure i deckici xD
    Mi se probudile kasno pa smo po kuci na runde malo i tako laganini nesto mi se place danas na sve opet.hajooj...mrva se javlja ali izgleda da kak sam ja bila bas nervozna uzbudena i sve i da je ona bila takva jer se turbo micala a jucer i danas kad sam smirenija manje i mirnije...doris i poison budite hrabre svi mislimo na vas i drzimo fige.:)
    Kikica cestitke na frajeru.
    Bellagio meni je sestra od dr.predlozila to jer da imam para  cuvala bi privatno ,a mislim da bi bilo bolje donirati nego da se ruzno zvuci al tak je baci.smatram to vrstom dobroga dijela.
    Ko je pitao za one bolove da mene je  znalo kao napuhavati ko kad imam menzis i isto sam se scimala pa sam zvala sestru i pitala. ako te recimo uhvati dok radis nesto ako mozes malo prilegni na lijevi bok i disi normalno i opusti se tijelo.mene je to spasavalo mislim i sad legnem isto na pola sata ono da se opustim pa onda dalje.
    Joij ja se cesto sjetim one stare izreke ako si trudna nisi bolesna jooj daj e zivimo u totalno drugom dobu i nisu nam misici i sve ostalo nabildani od kopanja njive i ostalog.bez uvrede ikome cisto usporedba jer moje misljenje da su zene koje su radile fizicki na zemlji svaki dan i to bile vise cvrste u organizmu i nije bilo toliko zagadeno sve itd ako me razumijete.mene to malo tako poljulja iz takta kad mi neko ide pricat i mislim ako mi se lezi lezat cu cijeli dan bez obzira morala ili ne i sta te briga za to.i komentari kako se trudnice prenemazu kao.ljudi ne razumiju.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Piki83
    05. Studeni 2015. 15:15

Garavica,mene jucer bolilo kao pred M i malo krvaruckalo svjeze,a cijeli dan sam odmarala.Udahnut duboko,mislit pozitivno i shvatit da su to samo znakici da je beba ziva i zdrava.
    Bellagio,vjerujem da si izmucena vise od povracanja i svega,ali nece ni to jos dugo trajati.Bebac je sve veci i jaci pa ce to pomalo prestati.
    Pa,sve mamice...
    Mene zanima koliko ste vi trudne,kad vam je termin,kad ste osjetile prve vibrice od bebe,kad je busa pocel rasti,u kojem tjednu ste saznale spol.
    Znam da sam dosadna i znatizeljna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.