Koje vi dobre vibre posaljete, odma je lakse ovo podnosit i nadat se najboljem!
Poisonivy, drago mi je da je sve dobro proslo! Budem li morala i ja staviti sav, bar znam kome se javiti za iskustvo iz prve ruke..
Ma sve za nase male bebe...
Zabranila sam si googlat ista vezano uz ovo, kao sta imam naviku radit jer cu si umislit da cu rodit kroz iduca 24 sata!
Polako, valjda ce sve bit dobro.
Poisonivy i Doris mislim na vas i vaše bebice. Sve će to biti super, samo lijepo i smireno dalje. Odmarajte puno i neka vas svi okolo paze i maze ..
Cure drage, jeste primjetile da se noću manje dižete u wc? Ja sam do pred neki dan obavezno morala 3-4 puta , nekad i više od toga ( doslovno sam se mogla priključit tamo ), dok zadnjih par noćiju to bude samo jednom ..
E baš nas ima puno Splićanki, bit će vrištanja...hahhaha
Puno pozdrava svima, taman zamislila tijesto za pizzu..Baš mi treba nešto fino, slasno i ljuto..
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Poisonivy, drago mi je da je sve ok proslo, nadam se da ces ubrzo doma, barem na svom kaucu i krevetu odmarati :) i da ces uskoro poceti jesti bez povracanja! Sad se samo odmori od tog svega....
Doris, nemoj nis citati na netu! Sto god krenes citati uvijek ces naici i na pozitivna ali vecinom na masu negativnih stvari!!! Ali samo iz razloga sto nitko ne ide pisati previse pozitivna iskustva, a ima ih punoooo! Zato, bolje gledaj filmove/serije i sve ostalo :)
Lilaaa, jao kako bih mogla sad pizzu! Uff.... Al udaram po mandarinama!
bas vas je puno iz st! Jel ima tko iz Slavonije?
Gdje nam je Maja58?
Jutro cure,
Poison i doris samo hrabro jer vi ste lavice,snažne majke i sve će biti u redu. Odnosi u vašem slučaju nisu bitni i ne brinite oko toga,mazite se,ljubite i pazite i sve će biti u redu .
Jao citam i čitam i vidim koliko već pisulinaca i pisulinka imamo,prekrasno. Bambola sve sjedne na svoje,prvo je malo šok kad nije onako kako si zamislimo ali sigurna sam da već obozavas svog pisonju.
Što se tiče onoga da su neke žene veće majke od drugih to su po meni gluposti,epiduralna,prestanak dojenja,carski... Po meni to ne odreduje majku... Smatram se mamom od samog početka,od one najsitnije mrvice,i znam da bude teško,teških trenutaka,ali trudit ću se biti najbolja mama svojoj bebi bez obzira hoću li dojiti ili ne... Negdje sam procitala članak gdje kažu: ako se propitkujete jeste li dobra mama? Jeste, jer one koje se to ne pitaju,koje ne mare o tome vjerojatno nisu.... Tako da cure mi se već od sada preispitujemo i znam da ćemo sve biti najbolje .
Mi smo jučer navršili 18t., udarce odnosno leptirice još ne osjetim,nadam se da je to ok. Sutra ujutro imam kontrolu i jedva čekam da vidim kako napredujemo. Veselim se što su sve vaše kontrole super prošle,a našim hrabricama poison i doris saljemo super pozitivne vibrice.
Lilarose je spomenula wc,prije dva tjedna morala sam ići 4-5 puta,od tada ko prerezano samo jednom ili čak nijednom. I po novome super spavamo.
Ugodan vam dan cure .
Ja to mogu, ja to hoću....
Dobro jutro :)
NMareN, pa i ti si živaaaa :D nema veze što još ne osjećaš bebu, ni ja ju ne osjećam kako spada! pogotovo preko dana... tu i tamo, ali koliko je to slabo da nisam sigurna jel beba ili crijeva ili nešto treće.
sinoć me je tako nešto presjeklo po sredini trbuha, grozna tupa bol... Naravno da sam se istog trena uplašila, promijenila položaj na lijevi bok, malo je popustila bol. Ali, onda je beba tako počela lupati, baš sam osjetila kako se miče i muž je cijelo vrijeme držao ruku na stomaku i topio se od ljepote kolko se beba micala.... jedno 5 minuta bez prestanka, tamo-vamo... onda se smirio, ja zaspala, a dalje što je bilo, ne znam. samo znam da kad sam se jutros probudila i ustala opet me presjeklo jako kod jajnika.... baš ne volim kad me tak zezaju neki bolovi, odmah razmišljam zašto sad to, jel to normalno itd...
A valjda je!
Lila, ja sam isto primijetila da sam prošli tjedan išla manje na wc, ali eto sinoć i preksinoć sam udarala po mandarinama i čaju pa sam išla, ali i muž je išao pa je to više povezano s tekućinom :D
Doris, javi nam se nakon pregleda! I ti Mare sutra...
Poisonivy, nadam se da si danas bolje i da jedeš i oporavljaš se :*
Pobjeglo
Htjela reci da mi je drago da je sve u redu.
Cure vidim da ste sve sretne i zadovoljne i vedre i da vam se bebice javljaju,ljubomorna sam na vas,jedva cekam da se i moja pocne javljati da je osjetim.
Bila sam sinoc na hitnoj radi svjeze krvi,ali doktor je samo rekao sve je u redu,ni zasto ni sto pa sam sad malo u strahu.
Ljubam vas sve puno
A piskanje se smanjilo i kod mene ali i kakanje.
Jel normalno imati mestrualne bolove,doduse slabe jako u 12-13 tjednu trudnoce.
Piki, kod mene identično, doduše ja povraćam još pa nemam ni kako obavljati ikakvu nuždu. Bolove i ja imam, ali iše nemam pojma od čega: probave, praznog želuca koji boli, mojih šavova... Jedva čekam pregled da se smirim jer u prvoj trudnoći se toga ne sjećam.
Bellagio, ko da o meni pričaš....stalno nešto lagano boli, zateže, smeta, napuvana, ajme. Ne znam više jel od probave, mjehura, želuca, čega li....valjda mora tako bit.....
Ni ja se ne sjećam jel tako bilo i u prvoj trudnoći....al nekako mi se čini da nije....možda je maternica već toliko rastezljiva pa odma gura sve druge strukture unutra.....ne znam....
Jedva čekam pregled sutra....ništa me nije briga, samo da kaže da je sve ok.
Svima pozdrav veliki i puse bebicama!
Sortiraj odgovore
Najstariji