Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    03. Studeni 2015. 09:39

I ja bih na kavicu  Valjda ćete me jednom primiti kad se osovim na noge. Hvala Damjana na informaciji, kucati ću onda negdje drugdje. Nisam vas pratila od početka jer sam se bojala uopće izgovoiti da sam trudna. Prethodno sam imala dva anđela tako da sam bila pripremljena na sve...
    Aha, i meni zvuči nevjerojatno kako bih ja žensko mogla rodit nekog muškog. (Ne znam još spol, ali moj muž je vidovit, a on kaže da je muško). Za utjehu, moja sestra ima 6 djece i kaže da su muškići kud i kamo lakši za odgoj od cura kad se skinu sa sise. S curama moraš puno pričati, uvjeravati ih, odgodnetati - ah, znate i same...

Bambola
    03. Studeni 2015. 10:01

Bellagio pa naravno da cemo na kavu!! Samo ti prohodaj! 
    Pa upravo zato sta kuzim kako sa zenama, neman pojma sta sa muskim 😂

• LillaRose
    03. Studeni 2015. 10:06

Cure čestitam na predivnim novostima !!! Baš super za male pišulince, već će te se vi super snaći ..
    Bambola ti i ja se pratimo, i ja sam na zadnjem pregledu imala isti tlak kao ti, isto dobila kilo i beba ima 16 cm ...
    Doktorica mi je termin pomakla na 21. 03. , prvi dan proljeća, baš divno...

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Garavica
    03. Studeni 2015. 10:08

Jutrooo:)
    LilaRose hahahaa a moram malo biti.
    Sunshine super za pregled.
    Pupa i Bambola cestitke tj.Pupi cestitke na potvrdi sad mozes u soping i trazenje imena.
    Ko je jos reko da je bio eto zablokirah :D
    Al sretno svima sa ostalim pregledima.evo ja sam dobila dva high kicka za zobro jutro i sad osjetim da nesto radi onako lagano se migolji.jedva cekam pola 5 da pregled bude i muz ide prvi puta pa je i on uzbuden skroz.
    E da hvala na iskustvu za dojenje juj juj ko je to bio napisao eto rano mi je uglavnom sve dobro dode.ajde da smo veselo krenule jutros samo da tako ostane al nekako mi zvuci da ovo ce biti dobar dan predosjecaaaaaam :)

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Piki83
    03. Studeni 2015. 10:33

Jutric mamice
    Kako je lijepo cuti da ste sve super.
    Cestitke i na deckicima i curicama
    Lilla,ja sam decka rodila 21.3.,a termin je bio 19.3.
    Sad bi ipak jednu curicu,ali sto bude samo da je zdravo.
    Jedva cekam svoj pregled 12.11. ,a kao da je miljama daleko.

Pupa2
    03. Studeni 2015. 10:43

Bambola, nemam ni ja pojma šta se radi s muškima! Mislim imam trojicu nećaka, ali sve je to drukčije kad nijedno nije moje :D
    Vidjet ćemo....
    Ja jutros razmišljala o tome kako ću ja jednog dana biti svekrva :D hahahhahaha! nadam se da ću biti dobra kao i moja :)
    ali duuuug je put do toga!
    piki, 12.11. je vrlo brzo tuuu :) I ja ga čekam ko ozeblo sunce 

• Piki83
    03. Studeni 2015. 11:17

Je brzo al nikako docekat.Uf,stalno gledam zadnju slikicu s utz da se utjesim.
    Muskici,ma sve ce to doci automatski kako i sto.

Damjana
    03. Studeni 2015. 13:12

Curica je ❤️❤️❤️💕💕💕 ajme bas sam happy. Sjedila sam tamo i smijala se sama sa sobom. I sve je u redu. Bio je malo brzi pregled nego inače, al uglavnom sve je u redu. Idući pregled, hospitalizacija. Sad me to čeka svako 2-3 tjedna.
    Bambola, super za pisulinca! 💙💙 upoznat ćemo ih odmah u rodilištu! 😀😀😀
    Bellagio, mislim da je on (K.)kao onkolog ginekolog odličan, al za trudnoću i ne bas. To je moje mišljenje. I dragi su mu novci, pod svaku cijenu. To mi je bilo odvratno.

Pupa2
    03. Studeni 2015. 13:45

Damjana, super za curicu i super što je sve ok :) :) :)

poisonivy2604
    03. Studeni 2015. 14:11

Hej cure :)
    Čestitke na pregledima, na dečkima i curici ;)
    Ja sam i OB Karlovac, novosti su da sutra konačno idemo na operaciju, stavit ce nam taj šav, pa se nadam da ćemo ovaj tjedan moći i doma, vidjet ćemo još.. uglavnom pozitivno je to sto se konačno nešto pokrenulo.
    Što se tiče dojenja ja bi htjela bas dojiti i stvarno se nadam da ćemo curka i ja to brzo svladati, potrudit ćemo se. A odnosa neće biti sljedećih cca pol godine...jadan moj muž

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.