Poslalo mi je poruku prije nego sam zavrsila. 😬
Bambola, mislim da te mogu razumit, al nadoći će sreća i zbog sina. Kad se potajno nadaš jednom, a dobiješ drugo, malo treba da se navikneš.
Ja sam jučer opet pazarila stvari za bebici, ovaj put sam mogla i nešto pink uzeti. Srica ne živim blizu shopping centra, pa ja bi bankrotirala sa onom dječijom robicom!! 😀😀😀
Garavice, ja imam dijabetes od 16. godine i hospitalizacija je sastavni dio moje trudnoće. Idem tamo pa mi rade profil 24h, urin itd. I prate bebu naravno!
E da, hvala vam! 😊
E da, Pupa jesu ti stigla kolica? Jesi ih namontirala? Ili je još prerano?
Jutro mi uranile.
Damjana aha zbog dijabetesa ok ok jasno mi je sada.
Pupa da glave je dolje od moje frajerice sad da li je stalno ili ne ne znam posto se vrti cesto i puno je aktivna mala plesacica sto mi se svida jer volim kad ju osjetim.i da svi rekli ime pa evo i ja mi cekamo Brigitu.
Naravno curke pozitiva i da ce sve bit ok misao vodilja.
Meni je stvarno bilo svejefno za spol al sam jedva cekala da saznam da ne govorim bebo djetesce nego imenom da zovem,a muz je vise htio curu pa je naravno izvalio jucer kumu na telefon da on radi po zeljama hahahaaa.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jutro cure! Evo me malo euforicinije radi mog momka 😁 uglavnom, moja Mila Majka mi je odma govorila da ne pitan spol jer bez obzira sta bajam da mi nije bitno, uvik postoji ocekivanje, a kad vec bebu vidis, onda se svejedno zaljubis u nju! Uglavnom, ista ta Majka me jucer satrala (majke i kceri, sve jasno) tako da nisam imala puno vrimena se bavit sama sobom! Eto, meni je jako drago da smo sve okej, neka nam se jos Poison javi posli zahvata!
Damjana, tebe sam zaboravila na onaj popis tko čeka cure :)
Isto kao i Minniee, čim sam vidjela njenu poruku sjetila sam se da je napisala da je dečko...ako se ne varam?
jel ima netko da ne želi znati spol?
Damjana, nisu još stigla...ja vjerujem da će kroz 2 tjedna. sad je prošlo 2, čekamo još tjedan ili 2 jer su rekli 3 do 4 tjedna!
jedva čekaaaaaaaaaam :D
Garavice, super za Brigitu :)
Mi čekamo sina bez imena.....
Bambola, da znaš da sam pomislila kako ne želim ni znati spol, ali muž je htio, a mene bi kopkalo da samo on zna i eto :D
Ma najbolje kad rodiš da pokriješ dite krpom par dana pa odgađaš to iznenađenje... Iznenađenje je u svakom slučaju, a ovako možeš imati osobniji odnos i baš nikad beba ne izgleda kako si se nadala, al je ljubav uvik pregolema.
Jutro drage moje,
ajme koliko lipih novosti, curica i dečkića !!! Sva su vam imena lijepa , mi se još nismo odlučili. Na zadnjem pregledu doktorica je rekla da je najvjerojatnije cura, a i ja intuitivno tako mislim, al ipak dobit ćemo potvrdu krajem mjeseca. Jednostavno zamota nogice u neki čudni položaj pa se ti misli ..
Bambola, Damjana, Bellagio i ja ću vam se priključiti u KBC Split...Bit će zabavno...
Ugodan dan želim svima
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
A Lilla s obzirom na to da si dan trudnija od mene i pratimo se, mi bi bas i mogle skupa vristat 😂
Bambola, Damjana, Bellagio, Lilla, ne zaboravite i mene u KBC Split.....al ja ću malo kasnije od vas mislim....Ja sam 21.04.!
I još ne znamo tko nam stiže...al kako imamo pišulinca već, sad bi malu curkicu....nekako mislim da hoće....fingers crossed!
Ajme kolko će vas u KBC Split :D družit ćete se tamo :)
Bellagio, meni je baš fora kad se ne zna spol do samog rođenja... Ne vidm ništa loše u tome i ne mislim da si tako manje povezan s djetetom. Bila sam jednako povezana s bebom i prije, dok je na uzv bio mala točkica, i sada kad je već klipan! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji