Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    doris1006
    04. Studeni 2015. 12:27

Cure moje drage, cestitam vam na curicama i deckicima :) 
    Vec danima sam imala strasnu zelju da odem na uzv vidjeti bebicu.. ko da sam slutila da nesto nije u redu. I tako ja jutros cijela euforicna dodjem kod ginekologinje.. prvo vaginalni pa onda uzv, skinem se i mislim daj samo rijesi to sta prije da vidim bebicu i da konacno cujem jel cura il deckic!! 
    Zena napravila facu, pipka me i dalje, gleda... vidim nesto nije u redu... kad ono, cerviks omeksan, skracen, uloziva za jagodicu prsta... 
    Pocela plakat ko kisna godina, od straha sta ce biti dalje... 
    uglavnom da ne duljim... sve ok sa bebicom, nisam pitala ni koji je spol ni nista.. to mi je bilo zadnje na pameti.. 
    Sad sam na strogom mirovanju, samo ujutro moram opet vaditi krv i urin, i kod nje na pregled. 
    A vidjet cemo hocu li morat u bolnicu na cuvanje trudnoce... uhhh.. bojim se... 
    Al eto, treba vjerovat da ce sve bit dobro... 
    Poisonivy, tebe posebno pozdravljam... i drzi se :*

• winky
    04. Studeni 2015. 12:30

Evo mene nakon dva tjedna,al pročitah sve postove :) U strci oko selidbe, a i svaki dan bome na posa. Vidim da ima dosta curica na proljeće. Kod nas isto curica. Mi na preglede moramo svako dva tjedna zbog pijelona koji se ne smanjuju :( al je lakše nekako sad kad lupa i kad je aktivna po cijeli dan. Ima tko da ide u vinogradsku?

• winky
    04. Studeni 2015. 12:40

Doris,samo puno odmarati bit će to super i mazit svoju bušicu malu.Bas koliko vidim i čujem ne znam zašto često se događa u zadnje vrijeme,kao da smo sve preaktivne.

Bellagio
    04. Studeni 2015. 13:02

Naravno, da svatko ima svoj stav i po tom pitanju radi što želi. Bambola potegla pitanje, pa... Mislim da imamo i Doris za KBC Firule. Ja sam mislim zadnja. Do tad ćete mi sve znati odgovoriti :-) Možemo ustanoviti kad koji dr. radi i babice 

Bellagio
    04. Studeni 2015. 13:05

Drži se Doris!

doris1006
    04. Studeni 2015. 13:46

Hocu Bellagio, moram! 
    Da da, nadam se da cu vam se pridruzit na firulama oko termina.. termin mi je 30.03. Pa dao Bog da bar docekamo pocetak 3. mjeseca pa onda kad beba pozeli izaci :) kad je tebi termin? (Sorry ako si napisala, ne zapamtim bas svakoj)

Bambola
    04. Studeni 2015. 14:28

Doris i s tobom bi mogla vikat u rodilistu 😂 drzi se!

Pupa2
    04. Studeni 2015. 14:39

Doris, samo se probaj smirit, miruj i sve će biti ok. Radi kako ti doktori kažu i molim te ne mrdaj nikud (osim kad trebaš na pretrage ili nešto).... 
    Dočekat ćeš ti taj 3.mjesec, na kraju ćeš i prenjeti :P :*

Minniee
    04. Studeni 2015. 15:06

Doris biti će sve ok.,samo miruj i neka te drugi služe.
    Pupa ja nemam jos 100% potvrdu da je dečko, ali nekako vjerujem u stručnost ginićke kad je rekla da joj se čini da će biti dečkić. 4D za 13 dana pa vam javim. 
    Meni je žensko ime lijepo Elena, a muško nemamo pojma ni suprug ni ja,možda nam nesto padne na pamet kad budemo radili 4D i dobijemo potvrdu da je pišulinac.
    Moja sestricna nije htjela znati spol, bilo je iznenađenje na porodu,prekrasna curica.

poisonivy2604
    04. Studeni 2015. 19:31

Pozdrav ljepotice :)
    Evo mi danas imale zahvat, poslje je malo boljelo, ali je prošlo i to. Samo da sve bude OK sada. Nisam jela od sinoć nista, od anestezije povratim sve sto stavim u usta, tako da sam gladna i premorena i spremam se već na spavanje.
    Doris, bit ce sve u redu, nalezat ćemo se do 3. mj, ali sto se mora nije teško, posebno za naše male bebice.
    Puse svima od Stele i mene. Laku noć. :-*

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.