Jutro svima :)
vidim da ste komentirali odnose... Ja sam već prije pričala kako se moj muž zapravo boji. Bambola, kad si rekla kad se skineš i kad vidi stomak, odmah je sve gotovo. Tako je otprilike i kod nas. A imam osjećaj da sad što je beba veća da mu je još gore :D :D :D kaže on, kako da se ja opustim kad je beba tu unutra. Nekako ima već dosta da smo pauzirali, najviše zbog tih gljivica (ili se ja to tješim da je zbog gljivica) jer se sad oboje mažemo + vaginalete. Dala mi je dr još jednu ekstra kutiju ako se vrate. U svakom slučaju rekla sam mu da ima još tjedan dana fore da se opusti, onda ga napadam :D
Ja mislim da je to sve ok i zdravo, samo u našoj glavi je problem. Naravno, ukoliko doktor kaže da nema seksa, onda je to već druga stvar.
I, da, moja beba je oko 480 grama, skoro pola kile :)
kako sad znam da je 100% dečko (još uvijek bez imena) baš sam sinoć u krevetu razmišljala kako će moja beba izgledati, na kog će ličiti :D jedva čekam da se upoznamo!
Jutro!
Ja sam na putu za St,idem na redovni pregled. I usput izvadit krvnu grupu.
I naručiti se za 4D.
Pupa super za dečkića! 💙💙💙 Ja se nadam da će meni danas reci.
Bambola budeš li dolazila u Kosovicke i vidiš ženu sa velikim stomakom u sivoj haljini, ta sam 😀
Poison ima li novosti? U kojoj si bolnici?
Damjana, sretno na pregledu!!! Javi nam se :)
Jel ti to prvi puta da vadiš krvnu grupu?
ja sam vadila odmah na početku i sad mi je rekla da kad dođem u 12.mjesecu na pregled da će mi dati uputnice da ponovimo pretrage. Tad ću biti 28.tt :)
Da,prvi put. I to zato sto sam joj u petak napomenula da nisam vadila krvnu grupu. Ona se šokirala, da kako me on nije poslao. A ona mi mora izdat uputnicu. I tako, kad nešto ne naprave samo prebacuju lopticu s jednog na drugo 😊
Damjana , zar nisi bila u dr. Roje prije? Meni je jedan dr. u bolnici reka da dražim vezu jer sam cila izrizana zbog vannmaterniče, ali kad sam to spomenula par ginekologa samo su odmahnuli. Nemam pojma kakav je rizik, al u zadnju ću sigurno nekog tražiti. Jesi li nabasala na Karelovića ikad?
Ja sam jučer dobila nalaze krvi - nisam razvila antitijela na ovu bebicu i ne moram se bockati non stop, jeeeee!!! A one zloguke sestre, uf...
I za dojenje - u rodilištu bebice znaju nešto izgubiti na težini (i kod kuće isto) do 7% je ok i tada im tete sestre lipo uvale adaptirano što apsoluno nema smisla jer je to normalna pojava i nema brige dok god beba nešto povlači. Ali i to oisi o garnituri sestara koje dobijete. Srića ja sam imala jednu višu medicinsku koja me obilazila svakodnevno i pričala sa mnom o dojenju - spasila me. I ovo je super Sunshine spomenula nema nikakve veze koliko mlijeka imate i koliko možete izdojiti. To je kao babski mit iz doba naših matera (vjerojatno će i naši trendovi biti smješni našoj djeci).
Veselim se cure vašim pregledima i pišulincima!!!
Bellagio, kod Roje sam stalno. Od početka kod njega vodim trudnoću. Moja gin me uputila kod njega. Tako da sam se bas kod njega naručila 1. put i sad svako 3 tjedna idem na preglede. On mi vodi trudnoću i on će me i porodit. Ako Bog da.
A za ovoga drugoga. Da, znam ga. Ne znam koliko si ovu temu čitala ispocetka, al onaj privatnik koji me uputio na kiretazu i dijagnosticirao trudnoću bez ploda je on. I onaj koji mi je izmjerio "granični" nuhalni i tako, nemam bas neke rijeci hvale za njega.
Damjana ja sam u gradu! Taman gotova sa pregledom! Dobila kilo, tlak 115/70, zatvorena, beba duga 16 cm!
I sin je!
Ajme majko sta cu ja sa muskim???
Mama me zeza da cu jednog dana bit divna svekrva 😂
Bambola supeeeer :)
čestitam na sinu :D
a šta ćeš s njim, nemam pojma jer nemam pojma ni šta ću ja sa svojim :D :D :D
Hvala! Zaboravila sam i ja tebi cestitat! Eto imamo dva mala slavonca, generacija!
Za curicu znam nekako sta i kako, sta cu sa muskim?! 😳to samo hranis i pustis da raste 😁
Čestitke na dečkima, cure! Nek su živi i zdravi, već ćete se vi snaći s njima. :)
Pupa i moja beba sjedi.. Na zadnja dva uzv-a je doktor rekao da sjedi i ne želi se pomaknuti. :) Danas idem na kontrolu da mi veli kakvi su nalazi.. Urinokultura, šećer i tako to. Jučer sam bila kod endokrinologa zbog problema sa štitnjačom, sve je ok, ne treba mi terapija još.
Inače, moja beba je sve jača i pošteno već udara. Pogotovo navečer, poludi skroz. Jučer sam pustila neku muziku za trudnice i bebe, za opuštanje, kao.. Tek je tad počelo prevrtanje i udaranje sa svih strana. :) No ipak, nema ljepšeg osjećaja.
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan!
Sortiraj odgovore
Najstariji