Bellagio,ja bas nema velike cice.Sve na meni je veliko ali s tim nisam bas obdarena.Neg ludo,napaljeno musko.A kako je rekla doktorica s obzirom na leukocite koji kao predstavlja neku upalu trebali bi malo paziti.
Lilla,do sad sam pila kamilicu i puno vode ali probat cu i ja brusnicu,sto god samo da se to smiri.
Kiki,nebi vjerovala koliko zena moze izdrzat.
Vratila se ja od doktorice..nalazi urinokulture odlicni,nema vise povisenih leukocita i nekih bakterija u moraci.
Dobar dan svima da se javimo dok rucak cekamo.odlicno piki :)))
A medutjelesni odnosi kod nas su pusa,zagrljaj i pusa trbuhu ja od pocetka nedam nista sad se vec pomirio s tim.samo makse hahaa.kaj ja mogu nije mi do toga i tocka.xD xD cure mi vele preokrutna si.reko nek sam.cuvajte se i sretno ako ko ima kakav pregled.mi idemo sutra a narucila sam se kod zubarice za dva tj.hajoo muka mi al moram.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Piki super za nalaz urinokulture, samo nastavi i dalje piti dosta tekućine.
Hahahha Garavice e baš si okrutna žena...Mi i dalje imamo normalne odnose kao i prije. Kod oboje postoji želja tako da nema problema nikakvog.
Ja sam ti prošli mjesec sredila popravke kod zubara, eventulno mu se još javim kroz mjesec-dva da vidi jel situacija pod kontrolom.
Taman se vratila od svoje doktorice, sve je ok , moram i dalje piti Duphastone ali malo mi je smanjila dozu ( 3 puta po 1 ), i dalje mirovati, ne strogo ali više puta na dan malo prileći.
Najvažnije da je s mojom bebicom sve ok...
Pusa
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Pozdrav zenske moje drage! Evo mi danas punih 17 tjedana. Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi. Vidim da se povela prica o dojenju,pa da i ja kazem svoje iskustvo. Ja sam prije poroda imala jako veliku zelju dojiti i tako da sam se stvarno informirala dok sam bila trudna. I na pocetku kad sam rodila je prvih par dana bilo jako tesko i bolno. 3. dan nakon poroda mi mlijeko naglo nadoslo i cice su mi stvarno bile ogromne i tvrde. Beba je plakala jer nije mogla cocati jer su cice bile pretvrde,pa nije mogla dobro uloviti,a ja sam plakala dok sam se izdajala koliko me bolilo. A morala sam se izdajati da popusti taj pritisak i da mi ne bi doslo do upale. Onda sam dobila rane na bradavicama,pa je bilo uzasno bolno dojiti,pa smo par dana dojili sa sesiricima koji se stave na bradavice dok rane ne zacijele. I kad su prosle te muke,mogu vam reci da je dojenje bilo cisti uzitak. Na kraju sam dojila godinu dana i mogu vam reci da nema nista ljepse. Prekrasan osjecaj,to je vrijeme samo za vas i bebu. Vrijeme mazenja. I jos jedna stvar. Izdajanje nema veze sa kolicom mlijeka u cicama,to nije pokazataelj kolicine mlijeka. Recimo ja nikad nisam mogla izdojiti vise od par kapi,a svoju curu sam dojila godinu dana. I isto tako kod dojenja vam je pravilo koliko dijete jede,toliko se mlijeka stvara,znaci treba bebu cesto stavljati na ciku.
Ali nisam za nikakve prisile,boze moj svatko ima pravo na svoj izbor. I ako netko ne zeli dojit ne smatram da je manje majka od onog tko doji. To su ciste gluppsti!
Samo sam htjela reci ako to stvarno zelite da ne odustanete odmah.jer nakon sto prodju prve muke dolazi pravi gust.
I hvala Sunshine na savjetima! Ako jos ima nekakvo iskustvo nek napise!
Hej cure, evo mene, malo sam u poslu!
Drago mi je da ste sve dobro! Ali posebno zelim pozdraviti poisonivy i zelim ti da sto prije izadjes iz bolnice i odes kuci na sigurno uz tv, knjige, internet i sve ostalo... Nadam se da ce sve biti ok! Obavezno nam javljaj....
Sunshine, cula sam to za dojenje, zapravo da kolko beba sisa tolko ces imati. Sve jasno, samo kazem da se necu muciti ako ne ide!
Bambola, u pravu si, ja imala danas pregled!
Sve je ok, beba je zdrava, sve je u redu, barem onako koliko se vidi preko uzv! Nije preko stomaka uspjela vidjeti spol jer pazite sad, moja beba sjedi :D hahahahaaahaa!
I uzme ona sondu i pogleda odozdo, a kad tamo, mali raskebecio noge i visuljak u prvom planu bez imalo srama :) toliko se vidi da je to piso, ak sam ja vidjela da je to piso, skroz jasno, onda mozete misliti kako se naredio i pokazao! Mamin pisulinac!
Dobila vaginalete i pregled teeeeek za 5 tjedana!
Ja malo u guzvi oko svega, al neka vrijeme prolazi!
Bambola jel ti ides sutra??
Garavice, sretno na pregledu! I svim ostalim curama!!!!
Pupa bravo za malog pisulinca!! 😙
Ma samo neka su nam zdrave nase bebice i neka rastu!
Laku noc svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji