Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LillaRose
    24. Listopad 2015. 11:56

Bok cure, kako ste danas?  Kod mene osvanulo divno i sunčano jutro, malo pospremala po kući, kasnije na ručkić a posli toga shopping s dragim. Mom tinejđeru je bio rođendan pred par dana pa moram još kupiti neke sitnice za njega i za sutrašnje kolače..
    Meni se beba javlja svaki dan, još uvijek je to lagano i sramežljivo al osjetim svaki dan. Posebno kad uzmem čitat knjigu  tj dok se odmaram. 
    Imena...uuuuu...I mi muku mučimo. Možda će biti lakše kad saznam spol ( još 6 dana do pregleda, nadam se da će se pokazati ). 
    Stvarno nemam neke  ideje za ime, ali preferiram kraća imena, dalmatinska..
    Puno pozdrava svima i uživajte !
    p.s. Neću vam više spominjat snove, mislim da bi dr Freud imao posla samnom hahahhahha 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Halila
    24. Listopad 2015. 14:49

Pupa, isto i mene muči.. Zimsku jaknu jedva još zakopčam, do prosinca budem morala tri broja veću nabavit.
    Jučer nisam bebu skoro uopće osjetila, al danas nadoknađuje od jutra. Kamen mi pao sa srca.
    O snovima bolje da ne pričam, jako puno sanjam i jaaako čudne snove imam. Kažu da je to uobičajeno u trudnoći. :)

poisonivy2604
    25. Listopad 2015. 08:07

Jutro žene.. :-)
    mi smo uspjeli dogovoriti žensko ime, a s muškima se isto borimo...zapravo u istoj smo situaciji, muž odbija moje prijedloge, jer mu se baš ništa ne sviđa, a ne daje svoje prijedloge...veli, čekaj, ne znamo još ni spol..pa dobro, ja ću čekat, evo u četvrtak je pregled i nadam se da ćemo saznat spol, idemo i na 4D i bit ćemo 20+5! :-)
    Što se tiče snova ima ih svaku noć i prilično su neobični, vidim da nam je otprilike svima isto hahaha
    Cure moje, uživajte ovu sunčanu nedjelju! :-*

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Sunshine-ri
    25. Listopad 2015. 10:44

Jutro zene drage! Evo i kod mene svanuo prekrasna suncan dan! Evo lagano pijem kavicu. Mi imamo ime i to vec iz prve trudnoce kad smo smislili ime ako bude deckic,a posto je prva bila curica tako da je ime ostalo cekati ovog malenog pisulinca! 😁

Prije 2 dana  sam bila malo po gradu pa isla djir da malo vidim kolica. U svakom slucaju bit ce ili ICANDY peach 3 boja cobalt ili stokke. Samo sto zelim jos vidjeti stokke izivo i malo ih isprobati posto sam cula da je dosta plitak taj sportski dio. Ali mislim da ce na kraju prevladati ICANDY. Ta su mi bas wow! 

Strpljivo ofbrojavama dane do pregleda kojinje u cetvrtak,a do tada svaki dan na par minuta sa doplerom slusam srceko mojeg malenog deckica koje me toliko veseli! 😍 

Lijepi pozdrav svima i uzivajte u ovom prekrasnom danu. Sretno svima koje imaju pregled ovaj tjedan!

Pupa2
    25. Listopad 2015. 11:37

Dobar daaaaan :) meni se beba sinoc bas jako javila par puta, toliko da je tata osjetio pa smo sretni i mirniji :)
    I evo sad pijem kavu, a beba se migolji.... 
    Vidim da ima dosta pregleda sljedeci tjedan! Jedva cekam izvjestaje.... :) samo neka je sve u redu!
    Sunshine, ja glasam za icandy :) nemjerljivo bolja od stokke, meni barem! Al eto, posto ih ja nisam kupila drzim fige da ih ti kupis :D
    Uzivajte cure u nedjelji i bebama i svemu!

Sunshine-ri
    25. Listopad 2015. 13:32

Samo da se malo pohvalim sa buskicom koja se sad vec bas lijepo zaokruzila! 😍

mamasita4
    25. Listopad 2015. 14:52

Sunshine, jel ovo buskica od 15 tjedana....?

Pupa2
    25. Listopad 2015. 15:02

Sunshine, prekrasan stomak :) moj je takav, ali ja sam sad u 21.tjednu! Inace kazu za zene koje su vec rodile da stomak u drugim trudnocama prije iskoci :) a ovisi i o gradji! Uglavnom prekrasno!!!!!
    E,da. Meni za dusu, ako kupis icandy, daj mi okaci sliku :)

Sunshine-ri
    25. Listopad 2015. 15:03

Da Mamasita. Sutra nam 16 tjedana. Nekako je odjednom narasla. :D Ali meni je ovo 2. trudnoca. Neki dan me zena u ducanu pustila preko reda,tako da se sad bas osjecam trudno! 😀

Bambola
    25. Listopad 2015. 15:09

Sunshine prekrasan stomak! 
    Takav je imala i moja kuma u drugoj trudnoci! Niza je i uska,  samo joj je stomak rastao! Bas lipo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.