Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki6
    02. Veljača 2016. 13:50

pozdrav drage mame. Želim s vama podijelit svoju priču o neuspješnom dojenju i zatražit savjet ako netko ima kakav. Neuspjeh me toliko rastužio i ne mogu se pomirit da nismo uspjeli.
    Moja beba rođena prije mjesec ipo dana je imala frenulum ispod jezika, koji je skužila  patronažna sestra  tek nakon mjesec dana. Beba zbog toga nije mogla prihvatit dojku ni lijepo sisat, sve to vrijeme je bila na novalacu. Mene zanima da li ja mogu nakon mjesec ipo dana potaknuti ponovo proizvodnju mlijeka, da li postoji ikakva šansa? Na početku sam se izdajala no zadnjih 10 dana sam prestala jer me to sve skupa toliko rastuživalo i bila sam na rubu da popijem antibiotik za prekid laktacije. Sad kad je stavim na dojku ona malo poteže ali se brzo umori jer je navikla na bocu a i cika joj nije dovoljna. Ima li netko kakav savjet? sama pomisao na činjenicu da je moje dojenje propalo me jako rastužuje.

Khepra
    02. Veljača 2016. 19:03

I ja se nadam da je to da nasoj muci dodje kraj da napokon dojimo kako spada. Procitala sam par prica na netu sa nemogucim dojenjima da bi se na kraju ispostavio soor bez jasno vidljivih simptoma u dijeteta. Sad sam opet malog prikopcala na dojenje jer ovo izdajanje je muka a bol je sad manja (krenut ce to bolit sve vise kako bude cicao).

• Mery0303
    03. Veljača 2016. 19:23

Mala mi je bila mjesec i pol dok se skroz vratila na sisu..
    Vidjela sam na grupi da renata preporuča tu metodu. 
    Drzim fige da uspijete ;-)
    Sretno

Malidebeli
    03. Veljača 2016. 20:12

Moki6 nemoj se uopće opterećivati za to dojenje.ako ide ide, ako ne ide, ne ide.
    Kod nas se po mom mišljenju previše forsira to dojenje.je, istina, najbolje je majčino mlijeko, ali bebi je najbitnija ljubav. Ja se mučim već 3 mjeseca sa dojenjem i sad sam na pragu odustajanja.
    Jel tko imao slučaj nekih bijelih naslaga na bradavici? Na toj dojci sam imala kvrga koje smo razbijali..
    Sad imamo situaciju da beba uopće neće niti jednu cicu i place. 
    U naletu očaja smo dali 40 ml ad i sad je primio ciku...u čemu je problem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.