Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki6
    04. Veljača 2016. 15:50

Anci2702 svaka cast!!!!! Zalosno zaista sta to nitko ne pregledaje. Drago mi je sto je tebi na kraju super ispalo i sto si uspjela. Ja sam isto kupila izdajalicu(avent) i skuzila da mi je to bezveze potrosen novac jer njom nista ne bi uspjela izvuci,dok bi rucno uspjela 40,50 svaka dva,tri sata. Medjutim poklopilo mi se 10 dana bebinih uzasnih grceva,ja sama kuci,muz radi,ona place cijeli dan i jednostavno nisam stigla izdajat,tako da se kolicina mlijeka smanjila  koju si ti izdajalicu koristila? Neka si se raspisala ovakve price me samo ohrabruju da nastavim i forsiram dok god budem imala kap mlijeka.

• Mery0303
    04. Veljača 2016. 22:15

Renata ili netko, u kakvim okolnostima moze doci do gubitka mlijeka? Tipa zene koje kazu da su dojile samo 4 mjeseca jer su ostale bez mlijeka. Svekrva mi i dalje trubi da moram izdajati jer budem izgubila mlijeko. A mala mi konačno lijepo sisa  i dobiva normalno na tezini. Ako budem izdajala mala mi nikad ne bude jela ono masno mlijeko a o mastitisu da i ne pričam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.