Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    10. Veljača 2016. 12:43

Vilimovamama ja sam rodila isto veliku curu (4420) i isto su mi rekli da neću imati dovoljno mlijeka pa sam se nakon nekog vremena isto tako prestrašila da je gladna i uvela ad uz dojenje, ali sam s njenih navršenih mjesec dana uspjela izbacit potpuno ad jer sam se tvrdoglavila.. :D stvar je bila da sam im povjerovala i za vrijeme skokova u razvoju dala ad (misleći da nemam mlijeka)..sad znam da je bilo nepotrebno..ona baš zato što je velika je uspjela vući snažno tako da mi je i bradavice izvuka (isto sam se sa šeširićima bila mučila pa sam i njih bacila tako da je morala naučit vući:D ) imala sam jako uvučene bradavice i jedna čak i nema normalan oblik, nego je deformirana, ali je i na nju prosisala normalno..
    Javljala sam se tu na probleme i uspjela sam puno toga saznat i naučit..potpuno te razumijem i držim fige da uspiješ u svome naumu..cure ovdje ti mogu pomoći da potakneš proizvodnju mlijeka..ja nisam stručna, uspjela sam nekim svojim metodama odviknut bebu od ad-a, ali one ti to sigurno bolje znaju objasnit :)

P.s. blago ti se za carski, mojoj su krivo veličinu procjenili i rodila sam prirodno..brrrrr 😝😝😝😅

Vilimovamama
    10. Veljača 2016. 21:13

Pomagajte ako nije kasno, kako vratiti mlijeko....već sam pri kraju, u 24 sata jedva izdojim 1,5 dcl...sve me grudi bole kako stiskam izdajalicu :(
    Kako to izvesti da mi dijete ne gladuje?!

P.S. danas bila na ginek pregledu i imam ovulaciju i bojim se da se vraćam u normalu te da će mlijeko nestati kroz dan dva...

mmama2
    11. Veljača 2016. 16:14

ni jedna izdajalica i tehnika izdajanja nije dobar pokazatelj koliko ima mlijeka.. jedino beba svojim sisanjem može navući koliko joj treba

url=https://lilypie.com]

Vilimovamama
    12. Veljača 2016. 19:54

Hvala vam na pomoći....Budem još vidjela što se dade učiniti.

Za drugu bebicu ću se svakako bolje pripremiti čitajući forum Klokanice 

Malidebeli
    15. Veljača 2016. 22:27

Evo mene opet na ovoj temi.
    Sad smo se.vagali u 3 tjedna nismo dobili ni grama.
    Problem je u tome što ne.spavamo po danu, pa kad dodje na ciku zaspi.i ništa ha ne može probuditi- dizanje, stipanje, glađenje bas nista.
    Izdajanje ne ide- max.i dojim 30 ml.
    I što sad napraviti?

Malidebeli
    16. Veljača 2016. 08:27

Bilo tko?  Ne bi htjela to ad ako je ikako moguće. .

Malidebeli
    16. Veljača 2016. 09:54

Znaci preko dana on ne spava samo u kolicima ili na rukama 15 min.jad ga stavim na ciku se ljuti, i tako 10  min I onda za zmiri i ne vuče. Dignem ga probudi se stavim ga ponovno i sve je isto.probala sam staviti tople obloge i radim kompresije ali on je ne pojede i place.  Vagala sam ga na 2 vage i pokazuju istu tezinu kao prije tri tjedna. sad sam uspjela izdojiti 20 ml i dati mu na žlicu, ali on toliko place da više nema glas

Malidebeli
    16. Veljača 2016. 10:12

Kao da ne vuce- u posljednjih 2 tjedna 2 puta sam imala kvrge koje smo razbijali kupusom, masažom  toplim kupanca. . Držala sam se onog savjeta kako si rekla ne svaka 3 sata nego kad se place gladno.izbacila sam gluten jer su mi savjetovali da mu to možda smeta..ne znam više. Rekla sam, mučimo se s dojenjem ,ali želim mu to omogućiti barem do 6.mj ako smo 3 zdurali.
    Jel ima još nešto što mogu napraviti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.