Vilimovamama ja sam rodila isto veliku curu (4420) i isto su mi rekli da neću imati dovoljno mlijeka pa sam se nakon nekog vremena isto tako prestrašila da je gladna i uvela ad uz dojenje, ali sam s njenih navršenih mjesec dana uspjela izbacit potpuno ad jer sam se tvrdoglavila.. :D stvar je bila da sam im povjerovala i za vrijeme skokova u razvoju dala ad (misleći da nemam mlijeka)..sad znam da je bilo nepotrebno..ona baš zato što je velika je uspjela vući snažno tako da mi je i bradavice izvuka (isto sam se sa šeširićima bila mučila pa sam i njih bacila tako da je morala naučit vući:D ) imala sam jako uvučene bradavice i jedna čak i nema normalan oblik, nego je deformirana, ali je i na nju prosisala normalno..
Javljala sam se tu na probleme i uspjela sam puno toga saznat i naučit..potpuno te razumijem i držim fige da uspiješ u svome naumu..cure ovdje ti mogu pomoći da potakneš proizvodnju mlijeka..ja nisam stručna, uspjela sam nekim svojim metodama odviknut bebu od ad-a, ali one ti to sigurno bolje znaju objasnit :)
P.s. blago ti se za carski, mojoj su krivo veličinu procjenili i rodila sam prirodno..brrrrr 😝😝😝😅
Pomagajte ako nije kasno, kako vratiti mlijeko....već sam pri kraju, u 24 sata jedva izdojim 1,5 dcl...sve me grudi bole kako stiskam izdajalicu :(
Kako to izvesti da mi dijete ne gladuje?!
P.S. danas bila na ginek pregledu i imam ovulaciju i bojim se da se vraćam u normalu te da će mlijeko nestati kroz dan dva...
ni jedna izdajalica i tehnika izdajanja nije dobar pokazatelj koliko ima mlijeka.. jedino beba svojim sisanjem može navući koliko joj treba
url=https://lilypie.com]
Hvala vam na pomoći....Budem još vidjela što se dade učiniti.
Za drugu bebicu ću se svakako bolje pripremiti čitajući forum Klokanice
Evo mene opet na ovoj temi.
Sad smo se.vagali u 3 tjedna nismo dobili ni grama.
Problem je u tome što ne.spavamo po danu, pa kad dodje na ciku zaspi.i ništa ha ne može probuditi- dizanje, stipanje, glađenje bas nista.
Izdajanje ne ide- max.i dojim 30 ml.
I što sad napraviti?
Znaci preko dana on ne spava samo u kolicima ili na rukama 15 min.jad ga stavim na ciku se ljuti, i tako 10 min I onda za zmiri i ne vuče. Dignem ga probudi se stavim ga ponovno i sve je isto.probala sam staviti tople obloge i radim kompresije ali on je ne pojede i place. Vagala sam ga na 2 vage i pokazuju istu tezinu kao prije tri tjedna. sad sam uspjela izdojiti 20 ml i dati mu na žlicu, ali on toliko place da više nema glas
Kao da ne vuce- u posljednjih 2 tjedna 2 puta sam imala kvrge koje smo razbijali kupusom, masažom toplim kupanca. . Držala sam se onog savjeta kako si rekla ne svaka 3 sata nego kad se place gladno.izbacila sam gluten jer su mi savjetovali da mu to možda smeta..ne znam više. Rekla sam, mučimo se s dojenjem ,ali želim mu to omogućiti barem do 6.mj ako smo 3 zdurali.
Jel ima još nešto što mogu napraviti?
Sortiraj odgovore
Najstariji