Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    26. Siječanj 2016. 16:36

A joj Khepra...ne znam, ja sam dojila s mastitisom i nije joj stolica nikad bila crna. Nije bilo nikakvih problema s malom. Kao što si rekla, to je vjerojatno od krvi ako imaš ragade, a koliko znam bebi ne može ništa biti od toga. Ako ćeš mu par dana davati adaptirano dok ti bradavice ne zacjele opet možeš dobiti mastitis i smanjit će ti se ako ne i nestat mlijeko. Jedino da izdajaš onda kroz to vrijeme da održiš laktaciju s obzirom da i taj antibiotik piješ. Jel se uz taj antibiotik koji si dobila smije dojiti?

Khepra
    26. Siječanj 2016. 17:27

Izdajat cu se svaka dva sata, ne znam sto da radim drugo.
    Pijem klavocin koji sam pila i kad sam rodila i dojila (zbog vadjenja posteljice). Taj klavocin valjda ide u kombinaciji.
    Ma ne znam eto...

Mary36
    26. Siječanj 2016. 17:51

Možda se javi neka mama koja bolje zna, ali ja bi s mastitisom dojila ako antibiotik nije problem. Ti si rekla da čak ni temperaturu više nemaš. Nadam se da će sve proći u redu i da opet dojite kroz par dana...držim fige!

Khepra
    26. Siječanj 2016. 18:26

I ja se nadam....
    Hvala na podrsci Mary36 

• buffy
    26. Siječanj 2016. 22:50

Khepra bas mi.je zao sto.to prolazis i drzim palceve da bude bolje. Sto se tice dojenja nemam ti bas nikakv savjet novi dati jer sam i sama pocetnik ali sam se javila samo da kazem da sam i ja pila klavocin i dojila i nije bilo kod njega nikakvih promjena...
    Drzi se...

Belle2
    27. Siječanj 2016. 20:12

Ma mislim ovaj nas sustav, gade mi se....dodje ti mlada mama na pregled i po savjet jer je vec vjerojatno cijela izvan sebe od dojenja i sveg skupa I onda tamo dobijes čitabu da se valjda kad dodjes doma lupas glavom u zid....pa kako da netko zna sve o svemu....blago nasim doktorima kad su sveznajuci Bogovi koji se samo prijete...fuj!!!

Belle2
    27. Siječanj 2016. 20:14

Khepra…drzimo fige da sve prodje ok....nedaj se da vam poremete vase cickanje 💐🌸🌺

Khepra
    28. Siječanj 2016. 18:26

Pozdrav svima

Jucer smo ujutro malome vadili krv i krvna slika je u redu.

Po naputku pedijatra mali je dobio adaptirano mlijeko (Novalac) i, kao sto je bilo za ocekivati, stolica se unormalila (bojom i strukturom).

Receno mi je da ga dva dana stavim na umjetno ali on danas doji uredno bez adaptiranog i za sada me nista ne boli i jos se bradavice nisu iskrvarile, pa se nadam da ni nece jer onda cu morati poduzimati opet neke mjere.

Oteklina od mastitisa je skroz splasnula a zadnji antibiotik sam sinoc popila.

Bez obzira sta sam bila napadnuta da nisam smjela dojiti sa mastitisom, ja sam misljenja da sam sve dobro radila i opet bi ponovila da se opet nedajboze dogodi (kuc kuc kuc).

Protekli dan kad mali nije dojio, ja sam se izdajala sa izdajalicom sto sam njeznije mogla. Slozila sam si neki plan da svaka dva sata dojim po jednu i to otprilike po 60ml (nisam htjela premalo a ni previse da ne navucem mlijeka, taman da dojke splasnu) iz neke racunice za oko 700ml mlijeka u jednom danu.

Tog sam se drzala preko dana i preko noci.

Bradavice sam intenzivno tretirala purelanom, i svakih dva sata mjenjala ulozak radi svjezine i cistoce (zbog nadrazenosti a ne zbog mlijeka, ono mi ne izlazi spontano za sada).

Jos samo izlijeciti bradavice i uravnoteziti kolicinu mlijeka jer oboljena dojka daje manje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.