Drage cure,
Molim Vas za pomoć. Više ne znam što da radim.Moj maleni ima 9 tjedana i umjesto da hvatamo ritam,mi sve gore i gore. Već je u 3 tjednu dobio grčeve iz kojeg razloga od negdje 6 tjedna dojim svaka 2,5 - 3 sata.naime, rekli su mi da se place zbog grčeva a da nije gladan(jel dobiva na kilazi) i da mu davanjem cike i mlijeka samo radim medvjedu uslugu. Međutim, sada je na cici obavezno nervozan, zna se i plakati i onda zaspi.kad ga maknem s cike da se podigne, se probudi i onda je sova.zaspi samo na pitates lopti i na mojim prsima, ali čim ga spustim krene pustat čudne zvukove (ja kažem da reve)☺ i krene plac.i tako u krug si slijedeće podoja. ..na izmaku sam snaga...
ajd da čujem i vaše mišljenje.
dakle, mališa ima 2 mjeseca (i tjedan dana) i sad u zadnjem skoku mi je opet raskrvario bradavice jer je jako vukao. koliko štetna može biti krv koju uz podoj pojede? pedijatrica kaže da to baš i nije najbolje, a par drugih mišljenja je da mu ne može naštetiti...
noćas je prespavao noć pa sam uspjela odmoriti bradavice. inače, imao je par gljivica u ustima pa već neko vrijeme nakon podoja perem bradavice tako da sam i sad prala bradavice, mazala lanolinom i koristila školjkice. uspjela sam izdojiti i mlijeka za 2 bočice tako da sam i tako odmorila bradavice.
danas je situacija bolja. ne vidim više krv, samo je rascjep još uvijek prisutan.
Sortiraj odgovore
Najstariji