Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malidebeli
    05. Siječanj 2016. 14:23

Drage cure,

Molim Vas za pomoć. Više ne znam što da radim.Moj maleni ima 9 tjedana i umjesto da hvatamo ritam,mi sve gore i gore. Već je u 3 tjednu dobio grčeve iz kojeg razloga od negdje 6 tjedna dojim svaka 2,5 - 3 sata.naime, rekli  su mi da se place zbog grčeva a da nije gladan(jel dobiva na kilazi) i da mu davanjem cike i mlijeka samo radim medvjedu uslugu. Međutim, sada je na cici obavezno nervozan, zna se i plakati i onda zaspi.kad ga maknem s cike da se podigne, se probudi i onda je sova.zaspi samo na pitates lopti i  na mojim prsima, ali čim ga spustim krene pustat čudne zvukove (ja kažem da reve)☺ i krene plac.i tako u krug si slijedeće podoja. ..na izmaku sam snaga...

mmama2
    05. Siječanj 2016. 14:41

Malidebeli

Drage cure,

Molim Vas za pomoć. Više ne znam što da radim.Moj maleni ima 9 tjedana i umjesto da hvatamo ritam,mi sve gore i gore. Već je u 3 tjednu dobio grčeve iz kojeg razloga od negdje 6 tjedna dojim svaka 2,5 - 3 sata.naime, rekli  su mi da se place zbog grčeva a da nije gladan(jel dobiva na kilazi) i da mu davanjem cike i mlijeka samo radim medvjedu uslugu. Međutim, sada je na cici obavezno nervozan, zna se i plakati i onda zaspi.kad ga maknem s cike da se podigne, se probudi i onda je sova.zaspi samo na pitates lopti i  na mojim prsima, ali čim ga spustim krene pustat čudne zvukove (ja kažem da reve)☺ i krene plac.i tako u krug si slijedeće podoja. ..na izmaku sam snaga…

skok u razvoju prolazite

url=https://lilypie.com]

dillb
    05. Siječanj 2016. 16:13

ajd da čujem i vaše mišljenje.
    dakle, mališa ima 2 mjeseca (i tjedan dana) i sad u zadnjem skoku mi je opet raskrvario bradavice jer je jako vukao. koliko štetna može biti krv koju uz podoj pojede? pedijatrica kaže da to baš i nije najbolje, a par drugih mišljenja je da mu ne može naštetiti...

Malidebeli
    05. Siječanj 2016. 16:46

Nama je na tečaju sestra rekla da to nije problem za bebaca- samo da će kad bljucne bljucnuti  jer je ne može probaviti..

renata6
    05. Siječanj 2016. 17:32

dillb

ajd da čujem i vaše mišljenje.
    dakle, mališa ima 2 mjeseca (i tjedan dana) i sad u zadnjem skoku mi je opet raskrvario bradavice jer je jako vukao. koliko štetna može biti krv koju uz podoj pojede? pedijatrica kaže da to baš i nije najbolje, a par drugih mišljenja je da mu ne može naštetiti…

štetna je u tom smislu ako imaš regadu imaš i pristup bakterijama a time možeš i njemu prenijeti, ako to nije bilo često i baš jako mislim da ne bih trebalo biti nekih problema. jel sad zacijelilo jel ok?

Malidebeli
    05. Siječanj 2016. 16:47

Htjela sam napisati bljucnuti i krv☺

dillb
    05. Siječanj 2016. 18:02

noćas je prespavao noć pa sam uspjela odmoriti bradavice. inače, imao je par gljivica u ustima pa već neko vrijeme nakon podoja perem bradavice tako da sam i sad prala bradavice, mazala lanolinom i koristila školjkice. uspjela sam izdojiti i mlijeka za 2 bočice tako da sam i tako odmorila bradavice.
    danas je situacija bolja. ne vidim više krv, samo je rascjep još uvijek prisutan.

renata6
    05. Siječanj 2016. 18:54

dillb

noćas je prespavao noć pa sam uspjela odmoriti bradavice. inače, imao je par gljivica u ustima pa već neko vrijeme nakon podoja perem bradavice tako da sam i sad prala bradavice, mazala lanolinom i koristila školjkice. uspjela sam izdojiti i mlijeka za 2 bočice tako da sam i tako odmorila bradavice.
    danas je situacija bolja. ne vidim više krv, samo je rascjep još uvijek prisutan.

super si onda sve iskombinirala da je uspjela malo zacijeliti, mislim da nemaš frke ako više ne ide krv a rascjep bude još jedno vrijeme dok se sve ne stisne nazad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI