Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    21. Prosinac 2015. 15:50

Mery samo hrabro, čim izbaciš izdajalicu biti će ti puno lakše, mlijeko uvijek dostupno kad želi i koliko želi bez boćica, steriliziranja i tih s... zato samo smanjuj i čim više na cicu!

renata6
    21. Prosinac 2015. 16:32

Mery, da većina odustane u skokovima jer je tad beba nervozna, odbija cicu, mlatari kako bi se reklo, ne spava, cica, pa za par minuta protestira....uglavno dovoljno znakova da mama pomisli da je beba gladna da je mlijeko slabo, da ne valja, da nešto ne štima, ali onaj bitan ALI, to je znak da bebu treba stavljati ćim više jer daje signal tijelu da treba proizvoditi više da stvori beba zalihu koja će se papati sve do sljedećeg skoka, smiriti se, ostaviti sve po strani i biti s bebom i davati joj kad želi odnosno smirivati. Izdajanje u tom periodu je kaotično jer time tijelo dobije dupli znak da je beba pocicala a zapravo nije nego je izdojeno i time se narušuje ponuda i potražnja jer beba kasnije to ne stigne popati i evo ti kvržica, zastoja i famoznog mastitisa i temp. i do 40, tako da izdajanje tih dana moraš izostaviti jer i ovako imaš previše.

lady6
    21. Prosinac 2015. 17:33

Da, u grcu sam koliko god se trudila da ne budem. Hvala vam svima na savjetima, poslusat cu. Znaci da ne izdajam nego samo njoj dam da izvuce?

lady6
    21. Prosinac 2015. 20:36

Još samo nešto...vezano za podrigavanje i bljuckanje....da li ju trebam nakon svakog hranjenja dići? Pošto ona zaspi, patronažna je rekla da ne. Primijetila sam da ona zna bljucnuti onda sama od sebe u ležećem položaju malo kasnije. Isto mi je par puta nekih pola sata nakon jela bljucnula. I onda traži još, trebam li joj dati nakon bljuckanja ponovo cicu? I mala mi spava na leđima, tako joj najviše paše, smeta li to zbog bljuckanja? Puno hvala unaprijed

• buffy
    22. Prosinac 2015. 09:27

Moze mala pomoc? Lijeva dojka me od ispod boli i s lijeve strane poprilicno jako cak mi je problem podignuti ruku... malog sad vise stavljam na nju al cini mi se da mlijeko slabije tece i da imala sam sinoc temperaturu 37.3.... probam masirati al nema kvrzica ni ista.. i da ta strana je uvijek tvrdja dok ovaj dio koji ne boli nakon podoja bude znatno meksi... ne znam sta da radim... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.